na vogosci u 23:00 imas pravu tekmu na miru da odgledas!!!bagrcavi je napisao/la:Jel' utakmica Olimpic - Sarajevo na BHT ili na mojaTV ?
izvinjavam se na uzurpiranju teme.....
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
na vogosci u 23:00 imas pravu tekmu na miru da odgledas!!!bagrcavi je napisao/la:Jel' utakmica Olimpic - Sarajevo na BHT ili na mojaTV ?
jug-onostalgicar je napisao/la:vec dvije godine oni cine sve da za.ebu derbi.... papcine
nek je karta 50 doci cu samo da gledam kako gube
zaboravljas vjerovatno da su oni prvi zasrali, kad su nam stavili 25 jug, kad smo gledali na grbavici derbi, kad ga je kajtaz iz slobodnog zabio i od tad derbi nije pravi derbiTM87doboj je napisao/la:ne valja nam to sto ne kritikujemo prvo svoje a nedje mora stat i neko da kaze e jesmo zasrali nije trebalo ovako.
Nije bilo uredu dat pitarima onaj mali prostor kad su bojkotovali nije bilo u redu dizat karte ni na jednom derbiju na Grbavici(zadnjih par godina)
Nije bilo uredu ni da oni cupaju stolice na Grbavici kad im je ulaz bio 15 pa kao to iz revolta,sjecam se dobro neki pisali eto sad kao ulaz vrijedi 15km.
a nama jug 8 cini mi se i to u zadnjem Samirovom mandatu,to mu je bila zadnja hapaHordas Doboj je napisao/la:Od svih sam ocekivao ovakav realan komentar al samo od tebe nisam hehe Bio sam taj derbi na grbavici, Sjever 15 istok 10KM cijene ako se dobro sjecam...TM87doboj je napisao/la:ne valja nam to sto ne kritikujemo prvo svoje a nedje mora stat i neko da kaze e jesmo zasrali nije trebalo ovako.
Nije bilo uredu dat pitarima onaj mali prostor kad su bojkotovali nije bilo u redu dizat karte ni na jednom derbiju na Grbavici(zadnjih par godina)
Nije bilo uredu ni da oni cupaju stolice na Grbavici kad im je ulaz bio 15 pa kao to iz revolta,sjecam se dobro neki pisali eto sad kao ulaz vrijedi 15km.
ja koliko se sjecam bio je 20..i onda je smanjen na dan tekme na 10..ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:zaboravljas vjerovatno da su oni prvi zasrali, kad su nam stavili 25 jug, kad smo gledali na grbavici derbi, kad ga je kajtaz il slobodnog zabio i od tad derbi nije pravi derbiTM87doboj je napisao/la:ne valja nam to sto ne kritikujemo prvo svoje a nedje mora stat i neko da kaze e jesmo zasrali nije trebalo ovako.
nije pasa moj, nego 25mma_hz je napisao/la:ja koliko se sjecam bio je 10..i onda je smanjen na dan tekme na 10..ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:zaboravljas vjerovatno da su oni prvi zasrali, kad su nam stavili 25 jug, kad smo gledali na grbavici derbi, kad ga je kajtaz il slobodnog zabio i od tad derbi nije pravi derbiTM87doboj je napisao/la:ne valja nam to sto ne kritikujemo prvo svoje a nedje mora stat i neko da kaze e jesmo zasrali nije trebalo ovako.
i ja msm da je na dan utakmice tj pred pocetak smanjeno na 10 al se bilo org na Grbavici tako da skoro nikog nije bilomma_hz je napisao/la:zezno sam se,mislio sam da je bio 20 ,pa onda da je smanjen na 10 km na dan tekme..
moguce da je smanjen, al ko sto ovaj momak kaze pred pocetak, kad je vec sve bilo pripremljeno na grbavici, led ekran i to, pa je to bio onda ocajan potezmma_hz je napisao/la:zezno sam se,mislio sam da je bio 20 ,pa onda da je smanjen na 10 km na dan tekme..
jeste,bilo je smanjeno to znam..al bio je to ocajan potez kao sto kazes..ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:moguce da je smanjen, al ko sto ovaj momak kaze pred pocetak, kad je vec sve bilo pripremljeno na grbavici, led ekran i to, pa je to bio onda ocajan potezmma_hz je napisao/la:zezno sam se,mislio sam da je bio 20 ,pa onda da je smanjen na 10 km na dan tekme..
100TM87doboj je napisao/la:a nama jug 8 cini mi se i to u zadnjem Samirovom mandatu,to mu je bila zadnja hapaHordas Doboj je napisao/la:Od svih sam ocekivao ovakav realan komentar al samo od tebe nisam hehe Bio sam taj derbi na grbavici, Sjever 15 istok 10KM cijene ako se dobro sjecam...TM87doboj je napisao/la:ne valja nam to sto ne kritikujemo prvo svoje a nedje mora stat i neko da kaze e jesmo zasrali nije trebalo ovako.
