Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Napokon jedan razuman postJohnny Štulić je napisao/la:Bod ko kuća, s obzirom na samo jedan šut po golu u 90 min ( Mešanović ), ovo je odlično! Samo neka se ne gubi u gostima! Od početka se vidjelo da Amar ide na bod, i sva sreća da su igrači Travnika na Vi s loptom, pa nisu zabili sa igračem više!
bh_navijac je napisao/la:Upravo sa tekme iz Travnikajedna veoma tvda utakmica Travnik vise napadao Zeljo se branio i orijentisao na kontre preko Mesanovica i Bekrića al nije uspjelo i bod stvarno prezadovoljan u Travniku se tesko nose bodovi... sudjenje smijesno nevjeerovatno nekada sta svira glavni sudac .......
Šehić: svaka cast odbraniio 2 cista gola zicera svaka mu cast bio veoma siguran stvarno iznenadio me u pozitivnom smislu misli da ce biit igrac utakmice![]()
E.Mešić: Eli odigrao prejako zatvarao sve kiksove ostalih iz odbrane, kupio sve lopte prava sigurnost pred golom lik jednostavno ne rizikuje ne grijesi ima vrlo dobar osjecaj nazad.. Sretan mu rodjendan danas je![]()
D.Bajić: Zamijenio Cocu stvarno igrao odlicno .. ne rizikuje takodjer sve kupi lopte sve nosi iz sesnatesterca jer zna da mu je slabija strana da igra da dodaje i to ....
Radovanovic: odlican odlican borio se sa piljarima sarajcicem varupom i pomicnim sudcem koji ga je stvarno izbio iz cipela svojim greskaa .. Rdovanovic sam se smijao sta mu rade pomocnik al pokazao veliku borbenost![]()
Colic: dobar sigurno . iskusni piljari travnicki su vrlo grbo pokusavali da ga zaustave al mali je odigrao dobro![]()
Bekric: Ocekivao sam puno vise puno gresaka puno pogrensih pasova al cesto povuce loptu i odigra sam nisam ga mogli zaustaviti
cULUM: rano dobio karton 5 minuta cini mi se , izbjegavao duele sa mesarom Sarajcicem koji ga je cak i PLJUVAO I VRIJEDJAO CIJELI MECpresjekao mali milion lopti vrlo dobar ... nakon drugog zuta daje dres Manijacima
![]()
Seradarevic: zbog povrede vrlo brzo zamijenjen
STanic: odusevio me .. extra lopte sajajno bjezao nezaustavljiv .. malo mu ponetsalo snage zadnjih deset minuta al odlican![]()
Svraka: nista posebno ma da se moze vijdeti da se boji duela bjezi od lopte a to Osim ne volisumnjam da ce igrati sljedecu tekmu
Mesanovic : usamljen u napadu nije moga pun ma da se gradi izvanredno stari lisac dobija sve duele mada mu hvali malo snage i brzine .. imao jednu odlicnu sansu zicer cisti al pucao pravo u Nurkovica....
Popović: pred kraj smo se branii tako da je sam ostajao gore nije moga nista smetao nako radi reda stajao![]()
Manijaci svaka cast jos jednom prejako
cesto igra sam, znaci voda lopta ne da nikome i pored toga nisu ga mogli zaustaviti ZADOVOLJAN????'tuborg je napisao/la:bh_navijac je napisao/la:Upravo sa tekme iz Travnikajedna veoma tvda utakmica Travnik vise napadao Zeljo se branio i orijentisao na kontre preko Mesanovica i Bekrića al nije uspjelo i bod stvarno prezadovoljan u Travniku se tesko nose bodovi... sudjenje smijesno nevjeerovatno nekada sta svira glavni sudac .......
Šehić: svaka cast odbraniio 2 cista gola zicera svaka mu cast bio veoma siguran stvarno iznenadio me u pozitivnom smislu misli da ce biit igrac utakmice![]()
E.Mešić: Eli odigrao prejako zatvarao sve kiksove ostalih iz odbrane, kupio sve lopte prava sigurnost pred golom lik jednostavno ne rizikuje ne grijesi ima vrlo dobar osjecaj nazad.. Sretan mu rodjendan danas je![]()
D.Bajić: Zamijenio Cocu stvarno igrao odlicno .. ne rizikuje takodjer sve kupi lopte sve nosi iz sesnatesterca jer zna da mu je slabija strana da igra da dodaje i to ....
