Sretno nam u derbiju i da pobijedimo kone aBd... ko će koga nego svoj svoga

VOLIM VOLIM VOLIM...
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
@ramiral pozz drug moj aBd cemo ih uzeti ja se nadam!!ramiral je napisao/la:Pozz bordo braći...![]()
![]()
Sretno nam u derbiju i da pobijedimo kone aBd... ko će koga nego svoj svoga![]()
VOLIM VOLIM VOLIM...
Cemu te tenzije drug?, sta ti znas ba kako cemo mi sutra zaigrati na Otoci, oni bod izvukli protiv Veleza i hoce fol evropuZmajjj je napisao/la:Kad vas sad zareda...prvo će vas Olimpik i Gracić ngazit jer oni hoće u Evropu...Željo vam pokazat da je najači u državi.... a u Gradačcu pred punom stadionom nemate šanse jer tamo ste uvijek gubili a mi nećemo dozvolit da nas dobijete jer to bi nam bilo ko da ispadamo iz lige.
A kakvo je to sukanje sa tvoje strane? KADA SVE TI MOGLI ZABITI TRI, ZASTO MI NE BI MOGLI JEDAN! Sada ispade da ti nas skroz pocjenjujesRedDevilS je napisao/la:Cemu te tenzije drug?, sta ti znas ba kako cemo mi sutra zaigrati na Otoci, oni bod izvukli protiv Veleza i hoce fol evropuZmajjj je napisao/la:Kad vas sad zareda...prvo će vas Olimpik i Gracić ngazit jer oni hoće u Evropu...Željo vam pokazat da je najači u državi.... a u Gradačcu pred punom stadionom nemate šanse jer tamo ste uvijek gubili a mi nećemo dozvolit da nas dobijete jer to bi nam bilo ko da ispadamo iz lige.![]()
Sutra bod ili pobjeda, vas uzimamo aBd, sto se tice Zvijezde pobjeda 0-1 kad ste vi mogli tri zabiti sto nebi mi barem jedan jao kako ja nevolim kad nas ponizavate ni je FKS kozara drug zapamti!!Zadnje kolo borac to je deranje guzova 2-0! S.H.7!
![]()
@Blue koliko je tebi drug godina pa jer ti mislis da cu se ja raspravljati sa tobom, nepocjenjujem ja vas vi ste zasluzeno zabili tri gola nema sta, ali sto nebi i mi mogli pobjediti ako cemo relano?BlueTiger je napisao/la:A kakvo je to sukanje od tvoje stranje? CUJ KADA SVE TI MOGLI ZABITI TRI ZASTO MI NE BI MOGLI JEDAN! Sada ispade da ti nas skroz pocjenjujesRedDevilS je napisao/la:Cemu te tenzije drug?, sta ti znas ba kako cemo mi sutra zaigrati na Otoci, oni bod izvukli protiv Veleza i hoce fol evropuZmajjj je napisao/la:Kad vas sad zareda...prvo će vas Olimpik i Gracić ngazit jer oni hoće u Evropu...Željo vam pokazat da je najači u državi.... a u Gradačcu pred punom stadionom nemate šanse jer tamo ste uvijek gubili a mi nećemo dozvolit da nas dobijete jer to bi nam bilo ko da ispadamo iz lige.![]()
Sutra bod ili pobjeda, vas uzimamo aBd, sto se tice Zvijezde pobjeda 0-1 kad ste vi mogli tri zabiti sto nebi mi barem jedan jao kako ja nevolim kad nas ponizavate ni je FKS kozara drug zapamti!!Zadnje kolo borac to je deranje guzova 2-0! S.H.7!
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
NOTE: Karanje je pocelo ovdje, a na Kosevu cemo vas dokrajciti
olimpicu bjezimo 10 bodova i ako dobijemo licencu oni nikako nemogu u evropu,a sto se tice vase utakmice vjerovatno cete nas dobiti bicemo istroseni od derbya a nije nam ni bitna tekma a i vi ste nas prijateljski klub pa cemo doci sa rezervnim timomZmajjj je napisao/la:Kad vas sad zareda...prvo će vas Olimpik i Gracić ngazit jer oni hoće u Evropu...Željo vam pokazat da je najači u državi.... a u Gradačcu pred punom stadionom nemate šanse jer tamo ste uvijek gubili a mi nećemo dozvolit da nas dobijete jer to bi nam bilo ko da ispadamo iz lige.
Jel svi tako mislite ili samo ti...........odrasti.Zmajjj je napisao/la:Kad vas sad zareda...prvo će vas Olimpik i Gracić ngazit jer oni hoće u Evropu...Željo vam pokazat da je najači u državi.... a u Gradačcu pred punom stadionom nemate šanse jer tamo ste uvijek gubili a mi nećemo dozvolit da nas dobijete jer to bi nam bilo ko da ispadamo iz lige.
[youtube][/youtube]Vamos je napisao/la:[youtube][/youtube]
Steta! Lose si informisan. Manijaka ce biti samo ne organizovano..QUARESMA 18<<< je napisao/la:mozda mi se pruzi prilika, pa vam se u subotu pridruzim na sjeveru, steta sto nece biti strumfica
Od kog je kopirano? Bas da mi je vidjeti ekipu koja je izmislila zajebavanje na trbininime_tm87 je napisao/la:Steta! Lose si informisan. Manijaka ce biti samo ne organizovano..QUARESMA 18<<< je napisao/la:mozda mi se pruzi prilika, pa vam se u subotu pridruzim na sjeveru, steta sto nece biti strumfica
Samo i ovo dijeljnje kopa na dva dijela pa onda jedni sjednu drugi pjevaju i obrnuto je c/p, al hajde
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], nedimmmm1337, Simi, skoJaa i 42 gosta.