Nije bilo uredu ni da oni cupaju stolice na Grbavici kad im je ulaz bio 15 pa kao to iz revolta,sjecam se dobro neki pisali eto sad kao ulaz vrijedi 15km.![]()
p.s. cuj nisi ocekivao od mene ..ja sam uvijek realan kad pisem al oni sto citaju nisu bas uvijek
prijatelju,drugo je tvoja situacija...ja govorim za ove sto kazu da ce uzeti te iste pare koje imaju opaliti rostilj i kupiti koju pivu..druge je ako covjek ne moze finansijski a drugo ako moze al mu je draze opaliti rostilj..amertiger je napisao/la:Ljudi nek vam bude jasno, nekad 15KM i danas 15KM nije isto, nekad si za 15 KM mogao da jedes sedam dana a danas ne mozes jesti dva dana.
Nema to nikakve veze ko voli Zelju ili ko ne voli Zelju, jednostavno puno je u ovakvoj BIH dati 15 KM za jednu utakmicu, naravno ko ima te pare i ko moze da izdvoji taj ce doci ali u potpunosti razumijem ljudi koji nisu u mogucnosti, evo ja prvi ne znam hocul moci.
Evo jedan primjer. 15KM jedan sin, 15 KM drugi sin, eventualno ako i otac bude htio ici na istu utakmicu jos 15 KM, prosta racunica je da jedna prosjecna porodica mora izdvojiti 45 KM za jednu utakmicu, i sad vi meni recite jel normalno da jedna porodica ono hladno da 50 KM za jednu utakmicu. A treba dodati da sigurno u toj istoj porodici vise od dvije plate nemaju sigurno.
Ali sta je tu je, tako se desi kad pogresni ljudi vode klubove u BIH (bar sto se tice finansija i makretinga) ja se mogu kladiti da oni na tri covjeka sa cijenom od 15 KM gube 2 pa nek racunaju koliko ce biti u plusu na kraju ili minusu naravno finansijskom, ja cu samo reci da ce izgubiti isto onoliko koliko i zarade na navijacima Zelje.
Covjek nece iz principa da ide. Ako je derbi mozes staviti cijenu koliku hoces, ljudi su ovce, uzet ces pare ???mma_hz je napisao/la:prijatelju,drugo je tvoja situacija...ja govorim za ove sto kazu da ce uzeti te iste pare koje imaju opaliti rostilj i kupiti koju pivu..druge je ako covjek ne moze finansijski a drugo ako moze al mu je draze opaliti rostilj..amertiger je napisao/la:Ljudi nek vam bude jasno, nekad 15KM i danas 15KM nije isto, nekad si za 15 KM mogao da jedes sedam dana a danas ne mozes jesti dva dana.
Nema to nikakve veze ko voli Zelju ili ko ne voli Zelju, jednostavno puno je u ovakvoj BIH dati 15 KM za jednu utakmicu, naravno ko ima te pare i ko moze da izdvoji taj ce doci ali u potpunosti razumijem ljudi koji nisu u mogucnosti, evo ja prvi ne znam hocul moci.
Evo jedan primjer. 15KM jedan sin, 15 KM drugi sin, eventualno ako i otac bude htio ici na istu utakmicu jos 15 KM, prosta racunica je da jedna prosjecna porodica mora izdvojiti 45 KM za jednu utakmicu, i sad vi meni recite jel normalno da jedna porodica ono hladno da 50 KM za jednu utakmicu. A treba dodati da sigurno u toj istoj porodici vise od dvije plate nemaju sigurno.
Ali sta je tu je, tako se desi kad pogresni ljudi vode klubove u BIH (bar sto se tice finansija i makretinga) ja se mogu kladiti da oni na tri covjeka sa cijenom od 15 KM gube 2 pa nek racunaju koliko ce biti u plusu na kraju ili minusu naravno finansijskom, ja cu samo reci da ce izgubiti isto onoliko koliko i zarade na navijacima Zelje.![]()
rostilj moze opaliti svake subote..a derbiji su nam rijetki nazalost..
Te pare uopste nisu isle u klub pametnjakovicu...jug-onostalgicar je napisao/la:ma bleki je to uradio najbolje skupio raju uzeo lovu pa na godisnji xD
15 maraka je puno za kvalitetu fudbala koja se gleda i za dzep prosjecnog gradjana ove nase napacene zemlje
sramota je degradirati derbi na ovakav nacin al dobro svakom svoje
a sto se vi brinete ? Ionako je zabrana gostovanjajug-onostalgicar je napisao/la:ma bleki je to uradio najbolje skupio raju uzeo lovu pa na godisnji xD
15 maraka je puno za kvalitetu fudbala koja se gleda i za dzep prosjecnog gradjana ove nase napacene zemlje
a vi ga nikad niste degradirali...jug-onostalgicar je napisao/la:ma bleki je to uradio najbolje skupio raju uzeo lovu pa na godisnji xD

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], IstinskiPitar i 12 gostiju.