došlo je do provale.mma_hz je napisao/la:Ko voli Zelju doci ce,ko ne voli ..raspalice rostilj i uzeti par pivki..sto bi reko Amar "hafifni ste vi "..![]()
uostalom ko si ti da nekome kažeš kako će da dokaže svoju ljubav prema Želji ?
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
došlo je do provale.mma_hz je napisao/la:Ko voli Zelju doci ce,ko ne voli ..raspalice rostilj i uzeti par pivki..sto bi reko Amar "hafifni ste vi "..![]()
u pravu si.vi ste domacini.objasni molim te to za "bolesnu ljubomoru"ne kontamsenci-071 je napisao/la:The Maniacs '87 je napisao/la:Problem je sto stadion nije vasbordobijeli je napisao/la:kao sto amar osim rece pred onaj derby kad je bio spor koliko horde mogu dobiti sjevera na grbavici.rece ovo je nas stadion mi odlucujemo kolika je cijena i koliko ce te dobiti mjesta,a sad se nas pita tako da bezz pricate![]()
Vas je koliko i nas, koliko i olimpicov zato nemate pravo glasa, Grad vam moze uzeti stadion kad' god oce zato nemojte se previse *urcit
Dobro je vise te djecije price stadion nije vas.Bitno je da smo mi domacini I mi se o svemu odlucujemo.Na kraju nije stadion ni Manchester Sit.njegovo vlasnistvo,kao I mnogo drugih velikana ,koji su vrhu svijetskog fudbala,I u tome ne vidim problem,osim bolesne ljubomore.
Vas Amar vam je sve rekao..posto vidim da cjenite i ponavljate njegove izjave i ja sam odlucio da iskoristim jednu..covjek je rekao da ste hafifni i vozdra..bagrcavi je napisao/la:došlo je do provale.mma_hz je napisao/la:Ko voli Zelju doci ce,ko ne voli ..raspalice rostilj i uzeti par pivki..sto bi reko Amar "hafifni ste vi "..![]()
uostalom ko si ti da nekome kažeš kako će da dokaže svoju ljubav prema Želji ?
ovo nije tacno...TM87doboj je napisao/la:ne valja nam to sto ne kritikujemo prvo svoje a nedje mora stat i neko da kaze e jesmo zasrali nije trebalo ovako.
Nije bilo uredu dat pitarima onaj mali prostor kad su bojkotovali nije bilo u redu dizat karte ni na jednom derbiju na Grbavici(zadnjih par godina)
Nije bilo uredu ni da oni cupaju stolice na Grbavici kad im je ulaz bio 15 pa kao to iz revolta,sjecam se dobro neki pisali eto sad kao ulaz vrijedi 15km.
Od svih sam ocekivao ovakav realan komentar al samo od tebe nisam hehe Bio sam taj derbi na grbavici, Sjever 15 istok 10KM cijene ako se dobro sjecam...TM87doboj je napisao/la:ne valja nam to sto ne kritikujemo prvo svoje a nedje mora stat i neko da kaze e jesmo zasrali nije trebalo ovako.
Nije bilo uredu dat pitarima onaj mali prostor kad su bojkotovali nije bilo u redu dizat karte ni na jednom derbiju na Grbavici(zadnjih par godina)
Nije bilo uredu ni da oni cupaju stolice na Grbavici kad im je ulaz bio 15 pa kao to iz revolta,sjecam se dobro neki pisali eto sad kao ulaz vrijedi 15km.
na vogosci u 23:00 imas pravu tekmu na miru da odgledas!!!bagrcavi je napisao/la:Jel' utakmica Olimpic - Sarajevo na BHT ili na mojaTV ?
jug-onostalgicar je napisao/la:vec dvije godine oni cine sve da za.ebu derbi.... papcine
nek je karta 50 doci cu samo da gledam kako gube
zaboravljas vjerovatno da su oni prvi zasrali, kad su nam stavili 25 jug, kad smo gledali na grbavici derbi, kad ga je kajtaz iz slobodnog zabio i od tad derbi nije pravi derbiTM87doboj je napisao/la:ne valja nam to sto ne kritikujemo prvo svoje a nedje mora stat i neko da kaze e jesmo zasrali nije trebalo ovako.
a nama jug 8 cini mi se i to u zadnjem Samirovom mandatu,to mu je bila zadnja hapaHordas Doboj je napisao/la:Od svih sam ocekivao ovakav realan komentar al samo od tebe nisam hehe Bio sam taj derbi na grbavici, Sjever 15 istok 10KM cijene ako se dobro sjecam...TM87doboj je napisao/la:ne valja nam to sto ne kritikujemo prvo svoje a nedje mora stat i neko da kaze e jesmo zasrali nije trebalo ovako.
ja koliko se sjecam bio je 20..i onda je smanjen na dan tekme na 10..ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:zaboravljas vjerovatno da su oni prvi zasrali, kad su nam stavili 25 jug, kad smo gledali na grbavici derbi, kad ga je kajtaz il slobodnog zabio i od tad derbi nije pravi derbiTM87doboj je napisao/la:ne valja nam to sto ne kritikujemo prvo svoje a nedje mora stat i neko da kaze e jesmo zasrali nije trebalo ovako.
nije pasa moj, nego 25mma_hz je napisao/la:ja koliko se sjecam bio je 10..i onda je smanjen na dan tekme na 10..ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:zaboravljas vjerovatno da su oni prvi zasrali, kad su nam stavili 25 jug, kad smo gledali na grbavici derbi, kad ga je kajtaz il slobodnog zabio i od tad derbi nije pravi derbiTM87doboj je napisao/la:ne valja nam to sto ne kritikujemo prvo svoje a nedje mora stat i neko da kaze e jesmo zasrali nije trebalo ovako.
i ja msm da je na dan utakmice tj pred pocetak smanjeno na 10 al se bilo org na Grbavici tako da skoro nikog nije bilomma_hz je napisao/la:zezno sam se,mislio sam da je bio 20 ,pa onda da je smanjen na 10 km na dan tekme..
moguce da je smanjen, al ko sto ovaj momak kaze pred pocetak, kad je vec sve bilo pripremljeno na grbavici, led ekran i to, pa je to bio onda ocajan potezmma_hz je napisao/la:zezno sam se,mislio sam da je bio 20 ,pa onda da je smanjen na 10 km na dan tekme..
jeste,bilo je smanjeno to znam..al bio je to ocajan potez kao sto kazes..ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:moguce da je smanjen, al ko sto ovaj momak kaze pred pocetak, kad je vec sve bilo pripremljeno na grbavici, led ekran i to, pa je to bio onda ocajan potezmma_hz je napisao/la:zezno sam se,mislio sam da je bio 20 ,pa onda da je smanjen na 10 km na dan tekme..
100TM87doboj je napisao/la:a nama jug 8 cini mi se i to u zadnjem Samirovom mandatu,to mu je bila zadnja hapaHordas Doboj je napisao/la:Od svih sam ocekivao ovakav realan komentar al samo od tebe nisam hehe Bio sam taj derbi na grbavici, Sjever 15 istok 10KM cijene ako se dobro sjecam...TM87doboj je napisao/la:ne valja nam to sto ne kritikujemo prvo svoje a nedje mora stat i neko da kaze e jesmo zasrali nije trebalo ovako.
Nije bilo uredu ni da oni cupaju stolice na Grbavici kad im je ulaz bio 15 pa kao to iz revolta,sjecam se dobro neki pisali eto sad kao ulaz vrijedi 15km.![]()
p.s. cuj nisi ocekivao od mene ..ja sam uvijek realan kad pisem al oni sto citaju nisu bas uvijek