FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nime_tm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nime_tm87 » 12 sep 2009, 19:30

slika
:lol: :lol:

Johnny Štulić
Kontakt:

Post Postao/la Johnny Štulić » 12 sep 2009, 19:38

Bod ko kuća, s obzirom na samo jedan šut po golu u 90 min ( Mešanović ), ovo je odlično! Samo neka se ne gubi u gostima! Od početka se vidjelo da Amar ide na bod, i sva sreća da su igrači Travnika na Vi s loptom, pa nisu zabili sa igračem više!
Navijati za sarajevo je stvar geografije, a za ŽELJU stvar filozofije!!!

Dzoka The maniacs
Kontakt:

Post Postao/la Dzoka The maniacs » 12 sep 2009, 19:42

slika,govori Hiljadu rijeci :D ;)
TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 12 sep 2009, 19:43

Johnny Štulić je napisao/la:Bod ko kuća, s obzirom na samo jedan šut po golu u 90 min ( Mešanović ), ovo je odlično! Samo neka se ne gubi u gostima! Od početka se vidjelo da Amar ide na bod, i sva sreća da su igrači Travnika na Vi s loptom, pa nisu zabili sa igračem više!
Napokon jedan razuman post ;)
010 ISN'T JUST A CODE

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 12 sep 2009, 20:23

hajde polako sad ne moze bolje tek su se skupili ovi igraci,sljedecu polusezonu sve ce to bolje izgledat...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

bh_navijac
Kontakt:

Post Postao/la bh_navijac » 12 sep 2009, 20:45

Upravo sa tekme iz Travnika :!: jedna veoma tvda utakmica Travnik vise napadao Zeljo se branio i orijentisao na kontre preko Mesanovica i Bekrića al nije uspjelo i bod stvarno prezadovoljan u Travniku se tesko nose bodovi... sudjenje smijesno nevjeerovatno nekada sta svira glavni sudac .......
Šehić: svaka cast odbraniio 2 cista gola zicera svaka mu cast bio veoma siguran stvarno iznenadio me u pozitivnom smislu misli da ce biit igrac utakmice :!:
E.Mešić: Eli odigrao prejako zatvarao sve kiksove ostalih iz odbrane, kupio sve lopte prava sigurnost pred golom lik jednostavno ne rizikuje ne grijesi ima vrlo dobar osjecaj nazad.. Sretan mu rodjendan danas je :lol:
D.Bajić: Zamijenio Cocu stvarno igrao odlicno .. ne rizikuje takodjer sve kupi lopte sve nosi iz sesnatesterca jer zna da mu je slabija strana da igra da dodaje i to ....
Radovanovic: odlican odlican borio se sa piljarima sarajcicem varupom i pomicnim sudcem koji ga je stvarno izbio iz cipela svojim greskaa .. Rdovanovic sam se smijao sta mu rade pomocnik al pokazao veliku borbenost :!:
Colic: dobar sigurno . iskusni piljari travnicki su vrlo grbo pokusavali da ga zaustave al mali je odigrao dobro :!:
Bekric: Ocekivao sam puno vise puno gresaka puno pogrensih pasova al cesto povuce loptu i odigra sam nisam ga mogli zaustaviti
cULUM: rano dobio karton 5 minuta cini mi se , izbjegavao duele sa mesarom Sarajcicem koji ga je cak i PLJUVAO I VRIJEDJAO CIJELI MEC :!: presjekao mali milion lopti vrlo dobar ... nakon drugog zuta daje dres Manijacima :!:
Seradarevic: zbog povrede vrlo brzo zamijenjen
STanic: odusevio me .. extra lopte sajajno bjezao nezaustavljiv .. malo mu ponetsalo snage zadnjih deset minuta al odlican :!:
Svraka: nista posebno ma da se moze vijdeti da se boji duela bjezi od lopte a to Osim ne voli :!: sumnjam da ce igrati sljedecu tekmu
Mesanovic : usamljen u napadu nije moga pun ma da se gradi izvanredno stari lisac dobija sve duele mada mu hvali malo snage i brzine .. imao jednu odlicnu sansu zicer cisti al pucao pravo u Nurkovica....
Popović: pred kraj smo se branii tako da je sam ostajao gore nije moga nista smetao nako radi reda stajao :D
Manijaci svaka cast jos jednom prejako :!:

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 12 sep 2009, 20:56

upravo iz travnika strašno mi je zasmetalo osimov jedan napadač,ubiše mešanovića da smo napali možda smo mogli i tri ali i bod je exsra svaka čast :mrgreen:

tuborg
Kontakt:

