Đes pametni nisam te prepoznaoBosco je napisao/la:Zaspamavate temu glupostima.

Arnelinho, kako se ovaj zove lik ?! Možda ima još klipova o njemu
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Đes pametni nisam te prepoznaoBosco je napisao/la:Zaspamavate temu glupostima.
U dodavanju je sigurno dobar jer momak posjeduje ogroman talenat a i tehniku, za pas ti je potreban osjecaj,a za trcanje da je brz bavio bi se sigurno atletikom.Arnelinho je napisao/la:Siggi reče lik bio na Britania's got talent zato i vjerujem da ovo može raditi.Samo je pitanje kakav je u dodavanju i trčanju.
![]()
Mislim da sam razumio da je prosao omladinski pogon u Arsenalu,al' nisam siguran u to.Arnelinho je napisao/la:Kakvi trenira, samo navija.
sta vi mislite koje je to pojacanje , o kom' se radi ( neki nacin da cujemo i zelje forumasa ) ?vedofeelgood je napisao/la:Pa dobro u svakom slučaju se ne bi bunio kad bi se ovaj trend pojačanja nastavio ovako![]()
Piše se po twitteru da se vec sprema neko novo pojačanje poslije M'vile, jos jače i jos skuplje jos boljeg "okusa"![]()
I kazu da igra negdje u ofanziviHjoj ako to bude Kagawa, ako ne ode kojim slucajem u United,
Pa ljubio bi Wengera 3 dana i 3 noći u guzicu
To je moje misljenje da bi on mogao biti, al vidjet cemo. Samo pisu da Arsenal ima jos jednog igrača u planu i to velikog, imena se ne spominju još uvijek
Skoro sigurno će jedan novi golman doći. Almunia i Fabianski odlaze sasvim izvijesno, dok bi Don Vito mog'o i ostati, opet ne miriše mi da Vito bude drugi golman.Arsenal are lining up a swoop for Swansea's Michel Vorm as Arsene Wenger prepares for a summer goalkeeping shake-up.
Da, istina je.SiggiSmallz je napisao/la:Mislim da sam razumio da je prosao omladinski pogon u Arsenalu,al' nisam siguran u to.
Two lads will take to the centre circle to perform outrageous freestyle skills and they’re so good that even Lionel Messi threw a wobbly — and refused to work with them for fear they’d make him look RUBBISH!
HAHAHHAAHAHAAHHAAHAHHAHHAHAHAHAHHAABigBigBang je napisao/la:Sa odusveljenjem gledam na genijalne poteze naseg vodje, ocigledno su to sve ciljana pojacanja sa kojima cemo naredne sezone sigurno biti broj jedan sila na svijetu. Ove godine smo bili veoma jaki ali povrede su ucinile svoje, moramo osvojiti trece mjesto kako bi osigurali Ligu Sampiona i sa na vrijeme odradjenim transferima mirno gledati evropsko i pripreme i u sezonu uci jako i dominantno.
Za dominaciju spremni!
Ako je ovo gore istina onda pretpostavljam da je u pitanju Belhanda ili Sessegnon.gunnerfan je napisao/la:sta vi mislite koje je to pojacanje , o kom' se radi ( neki nacin da cujemo i zelje forumasa ) ?vedofeelgood je napisao/la:Pa dobro u svakom slučaju se ne bi bunio kad bi se ovaj trend pojačanja nastavio ovako![]()
Piše se po twitteru da se vec sprema neko novo pojačanje poslije M'vile, jos jače i jos skuplje jos boljeg "okusa"![]()
I kazu da igra negdje u ofanziviHjoj ako to bude Kagawa, ako ne ode kojim slucajem u United,
Pa ljubio bi Wengera 3 dana i 3 noći u guzicu
To je moje misljenje da bi on mogao biti, al vidjet cemo. Samo pisu da Arsenal ima jos jednog igrača u planu i to velikog, imena se ne spominju još uvijek
On je rekao da od sljedeće sezone nosi plavi dres. Dakle, on će u City ili Chelsea.mandraX je napisao/la:Hazard
On je rekao da od sljedeće sezone nosi plavi dres. Dakle, on će u City ili Chelsea.mandraX je napisao/la:Hazard
Siguran sam da ce Chamack ostati i naredne sezone,a ovu zadnju tekmu protiv Norwicha ono sto je odigrao solidno se pokazao,mislim da bi sljedece sezone mogao uz malo vecu minutazu da ponovo trpa ko kad je tek dosaoArnelinho je napisao/la:Golman, štoper i napadač su za mene prioriteti. O drugim pozicijama razmišljat kad se ovo kupi. A ako/kad se kupi, onda krilo i možda lijevi bek. Mi desnog beka imamo, on je Bacary Sagna i ne vidim razloga za kupovinu drugog. Ima 29 godina, a otkako se vratio nakon Tottenhama nije igr'o slabo.
I naravno prodati flopove, a njih ima najmanje 10.
Da ponovimo:
-Almunia
-Fabianski
-Manonne*
-Djourou
-Squillaci
-Denilson
-Arshavin
-Park
-Chamakh
-Bendtner**
-Vela
*Lud je k'o struja, al' previše je prodati 3 golmana, zato neka ga kao treći golman.
**Nije flop, al' 'oće da ide.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.