Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

GunnerS
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la GunnerS » 09 maj 2012, 00:07

Bosco je napisao/la:Zaspamavate temu glupostima.
Đes pametni nisam te prepoznao :lol:

Arnelinho, kako se ovaj zove lik ?! Možda ima još klipova o njemu
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 09 maj 2012, 00:25

Jeremy Lynch.Ima dosta youtube klipova. ;)

Both youth team players at Tottenham and Arsenal respectively, they went pro as freestyle footballers in 2003.

Drugi je Wingrove.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 09 maj 2012, 00:30

Treba to pogledat i malo uživat u njima ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

SiggiSmallz
Kontakt:

Post Postao/la SiggiSmallz » 09 maj 2012, 03:07

Arnelinho je napisao/la:Siggi reče lik bio na Britania's got talent zato i vjerujem da ovo može raditi. :mrgreen: Samo je pitanje kakav je u dodavanju i trčanju. :lol:
U dodavanju je sigurno dobar jer momak posjeduje ogroman talenat a i tehniku, za pas ti je potreban osjecaj,a za trcanje da je brz bavio bi se sigurno atletikom. :mrgreen:
Arnelinho je napisao/la:Kakvi trenira, samo navija. :mrgreen:
Mislim da sam razumio da je prosao omladinski pogon u Arsenalu,al' nisam siguran u to.
Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
Dostojevski

gunnerfan
Kontakt:

Post Postao/la gunnerfan » 09 maj 2012, 09:13

vedofeelgood je napisao/la:Pa dobro u svakom slučaju se ne bi bunio kad bi se ovaj trend pojačanja nastavio ovako :)

Piše se po twitteru da se vec sprema neko novo pojačanje poslije M'vile, jos jače i jos skuplje jos boljeg "okusa" :D
I kazu da igra negdje u ofanzivi :P Hjoj ako to bude Kagawa, ako ne ode kojim slucajem u United, :roll: Pa ljubio bi Wengera 3 dana i 3 noći u guzicu :mrgreen: To je moje misljenje da bi on mogao biti, al vidjet cemo. Samo pisu da Arsenal ima jos jednog igrača u planu i to velikog, imena se ne spominju još uvijek :roll:
sta vi mislite koje je to pojacanje , o kom' se radi ( neki nacin da cujemo i zelje forumasa ) ? :mrgreen:
** ARSENAL **
.. limVo likČe !!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 09 maj 2012, 09:15

Hazard :mrgreen:

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 09 maj 2012, 10:53

Arsenal are lining up a swoop for Swansea's Michel Vorm as Arsene Wenger prepares for a summer goalkeeping shake-up.
Skoro sigurno će jedan novi golman doći. Almunia i Fabianski odlaze sasvim izvijesno, dok bi Don Vito mog'o i ostati, opet ne miriše mi da Vito bude drugi golman. :mrgreen: Ako ostane onda neka bude treći.
SiggiSmallz je napisao/la:Mislim da sam razumio da je prosao omladinski pogon u Arsenalu,al' nisam siguran u to.
Da, istina je. :) Samo sad je malo i prestar, mislim da ima oko 25 godina. Šteta za njega, a i za Arsenal, što očigledno nije imao makar malo smisla za igru. Njegova tehnika je fantastična i važi (kako sam čit'o) za najboljeg fristajl igrača na svijetu. :roll:
Two lads will take to the centre circle to perform outrageous freestyle skills and they’re so good that even Lionel Messi threw a wobbly — and refused to work with them for fear they’d make him look RUBBISH!
:lol:
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sp ... Lynch.html" onclick="window.open(this.href);return false;

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 09 maj 2012, 13:43

Sta se palite na ove freestylere :roll: Prvi put u zivotu Wenger odlučio potrošit odredjenu svotu para i dovesti prava pojačanja i vi sad neke Žvrljinje hocete ovdje :mrgreen: E nece moci ove noci :ugeek:

HAHAHHAHAHAH e pa stvarno dokle više da nam govore da ništa ne osvajamo :mrgreen:
slika
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 09 maj 2012, 13:53

Sa odusveljenjem gledam na genijalne poteze naseg vodje, ocigledno su to sve ciljana pojacanja sa kojima cemo naredne sezone sigurno biti broj jedan sila na svijetu. Ove godine smo bili veoma jaki ali povrede su ucinile svoje, moramo osvojiti trece mjesto kako bi osigurali Ligu Sampiona i sa na vrijeme odradjenim transferima mirno gledati evropsko i pripreme i u sezonu uci jako i dominantno.

