FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ramiral
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ramiral » 08 maj 2012, 12:40

Pozz bordo braći... 8-) :mrgreen:

Sretno nam u derbiju i da pobijedimo kone aBd... ko će koga nego svoj svoga :mrgreen:

VOLIM VOLIM VOLIM...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 08 maj 2012, 12:41

nisam citao a rekose mi da ima u avaz sportu kao da ce uefa pomoci SARAJEVU oko dobijanja licence.da li neko zna nesto vise o tome.

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 08 maj 2012, 12:43

ramiral je napisao/la:Pozz bordo braći... 8-) :mrgreen:

Sretno nam u derbiju i da pobijedimo kone aBd... ko će koga nego svoj svoga :mrgreen:

VOLIM VOLIM VOLIM...
@ramiral pozz drug moj aBd cemo ih uzeti ja se nadam!!
SVIIIIIII NA SJEVERRRRR!!!!!!!! ŠPICA!!!!! :mrgreen:
SUBOTA 12.05. 17H!! :D
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 08 maj 2012, 12:51

Kad vas sad zareda...prvo će vas Olimpik i Gracić ngazit jer oni hoće u Evropu...Željo vam pokazat da je najači u državi.... a u Gradačcu pred punom stadionom nemate šanse jer tamo ste uvijek gubili a mi nećemo dozvolit da nas dobijete jer to bi nam bilo ko da ispadamo iz lige.

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 08 maj 2012, 12:55

Zmajjj je napisao/la:Kad vas sad zareda...prvo će vas Olimpik i Gracić ngazit jer oni hoće u Evropu...Željo vam pokazat da je najači u državi.... a u Gradačcu pred punom stadionom nemate šanse jer tamo ste uvijek gubili a mi nećemo dozvolit da nas dobijete jer to bi nam bilo ko da ispadamo iz lige.
Cemu te tenzije drug?, sta ti znas ba kako cemo mi sutra zaigrati na Otoci, oni bod izvukli protiv Veleza i hoce fol evropu :lol:
Sutra bod ili pobjeda, vas uzimamo aBd, sto se tice Zvijezde pobjeda 0-1 kad ste vi mogli tri zabiti sto nebi mi barem jedan jao kako ja nevolim kad nas ponizavate ni je FKS kozara drug zapamti!! ;) Zadnje kolo borac to je deranje guzova 2-0! S.H.7! ;) :D
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 08 maj 2012, 12:58

RedDevilS je napisao/la:
Zmajjj je napisao/la:Kad vas sad zareda...prvo će vas Olimpik i Gracić ngazit jer oni hoće u Evropu...Željo vam pokazat da je najači u državi.... a u Gradačcu pred punom stadionom nemate šanse jer tamo ste uvijek gubili a mi nećemo dozvolit da nas dobijete jer to bi nam bilo ko da ispadamo iz lige.
Cemu te tenzije drug?, sta ti znas ba kako cemo mi sutra zaigrati na Otoci, oni bod izvukli protiv Veleza i hoce fol evropu :lol:
Sutra bod ili pobjeda, vas uzimamo aBd, sto se tice Zvijezde pobjeda 0-1 kad ste vi mogli tri zabiti sto nebi mi barem jedan jao kako ja nevolim kad nas ponizavate ni je FKS kozara drug zapamti!! ;) Zadnje kolo borac to je deranje guzova 2-0! S.H.7! ;) :D
A kakvo je to sukanje sa tvoje strane? KADA SVE TI MOGLI ZABITI TRI, ZASTO MI NE BI MOGLI JEDAN! Sada ispade da ti nas skroz pocjenjujes ;)

[youtube][/youtube]

NOTE: Karanje je pocelo ovdje, a na Kosevu cemo vas dokrajciti ;)
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 08 maj 2012, 13:00

BlueTiger je napisao/la:
RedDevilS je napisao/la:
A kakvo je to sukanje od tvoje stranje? CUJ KADA SVE TI MOGLI ZABITI TRI ZASTO MI NE BI MOGLI JEDAN! Sada ispade da ti nas skroz pocjenjujes ;)

[youtube][/youtube]