Post Postao/la tuborg » 12 sep 2009, 21:00

bh_navijac je napisao/la:Upravo sa tekme iz Travnika :!: jedna veoma tvda utakmica Travnik vise napadao Zeljo se branio i orijentisao na kontre preko Mesanovica i Bekrića al nije uspjelo i bod stvarno prezadovoljan u Travniku se tesko nose bodovi... sudjenje smijesno nevjeerovatno nekada sta svira glavni sudac .......
Šehić: svaka cast odbraniio 2 cista gola zicera svaka mu cast bio veoma siguran stvarno iznenadio me u pozitivnom smislu misli da ce biit igrac utakmice :!:
E.Mešić: Eli odigrao prejako zatvarao sve kiksove ostalih iz odbrane, kupio sve lopte prava sigurnost pred golom lik jednostavno ne rizikuje ne grijesi ima vrlo dobar osjecaj nazad.. Sretan mu rodjendan danas je :lol:
D.Bajić: Zamijenio Cocu stvarno igrao odlicno .. ne rizikuje takodjer sve kupi lopte sve nosi iz sesnatesterca jer zna da mu je slabija strana da igra da dodaje i to ....
Radovanovic: odlican odlican borio se sa piljarima sarajcicem varupom i pomicnim sudcem koji ga je stvarno izbio iz cipela svojim greskaa .. Rdovanovic sam se smijao sta mu rade pomocnik al pokazao veliku borbenost :!:
Colic: dobar sigurno . iskusni piljari travnicki su vrlo grbo pokusavali da ga zaustave al mali je odigrao dobro :!:
Bekric: Ocekivao sam puno vise puno gresaka puno pogrensih pasova al cesto povuce loptu i odigra sam nisam ga mogli zaustaviti
cULUM: rano dobio karton 5 minuta cini mi se , izbjegavao duele sa mesarom Sarajcicem koji ga je cak i PLJUVAO I VRIJEDJAO CIJELI MEC :!: presjekao mali milion lopti vrlo dobar ... nakon drugog zuta daje dres Manijacima :!:
STanic: odusevio me .. extra lopte sajajno bjezao nezaustavljiv .. malo mu ponetsalo snage zadnjih deset minuta al odlican :!:
Svraka: nista posebno ma da se moze vijdeti da se boji duela bjezi od lopte a to Osim ne voli :!: sumnjam da ce igrati sljedecu tekmu
Mesanovic : usamljen u napadu nije moga pun ma da se gradi izvanredno stari lisac dobija sve duele mada mu hvali malo snage i brzine .. imao jednu odlicnu sansu zicer cisti al pucao pravo u Nurkovica....
Popović: pred kraj smo se branii tako da je sam ostajao gore nije moga nista smetao nako radi reda stajao :D
:shock: :shock: :shock:

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 12 sep 2009, 21:14

Danas 1prvo poluvrijeme bolje navijanje nego u drugo, malo je tempo navijanja opao nakon malohg koskanja sa murijom...

sobzirom da danas ni u pola nismo odigrali kao protiv slavije ja prezadovoljan bodom
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

bh_navijac
Kontakt:

Post Postao/la bh_navijac » 12 sep 2009, 21:20

tuborg je napisao/la:
bh_navijac je napisao/la:Upravo sa tekme iz Travnika :!: jedna veoma tvda utakmica Travnik vise napadao Zeljo se branio i orijentisao na kontre preko Mesanovica i Bekrića al nije uspjelo i bod stvarno prezadovoljan u Travniku se tesko nose bodovi... sudjenje smijesno nevjeerovatno nekada sta svira glavni sudac .......
cesto igra sam, znaci voda lopta ne da nikome i pored toga nisu ga mogli zaustaviti ZADOVOLJAN????'

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 12 sep 2009, 21:23

i evo da dodje i kolo da kazem Seha hvala ti :D ...sjajno je branio i skinuo 2-3 zicera
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

tuborg
Kontakt:

Post Postao/la tuborg » 12 sep 2009, 21:25

bh_navijac je napisao/la:
tuborg je napisao/la:
cesto igra sam, znaci voda lopta ne da nikome i pored toga nisu ga mogli zaustaviti ZADOVOLJAN????'
valjda nisu ga mogli zaustaviti, al nije to bitni i šta se odmah ba ljutiš, i budi sretan što sam ti pročitao ovoliki post :D :D

manijakdv
Kontakt:

Post Postao/la manijakdv » 12 sep 2009, 21:26

Utakmica vrlo loša,borbenost naših za desetku čistu.Šehić danas odličan,pokupio sve što je mogao,odbranio dva zicera od kojih je jedan spasio nevjerovatnom intervencijom.Prodao je bar 15 lopti svojim iscpucavanjima koja su redovno završavala kod odbrambenih igrača Travnika i ne mogu da vjerujem da mu Amar nije sugerisao da drugačije započinje naše napade.Po meni imamo odlične bekove nakon toliko godina,pravo čvrsti momci,muški igraju i što je najvažnije da pucaju od snage,Radovanović je pravio šprintove u devedesetoj minuti kao od šale,po meni je uz Šehića naš igrač utakmice.Bajić odličan i siguran danas na stoperu,Mešanović zna igrati lopte,uvijek su mu dodavanja na prvu ali je i previše usamljen,moramo ga rasteretiti u narednim utakmicama,Popović težak spor i apsolutno neučinkovit.
Navijanje fenomenalno,konstantno i jako od prve do zadnje minute pa i nakon toga kada je Amar davao izjavu.Belaj sa policijom je izbio kada je desetak momaka pokušalo izići van naše tribine,pošto im nisu dozvolili nastalo je udaranje po ogradi,lomilo se sve i svašta a onda su u naš dio upali "specijalci".Stavio sam ih pod navodne znake jer je to seljačka policija koja ne bira kako i koga udara.Djevojku i momka koji su stajali po strani baciše niz tribine,mom kumu koji ih je molio da ga puste nakon suzavca jer boluje astmu našpricaše sprejom u po face i momak ni kriv ni dužan završi u ambulanti u Travniku,primitivci neviđeni su travnički specijalci.
Bod je odličan,mršava igra ne ohrabruje nikako pogotovo jer nismo stvorili priliku kako treba ali raduje da nemamo pardona na strani pod Amarovom palicom i da konačno imamo igrače koji znaju pokazati muda.

