Jesi li ti dobar ne odmara on nikog čuvao ih je zbog kartona pa dokle se više ovde treba crtati, na kraju krajeva libo vas racku šta Jović radi on je naš trener i tačka. Po meni sasvim logićno je uradio a to je bila želja i većine navijača. Eto vi šampioni ste spremni pa vam u 20 minuti trener protivnika( koji ne može ni u snu sa Bajernom biti ili nekim nabrojanim) maše rukama i govori dosta je li sa tim porediš našu ligu ovakvu kakva jeste e onda si u pravuSaurman je napisao/la:Jović odmara igrače a utakmice igraju svakih 15 dana e stručnjaka
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 10 maj 2012, 17:52, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
Sad treba oderat malog selju i obezbjediti Europa ligu samo tako,nije potrebno naglasavati koliko bi to bilo vazno a licenca osigurana poslije derbija 
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
-
BlueBoy1921
- Kontakt:
i šta je bilo kada si se probudiosjever je napisao/la:Sad treba oderat malog selju i obezbjediti Europa ligu samo tako,nije potrebno naglasavati koliko bi to bilo vazno a licenca osigurana poslije derbija
- The Maniacs '87
- Kontakt:
BlueBoy1921 je napisao/la:i šta je bilo kada si se probudiosjever je napisao/la:Sad treba oderat malog selju i obezbjediti Europa ligu samo tako,nije potrebno naglasavati koliko bi to bilo vazno a licenca osigurana poslije derbija![]()
Zeljo dao drugi gol
KRAJ PRICE
Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
Ćelo je stvorio imperiju.FKKrajina je napisao/la:hahahahhaO bozeee glupana. Jest da je bilo davno,ali tek sad naletih na to. Svaka cast celoooo
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Ako si se registrovao da bi 1. post napisao na temi FK Sarajevo, i da se na ovakav nacin predstavis, bolje da nisi nikako.. :/aldamanijak je napisao/la:pa ne mozete da dobijete olimpica a hocete zelju da dobijetesjever je napisao/la:Sad treba oderat malog selju i obezbjediti Europa ligu samo tako,nije potrebno naglasavati koliko bi to bilo vazno a licenca osigurana poslije derbija![]()
![]()
![]()
![]()
mnogi su tako mislili pa su lose prosli![]()
nema nema titule nema nema evrope placite zbog nje picke pitarske
Sretno na derbiju i nek Zeljo pobjedi
GunnerS je napisao/la:Hahaha... Znači bez obzira igraš li u Realu ili Kozari moraš isto bit speman ?!![]()
![]()
![]()

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Momak ostavi se tastature, postedi nas!GunnerS je napisao/la:Hahaha... Znači bez obzira igraš li u Realu ili Kozari moraš isto bit speman ?!![]()
![]()
![]()
A I ZEMLJA SE ZAKLELA RAJU DA SE SVE TAJNE DOZNAJU PA I TA DA JE SELIMOVIĆ DANAS ZVAO OSIMA I MOLIO DA ŽELJO NE ZAPINJE 4-8 NJA NJAalibi je napisao/la:I sta kazes:DAL SU SE ZAKLELI IGRACI?sstrumf je napisao/la:ŠTA IMA LICENTA, ŠTA IMA EVROPA LIGA, A TEK ŠTA IMA POBJEDA U DERBIJU. PS NEMOJ DA LAJETE I LJUTITE OSIMA AKO SE ON NALJUTI I KAŽE IGRACIMA ZABITE 3 ONI CE 5 ZATO ŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠ I JOŠ NEŠTO MIRNO SPAVAJTE DO SUBOTE A ONDA NOCNE MORE ZNOJENJE I TD... A IGRACI SU SE ZAKLELI DA CE VAS POBJEDITI I ODERATI SAMO ŠTO NAM DIRATE IVICU
Samo me jedna stvar brine kako god ova bagra ne može izgubiti ako ih pobijedimo u šta vjerujem kao navijač bit če pustili nas evo već prave alibi a ako pobijede ili neriješeno bit če oni su sila najbolji i tako e zato mi se gadi pisati i nervirati hajde pustite ih da seru do mile volje ionako su jadni
Sarajevo ljubavi moja!
Znaš Osime radi mira u kuci, daj da se odigra jedna dobra utakmica pa Vama ništa ne znaci pobjeda a ja cu to znati cijeniti u buducnosti hahahahahaahahahahahahahahahahahahahah koji majmun i debil hahahahahahahah
Šteta što titulu naše chunga-lunga lige nije osvojila neka ekipa koja ima navijače,pa da se to proslavi,a ovako...
