Druga Liga - grupa Jug

hnkvisici
Kontakt:

Re: Druga Liga - grupa "Jug"

Post Postao/la hnkvisici » 09 maj 2012, 00:09

torcida medugorje je napisao/la:
Livnjak je napisao/la:evo pogeldao sam snimak utakmice, Brotnjo jednostavno losija ekipa, jadni ste,...
kakav je onda tvoj troglav kad gubi od takvog brotnja,a danas sam bio na picu s igracima brotnja kazu da su bolje uvjete imali u jablanici nego u visicima, pa gore krkane i seljake ja osobno nisam vidio, pa cak 5 igraca brotnja je nakon te utakmice ozljedeno i pitanje je ko ce igrati sljedecu utakmicu, plus nam je boris pehar dobio 3 zuti karton i to u 1 minuti utakmice ga je dobio prema tome glupe su vam price da podrum(lopov i cigan) nije navlacio za vas, plus ste 2 gol iz ofsajda dali, ali nema veze cestitke na pobjedi i idemo dalje, sad nam sljedei turbina i idemo po novu pobjedu 8-) :D :)
Tako je, u biti Troglav nam je masno platio i da ozljedimo što više igrača Brotnja, nažalost uspjeli smo riješiti tek petoricu, zdravlje ostalih je spašeno samo zahvaljujući brzoj reakciji liječnika na Bijelom brijegu.

A Pehar u biti nije dobio žuti karton u 1. minuti utakmice, nego na zagrijavanju pred utakmicu. Naime kada se i Podrum zagrijavao, odnosno vježbao brzo pokazivanje žutog kartona upravo u tom trenutku je naišao nesretni Pehar i dobio opomenu koju, unatoč tome što je bila posljednica nezgode, pokvareni Podrum nije želio povući. Što reći, mladi Pehar se našao na krivom mjestu u krivo vrijeme.

Što se tiče drugog gola i potencijalnog zaleđa, ovdje je dobro objašnjeno što pravilnik kaže o toj situaciji - http://www.youtube.com/watch?v=xhNeVubEAWM. Obrati se UEFA-i i sudu u Laussaneu ako imaš daljnjih primjerdbi. ;)
www.facebook.com/hnkvisici

wazza
Kontakt:

Post Postao/la wazza » 09 maj 2012, 13:02

HAHAHAHHAHAHHHAAHHA DOBAR OVAJ ZADNJI POST :)

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 09 maj 2012, 13:09

Kidam se od smijeha, hnk ubija slikaslikaslika
Hayley <3

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 09 maj 2012, 15:13

HAHAHHAHAH Visici e ti si legenda, samo zbog tebe cu doc u Visice pa cemo popit pice hahahahahhahaha

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 09 maj 2012, 19:23

NK Troglav - HNK Stolac 7-0 (1-0)

Opet sedam komada slika

Mirne duše moglo je biti 12-13 u mreži gostiju, koji su, usput, promašili dva zicera kod 1-0. Utakmica igrana pred preko 200 gledatelja.
Hayley <3

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 09 maj 2012, 19:27

badblueboylivno je napisao/la:NK Troglav - HNK Stolac 7-0 (1-0)

Opet sedam komada slika

Mirne duše moglo je biti 12-13 u mreži gostiju, koji su, usput, promašili dva zicera kod 1-0. Utakmica igrana pred preko 200 gledatelja.
slika
Sloga Uskoplje

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 09 maj 2012, 19:32

slogauskoplje je napisao/la:
badblueboylivno je napisao/la:NK Troglav - HNK Stolac 7-0 (1-0)

Opet sedam komada slika

slika
I TL je mogao dat 1 autogol, al bila je greda :D
Svaka cast momcima, 1. poluvrijeme me je razocaralo, samo 1:0, nista nisu mogli zabit, ali Stolac se nije sastao s loptom, ali u 2. poluvremenu su dali 6 golova, sto je za svaku pohvalu :D
Ja mislim da je bilo 300-tinjak ljudi, a i lijepo je vrijeme bilo, pa se moglo uzivat u utakmici :D