Za dominaciju spremni!
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 09 maj 2012, 14:23

BigBigBang je napisao/la:Sa odusveljenjem gledam na genijalne poteze naseg vodje, ocigledno su to sve ciljana pojacanja sa kojima cemo naredne sezone sigurno biti broj jedan sila na svijetu. Ove godine smo bili veoma jaki ali povrede su ucinile svoje, moramo osvojiti trece mjesto kako bi osigurali Ligu Sampiona i sa na vrijeme odradjenim transferima mirno gledati evropsko i pripreme i u sezonu uci jako i dominantno.

Za dominaciju spremni!
HAHAHHAAHAHAAHHAAHAHHAHHAHAHAHAHHAA

King is back 8-) :mrgreen:
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 09 maj 2012, 15:06

slika
biće ko robijaši na terenu :mrgreen:
Vođa zna.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 09 maj 2012, 15:25

gunnerfan je napisao/la:
vedofeelgood je napisao/la:Pa dobro u svakom slučaju se ne bi bunio kad bi se ovaj trend pojačanja nastavio ovako :)

Piše se po twitteru da se vec sprema neko novo pojačanje poslije M'vile, jos jače i jos skuplje jos boljeg "okusa" :D
I kazu da igra negdje u ofanzivi :P Hjoj ako to bude Kagawa, ako ne ode kojim slucajem u United, :roll: Pa ljubio bi Wengera 3 dana i 3 noći u guzicu :mrgreen: To je moje misljenje da bi on mogao biti, al vidjet cemo. Samo pisu da Arsenal ima jos jednog igrača u planu i to velikog, imena se ne spominju još uvijek :roll:
sta vi mislite koje je to pojacanje , o kom' se radi ( neki nacin da cujemo i zelje forumasa ) ? :mrgreen:
Ako je ovo gore istina onda pretpostavljam da je u pitanju Belhanda ili Sessegnon. 8-)
mandraX je napisao/la:Hazard :mrgreen:
On je rekao da od sljedeće sezone nosi plavi dres. Dakle, on će u City ili Chelsea. 8-)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

gunnerfan
Kontakt:

Post Postao/la gunnerfan » 09 maj 2012, 20:19

I kazu da igra negdje u ofanzivi :P
ja sam , ipak , mislio da je to neka "zvijezda" tipa Kake , Benzeme , :mrgreen:
p.s znam da sam pretjerao ... xD
** ARSENAL **
.. limVo likČe !!

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 09 maj 2012, 20:30

mandraX je napisao/la:Hazard :mrgreen:
On je rekao da od sljedeće sezone nosi plavi dres. Dakle, on će u City ili Chelsea. 8-)[/quote]
A sa Edenom se nikad ne zna,mozda i zavrsi kod nas iskreno volio bi :P
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 09 maj 2012, 20:34

Vertonghen eno haman pa ode u Tottenham. Šteta propuštamo velikog igrača, ali i razumijem ga tamo će biti standardan, a ovamo neće. Mislim naigrao bi se on u Arsenalu, jer Kos i Verma nemaju šanse da izdrže cijelu sezonu zajedno u prenatrpanom rasporedu u ligi, nekom europskom takmičenju i 2 domaća kupa. Uglavnom nek mu je sa srećom, ali neka pijetlovi budu iza nas.