rus-tm87
Kontakt:

Post Postao/la rus-tm87 » 12 sep 2009, 21:35

evo sad s tekme, ma tamo ni MANCHETER UNITED nebi mogo dobiti :evil: oni i sudije dzubrad seljacka...

bh_navijac
Kontakt:

Post Postao/la bh_navijac » 12 sep 2009, 21:41

ne moras Tuborg citati odes na tekmu i vidis sve ha ya :!: al na livadi dva domaca navijaca i dizu tri prsta i skidaju gace oj bijednika kak mi ih je zao :cry: neznaju sta to znaci sam probavaju

tuborg
Kontakt:

Post Postao/la tuborg » 12 sep 2009, 21:53

bh_navijac je napisao/la:ne moras Tuborg citati odes na tekmu i vidis sve ha ya :!: al na livadi dva domaca navijaca i dizu tri prsta i skidaju gace oj bijednika kak mi ih je zao :cry: neznaju sta to znaci sam probavaju
jbg nisu svi vatreni navijači ko ti, a tebi svaka čast, a jedno pitanje za tebe pošto si bio na tekmi, otkud onoliko manijaka, ja koliko znam samo je jedan autobus bio i nešta auta, valjda su to manijaci iz travnika je li tačno

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 sep 2009, 21:54

bh_navijac je napisao/la:ne moras Tuborg citati odes na tekmu i vidis sve ha ya :!: al na livadi dva domaca navijaca i dizu tri prsta i skidaju gace oj bijednika kak mi ih je zao :cry: neznaju sta to znaci sam probavaju
Sto mi je poznata ova recenica. Isto kao da sam je procitao na nekom drugom forumu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bh_navijac
Kontakt:

Post Postao/la bh_navijac » 12 sep 2009, 21:57

tuborg je napisao/la:
jbg nisu svi vatreni navijači ko ti, a tebi svaka čast, a jedno pitanje za tebe pošto si bio na tekmi, otkud onoliko manijaka, ja koliko znam samo je jedan autobus bio i nešta auta, valjda su to manijaci iz travnika je li tačno
a bio je jedan bus a auta mali milion je bilo iz Sarajeva i kombija takodjer a bilo je navijaca iz Bugojna Travnika, D.vakufa, N.Travnika al ne kao sto se prica iz Travnika svi navijaci pusti te price bgm ha ya :!:

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 12 sep 2009, 22:00

Veze nema onaj Šeha ;) Dok je Bekrić igračina :lol:

Bod ko kuća. Idemo dalje :arrow:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 12 sep 2009, 22:10

Utakmica dosta loša sa obje strane...Travnik pukušavao nešto ali ne može ili ne znaju bolje,mi se više bazirali na kontre (igrali povucenije sa jednim špicem)...Šehić je zacuđujuce danas bio vrlo dobar i siguran na golu,to moram priznati,inace kompleta odbrana je bila vrlo dobra ,samo smo jednom ispali za 90 minuta (neki nas je dobro promješao ali srecom nije zabio)...Culum bezveze zaradio crveni jer je pred kraj nasjeo na provokacije onih njihovih krkana koji su ga cak i pljuvali :evil: :evil: :twisted: (i to pred sudijom :evil: :twisted: :oops: )...suđenje žalosno fakat :evil: klasicno domacinsko (dakle SVAKI MOGUCI kontakt je faul za Travnik :twisted: :twisted: ).
Nismo nešto kvalitetno odigrali da bi se neko mogao izdvojiti od igraca (možda je Mešić bio najbolji koji je svaki duel dobio)...ne znam jeli neko upratio kada igrac Travnika udara Stanica nogom na dva metra od linijskog a ovaj se pravi da to ne vidi :o :shock:
Mešanović je propustio prilku utakmice i da smo tu zabili uzeli bi sva 3 boda sigurno,ali dobro je i ovako s obzirom na suđenje.
Manijaci- vrlo dobro izdanje,citavu utakmicu se navijalo bez prestanka...profurala se i nova pjesma,novi hit sa juga ;) 8-)
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, bvsic, Google Adsense [Bot], Grbavica786, knoa i 26 gostiju.