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 09 maj 2012, 19:37

Pa eto, 300 je preko 200. :D

Moglo bi na proslavi naslova biti 1000 ljudi. :D

A sad u Mostar, mislim da se to uzima.
Hayley <3

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 09 maj 2012, 19:38

badblueboylivno je napisao/la:Pa eto, 300 je preko 200. :D

Moglo bi na proslavi naslova biti 1000 ljudi. :D

A sad u Mostar, mislim da se to uzima.
E uzme li se to, mislim da mozemo lagano slaviti :D mada ja iz Visica ne ocekujem bod(ove) :D

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 09 maj 2012, 19:42

Vidjet ćemo, polako, sad riješiti Lokose pa drvosječe.
Hayley <3

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 09 maj 2012, 19:47

badblueboylivno je napisao/la:Vidjet ćemo, polako, sad riješiti Lokose pa drvosječe.
xDD pomalo :D ali ni Turbina nije losa, a mi gostujemo kod nje :D kako je Brotnjo igro s njima u gostima?

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 09 maj 2012, 19:55

Zero zero.
Hayley <3

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 09 maj 2012, 21:21

badblueboylivno je napisao/la:Zero zero.
Ajde onda ima nade :PP

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 10 maj 2012, 07:32

Troglav odigro za gledanje jednu dosadnu utakmicu u drugoj brzini,s noge na nogu 7 komada a trebalo je još toliko,gosti jadni sa 11 igrača od kojih je u ekipi igrao i golman.troglav se mora psihološki nabrijat za predstojeće utakmice da bi došao do željenog cilja.

BatigolASR
Kontakt:

Post Postao/la BatigolASR » 10 maj 2012, 14:42

Di su sad ovi urotnici? :lol:

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 10 maj 2012, 16:43

Sakrili se u rupicu, čekaju kiks Troglava. slika

Inače, stadion nam je dobio neke nove reklame uzduž istoka terena, jučer svježe pokošena trava, nove zastave iza gola, izgleda svjetski. :D
Hayley <3

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 10 maj 2012, 17:43

Ako je tebi ono svjetski onda je neko lud,stavljene su reklame skay cole da pokriju onu žicu iz 2 svjetskog rata,sve je ono katastrofa izuzev ono malo livade di se igra i ekipe koja igra.

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 10 maj 2012, 17:47

Ako ti je ono super,onda nevidiš dobro,a dobro je samo ono malo ledine i ekipe koja igra,a sve drugo je u katastrofalnom stanju.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 10 maj 2012, 17:58

S obzirom na to kakav je inače stadion, malo šarenila od tih reklama, nove zastave na jugu, svježe pokošena trava, razglas, popriličan broj ljudi koji se skupio jučer - dovode me do zaključka da ovo izgleda svjetski. Naravno, svjetski pod navodnike. :D

I sam sam pisao ovdje po forumu, i to kad sam se prijavio na ovaj forum, i i dalje mislim, da je ovaj stadion sramota - ili kako kažete katastrofa - i da je sramota što nitko ne želi uložiti u isti, niti Općina niti lokalni "moćnici", iako ne bi bio veliki zahvat napraviti pet redova tribina, skroz u teren; a sramota je i to što većinu gradskig moćnika i općenito ljudi boli neka stvar za našim nogometnim klubom i za sportom općenito, koji je na aparatima.
Hayley <3

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 10 maj 2012, 20:44

badblueboylivno je napisao/la:S obzirom na to kakav je inače stadion, malo šarenila od tih reklama, nove zastave na jugu, svježe pokošena trava, razglas, popriličan broj ljudi koji se skupio jučer - dovode me do zaključka da ovo izgleda svjetski. Naravno, svjetski pod navodnike. :D

I sam sam pisao ovdje po forumu, i to kad sam se prijavio na ovaj forum, i i dalje mislim, da je ovaj stadion sramota - ili kako kažete katastrofa - i da je sramota što nitko ne želi uložiti u isti, niti Općina niti lokalni "moćnici", iako ne bi bio veliki zahvat napraviti pet redova tribina, skroz u teren; a sramota je i to što većinu gradskig moćnika i općenito ljudi boli neka stvar za našim nogometnim klubom i za sportom općenito, koji je na aparatima.
Pa da, ja mislim da bi bilo jos vise ljudi da je bio neradni dan.
A sto se tice tribina, cuo sam da ce se radit jedna potpuno nova, velika, i tu bi bile i svlacionice i klupske prostorije...
EDIT: Naravno, ako se udje u prvu ligu

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.