Maloprije sam čitao da je Arsenal odustao i od M'ville ali link mi nije baš najpouzdaniji pa necu da unosim nemir. Nadam se da će doći, jer dugo nemamo zadnjeg veznog da je ubica, od Vieire vala.

Iskreno nadam se da tu kupovinama neće bit kraj, trebaju nam lijevi bek, desni bek, štoper i napadač.
Ne moraju to bit extra klase sve, ali ipak treba nam bolji lijevi bok od ovog šta imamo, a ostalo zamjene koje će grist. Recimo Baines, van der Wiel, Vertonghen i Dempsey. Dempsey nije baš čistokrvni napadač, ali je frajer ubica. Zna dat gol i fantastičan je timski igrač.

Uz ove pridoslice i trenutni sastav možemo daleko dogurati. Naravno sav visak prodati pa ako treba dat ih i za simbolične cijene! Znam da je puno para, ali bez ovoga nismo konkurentni za osvajanje nekog normalnog trofeja.

P.S.
Na postove tipa ima Jenkinson, Gibbs i Andre Santos su dovoljni dobri, Mertesacker i Djourou su internacionalne klase neću odgovarat i autore tih postova više nikad neću shvatit ozbiljno.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 09 maj 2012, 20:51

Golman, štoper i napadač su za mene prioriteti. O drugim pozicijama razmišljat kad se ovo kupi. A ako/kad se kupi, onda krilo i možda lijevi bek. Mi desnog beka imamo, on je Bacary Sagna i ne vidim razloga za kupovinu drugog. Ima 29 godina, a otkako se vratio nakon Tottenhama nije igr'o slabo. ;)

I naravno prodati flopove, a njih ima najmanje 10.

Da ponovimo:
-Almunia
-Fabianski
-Manonne*

-Djourou
-Squillaci

-Denilson
-Arshavin

-Park
-Chamakh
-Bendtner**
-Vela

*Lud je k'o struja, al' previše je prodati 3 golmana, zato neka ga kao treći golman. :mrgreen:
**Nije flop, al' 'oće da ide.

Invincibles
Kontakt:

Post Postao/la Invincibles » 09 maj 2012, 21:35

Za Falcaa ne bi zalio ni 40 miliona + igraca(ili vise njih) kojeg zele(od ovih na prodaju)... :oops: Koja igracinaaa :o
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__

Henry
Kontakt:

Post Postao/la Henry » 09 maj 2012, 21:42

Vela flop :?
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!

mmirsad
Kontakt:

Post Postao/la mmirsad » 09 maj 2012, 21:52

Mislim da je Wenger odustao s razlogom od Vertongena jer svi znamo da Song zna vrlo dobro da odigra na stoperskoj poziciji a mvila moze uz artetu i wilshera odigrati odlicno na sredini, ja bi iskreno volio da samo dodju jos dembele i dempsey vise nam niko ne treba i sledece sezone bi bili itekako konkurentni.

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 09 maj 2012, 22:21

Arnelinho je napisao/la:Golman, štoper i napadač su za mene prioriteti. O drugim pozicijama razmišljat kad se ovo kupi. A ako/kad se kupi, onda krilo i možda lijevi bek. Mi desnog beka imamo, on je Bacary Sagna i ne vidim razloga za kupovinu drugog. Ima 29 godina, a otkako se vratio nakon Tottenhama nije igr'o slabo. ;)

I naravno prodati flopove, a njih ima najmanje 10.

Da ponovimo:
-Almunia
-Fabianski
-Manonne*

-Djourou
-Squillaci

-Denilson
-Arshavin

-Park
-Chamakh
-Bendtner**
-Vela

*Lud je k'o struja, al' previše je prodati 3 golmana, zato neka ga kao treći golman. :mrgreen:
**Nije flop, al' 'oće da ide.
Siguran sam da ce Chamack ostati i naredne sezone,a ovu zadnju tekmu protiv Norwicha ono sto je odigrao solidno se pokazao,mislim da bi sljedece sezone mogao uz malo vecu minutazu da ponovo trpa ko kad je tek dosao :P
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.