Radovanovic: odlican odlican borio se sa piljarima sarajcicem varupom i pomicnim sudcem koji ga je stvarno izbio iz cipela svojim greskaa .. Rdovanovic sam se smijao sta mu rade pomocnik al pokazao veliku borbenost![]()
Colic: dobar sigurno . iskusni piljari travnicki su vrlo grbo pokusavali da ga zaustave al mali je odigrao dobro![]()
Bekric: Ocekivao sam puno vise puno gresaka puno pogrensih pasova al cesto povuce loptu i odigra sam nisam ga mogli zaustaviti
cULUM: rano dobio karton 5 minuta cini mi se , izbjegavao duele sa mesarom Sarajcicem koji ga je cak i PLJUVAO I VRIJEDJAO CIJELI MECpresjekao mali milion lopti vrlo dobar ... nakon drugog zuta daje dres Manijacima
![]()
STanic: odusevio me .. extra lopte sajajno bjezao nezaustavljiv .. malo mu ponetsalo snage zadnjih deset minuta al odlican![]()
Svraka: nista posebno ma da se moze vijdeti da se boji duela bjezi od lopte a to Osim ne volisumnjam da ce igrati sljedecu tekmu
Mesanovic : usamljen u napadu nije moga pun ma da se gradi izvanredno stari lisac dobija sve duele mada mu hvali malo snage i brzine .. imao jednu odlicnu sansu zicer cisti al pucao pravo u Nurkovica....
Popović: pred kraj smo se branii tako da je sam ostajao gore nije moga nista smetao nako radi reda stajao![]()
Manijaci svaka cast jos jednom prejako![]()
![]()
valjda nisu ga mogli zaustaviti, al nije to bitni i šta se odmah ba ljutiš, i budi sretan što sam ti pročitao ovoliki postbh_navijac je napisao/la:cesto igra sam, znaci voda lopta ne da nikome i pored toga nisu ga mogli zaustaviti ZADOVOLJAN????'tuborg je napisao/la:bh_navijac je napisao/la:Upravo sa tekme iz Travnikajedna veoma tvda utakmica Travnik vise napadao Zeljo se branio i orijentisao na kontre preko Mesanovica i Bekrića al nije uspjelo i bod stvarno prezadovoljan u Travniku se tesko nose bodovi... sudjenje smijesno nevjeerovatno nekada sta svira glavni sudac .......
![]()
Manijaci svaka cast jos jednom prejako![]()
![]()
jbg nisu svi vatreni navijači ko ti, a tebi svaka čast, a jedno pitanje za tebe pošto si bio na tekmi, otkud onoliko manijaka, ja koliko znam samo je jedan autobus bio i nešta auta, valjda su to manijaci iz travnika je li tačnobh_navijac je napisao/la:ne moras Tuborg citati odes na tekmu i vidis sve ha yaal na livadi dva domaca navijaca i dizu tri prsta i skidaju gace oj bijednika kak mi ih je zao
neznaju sta to znaci sam probavaju
Sto mi je poznata ova recenica. Isto kao da sam je procitao na nekom drugom forumu.bh_navijac je napisao/la:ne moras Tuborg citati odes na tekmu i vidis sve ha yaal na livadi dva domaca navijaca i dizu tri prsta i skidaju gace oj bijednika kak mi ih je zao
a bio je jedan bus a auta mali milion je bilo iz Sarajeva i kombija takodjer a bilo je navijaca iz Bugojna Travnika, D.vakufa, N.Travnika al ne kao sto se prica iz Travnika svi navijaci pusti te price bgm ha yatuborg je napisao/la:jbg nisu svi vatreni navijači ko ti, a tebi svaka čast, a jedno pitanje za tebe pošto si bio na tekmi, otkud onoliko manijaka, ja koliko znam samo je jedan autobus bio i nešta auta, valjda su to manijaci iz travnika je li tačnobh_navijac je napisao/la:ne moras Tuborg citati odes na tekmu i vidis sve ha yaal na livadi dva domaca navijaca i dizu tri prsta i skidaju gace oj bijednika kak mi ih je zao