Tako je, u biti Troglav nam je masno platio i da ozljedimo što više igrača Brotnja, nažalost uspjeli smo riješiti tek petoricu, zdravlje ostalih je spašeno samo zahvaljujući brzoj reakciji liječnika na Bijelom brijegu.torcida medugorje je napisao/la:kakav je onda tvoj troglav kad gubi od takvog brotnja,a danas sam bio na picu s igracima brotnja kazu da su bolje uvjete imali u jablanici nego u visicima, pa gore krkane i seljake ja osobno nisam vidio, pa cak 5 igraca brotnja je nakon te utakmice ozljedeno i pitanje je ko ce igrati sljedecu utakmicu, plus nam je boris pehar dobio 3 zuti karton i to u 1 minuti utakmice ga je dobio prema tome glupe su vam price da podrum(lopov i cigan) nije navlacio za vas, plus ste 2 gol iz ofsajda dali, ali nema veze cestitke na pobjedi i idemo dalje, sad nam sljedei turbina i idemo po novu pobjeduLivnjak je napisao/la:evo pogeldao sam snimak utakmice, Brotnjo jednostavno losija ekipa, jadni ste,...![]()
![]()
A Pehar u biti nije dobio žuti karton u 1. minuti utakmice, nego na zagrijavanju pred utakmicu. Naime kada se i Podrum zagrijavao, odnosno vježbao brzo pokazivanje žutog kartona upravo u tom trenutku je naišao nesretni Pehar i dobio opomenu koju, unatoč tome što je bila posljednica nezgode, pokvareni Podrum nije želio povući. Što reći, mladi Pehar se našao na krivom mjestu u krivo vrijeme.
Što se tiče drugog gola i potencijalnog zaleđa, ovdje je dobro objašnjeno što pravilnik kaže o toj situaciji - http://www.youtube.com/watch?v=xhNeVubEAWM. Obrati se UEFA-i i sudu u Laussaneu ako imaš daljnjih primjerdbi.