NOTE: Karanje je pocelo ovdje, a na Kosevu cemo vas dokrajciti ;)
@Blue koliko je tebi drug godina pa jer ti mislis da cu se ja raspravljati sa tobom, nepocjenjujem ja vas vi ste zasluzeno zabili tri gola nema sta, ali sto nebi i mi mogli pobjediti ako cemo relano? :roll:
Karanje pa mislim stvarno dobro necu nista vise pricati do Subote pa se vidimo moj komso! ;) :P

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 08 maj 2012, 13:08

olimpicu bjezimo 10 bodova i ako dobijemo licencu oni nikako nemogu u evropu,a sto se tice vase utakmice vjerovatno cete nas dobiti bicemo istroseni od derbya a nije nam ni bitna tekma a i vi ste nas prijateljski klub pa cemo doci sa rezervnim timom

alibi

Post Postao/la alibi » 08 maj 2012, 15:50

Jel svi tako mislite ili samo ti...........odrasti.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 08 maj 2012, 16:22

Vi kad ste titulu 2010 uzeli a mi 5 zavrsili naguzili smo vas na derbiju...nema to nikakve veze...;) pobjedice sretniji

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 08 maj 2012, 21:32

[youtube][/youtube]

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 08 maj 2012, 21:51

Vamos je napisao/la:[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

Nista strasno! :lol: :lol: :lol:
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 08 maj 2012, 21:54

Jesi glup dramaticno, svaka cast jel tesko biti tako glup?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 08 maj 2012, 21:56

Sta je ovo ? ja ovdje vidim pojedince koji onako nasumicno trce i prave neke vozove i fazone po tribini..ni slicno nasem.

Opet, **** je ne kopirati ove nacine navijanja.englezi su prvi izumili organizovano navijanje dlanovima i rukama a svi to sad koriste.
Treba izbjegavati kopiranje i prepravljanje pjesama...

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 08 maj 2012, 21:58

Ma sta ti je ovdje ljudi trce da navijaju zajedno sa Delijama,a ovi njima prilaze, a ovaj bog zna sta je zelio reci.

I po njegovom ispade delije izmislile zajebanciju na tribini :mrgreen:

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 08 maj 2012, 22:03

mozda mi se pruzi prilika, pa vam se u subotu pridruzim na sjeveru, steta sto nece biti strumfica :)

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 08 maj 2012, 22:57

QUARESMA 18<<< je napisao/la:mozda mi se pruzi prilika, pa vam se u subotu pridruzim na sjeveru, steta sto nece biti strumfica :)
Steta! Lose si informisan. Manijaka ce biti samo ne organizovano..
Samo i ovo dijeljnje kopa na dva dijela pa onda jedni sjednu drugi pjevaju i obrnuto je c/p, al hajde

Godot
Kontakt:

Post Postao/la Godot » 08 maj 2012, 23:03

Što se tiče cijena karata, optimalne su za gostujuće navijače, ako ih bude. Mi smo davali 15 za duplo lošije uslove nekoliko puta na Grbavici, a par puta sam i na istok ušao sa kartom od sjevera. :roll: , dok je zapadna tribina Koševa Wembeley za njihov sjever(dio koji dobijemo) i tamošnje uslove, tako da... imat će sve uslove ko ljudi, što se za nas dole ne može reći i ne znam što se žale.

Idući put 15 KM i jug stavit i vozdra. :mrgreen: :lol:

Žao mi je naših navijača, koji eventualno ne mogu izdvojiti 15KM, ali mogu na istok za cenera i eto...

Sutra protiv Olimpica se samo čuvati kartona, jer mnogo igrača je u opasnosti, a rezultatski to i nije toliko bitna tekma u konačnici. I bod je ok...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
★ ★ ★

Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 08 maj 2012, 23:11

nime_tm87 je napisao/la:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:mozda mi se pruzi prilika, pa vam se u subotu pridruzim na sjeveru, steta sto nece biti strumfica :)
Steta! Lose si informisan. Manijaka ce biti samo ne organizovano..
Samo i ovo dijeljnje kopa na dva dijela pa onda jedni sjednu drugi pjevaju i obrnuto je c/p, al hajde
Od kog je kopirano? Bas da mi je vidjeti ekipu koja je izmislila zajebavanje na trbini :roll:

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 08 maj 2012, 23:12

[youtube][/youtube]

Matko se čuva specijalno za strumfice :lol:

P.S. Zadatak za Benjamina da pripremi verziju 2 ove pjesme :D
U novi boj ...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, Pact1921 i 21 gost.