Rece Selimovic tuzno i jadnosstrumf je napisao/la:Znaš Osime radi mira u kuci, daj da se odigra jedna dobra utakmica pa Vama ništa ne znaci pobjeda a ja cu to znati cijeniti u buducnosti hahahahahaahahahahahahahahahahahahahah koji majmun i debil hahahahahahahah
Uđem na temu da vidim atmosferu pred derbi, očekivanja navijača Sarajeva, stanje u timu, eventualno neka informacija o igračkom kadru...kad ono naletim na 2-3 balavca koja su uništila temu svojim "komentarima", a što je još gore ti balavci se predstavljaju kao navijači Želje. Ima nas svakakvih, da se razumijemo, al nemojte zbog ovakvih padobranaca izbjegavat konstruktivnu raspravu na ovoj i na "našoj" temi. Pozdrav komšije uz nadu da će se do derbija pisat o derbiju na najbolji mogući način i na kraju krajeva da će se i derbi odigrat fer i korektno.
Sad kad sam se već osvrnuo na derbi, mogu slobodno reći da su karte za zapad preskupe, i da imam dojam da je vaša uprava pokušala preko navijača Želje doći do love za licencu, što se mene tiče ovaj ću derbi 99% propustiti, ali očekujem da ćemo kao novi šampioni pokazati kvalitet i slaviti i na Koševu.
Sad kad sam se već osvrnuo na derbi, mogu slobodno reći da su karte za zapad preskupe, i da imam dojam da je vaša uprava pokušala preko navijača Želje doći do love za licencu, što se mene tiče ovaj ću derbi 99% propustiti, ali očekujem da ćemo kao novi šampioni pokazati kvalitet i slaviti i na Koševu.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
NISU JARANE KARTA ZA ZAPAD JE 10KM ZA OBIĆNE UTAKMICE A ISTOK JE 8KM PA TI SAD VIDI A I SJEVER JE 6KM NE ZNAM MISLIM DA SU CIJENE REALNE ZA DERBY ALI ETO SVAKO IMA PRAVO NA SVOJE MIŠLJENJE.STANJE U DRŽAVI JE TEŠKO ALI DERBY JE JEDNOM NIJE SVAKI DAN A ŠTO SE TIĆE KVALITETA NE ZASLUŽUJU DA KARTA BUDE NI 5KM ALI ETO TO JE NAŠE ŠTO IMAMO I SVAKE GODINE NAM JE KVALITET SVE LOŠIJI,ŠTO SE POBJEDNIKA TIĆE JA SE NADAM NAŠOJ POBJEDI A TI NARAVNO VAŠOJ I TAKO I TREBAexbabilon je napisao/la:Uđem na temu da vidim atmosferu pred derbi, očekivanja navijača Sarajeva, stanje u timu, eventualno neka informacija o igračkom kadru...kad ono naletim na 2-3 balavca koja su uništila temu svojim "komentarima", a što je još gore ti balavci se predstavljaju kao navijači Želje. Ima nas svakakvih, da se razumijemo, al nemojte zbog ovakvih padobranaca izbjegavat konstruktivnu raspravu na ovoj i na "našoj" temi. Pozdrav komšije uz nadu da će se do derbija pisat o derbiju na najbolji mogući način i na kraju krajeva da će se i derbi odigrat fer i korektno.
Sarajevo ljubavi moja!
Bujrum dođite, taman da nam kasu napune.
Da ih recimo bude 200 na zapadu, to je 3 000 više u klupskoj kasi. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
High je napisao/la:Bujrum dođite, taman da nam kasu napune.Da ih recimo bude 200 na zapadu, to je 3 000 više u klupskoj kasi.
Pa samo mi reci jel to pravilno razmišljanje, jel to ta priča o derbiju, sarajevskom duhu, rivalstvu dva najveća kluba u državi... Mislim da to nije to, bar ja ne gledam na derbi na Grbavici kao na priliku da navijači Sarajeva napune kasu Želji, već gledam kao priliku da cijeloj državi pokažemo kako se igra fudbal i kako se bodri plavi i bordo velikan. Ne znam, percepcija derbija se promjenila, a tvoja mi se percepcija nikako ne sviđa, jer ne vodi u svjetlu budućnost.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Ne budi bukvalista.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Svijetla budućnost bi bila buraz da se na sjeveru Grbavice svojevremeno pružao prijem komšijama dostojan, a ne gledati prodati svaku kartu i smjestiti tri puta veći broj ljudi na tribinu, bez bojazni šta će se dešavati sa njima... u toku tekme pojedini padaju u nesvijest, vruće, jedni na drugima, nervoza, pokušavaju se mnogi i to uspješno rade probiti preko ograde da se rašire po sjeveru, policija gura, problemi, još poneko (a uvijek ih ima) zapali baklju i belaj...
zašto????
Zbog jedno j..... sektora koji nisu mogli produžiti mimo slova O .. i onda krene papzjanija, Blekić i fazoni na drugoj strani, pa onda opet vaši i tako se stvori začarani krug...
Hoću da gledam tekme svog kluba kao navijač i građanin, a ne kao stoka drugog reda kakvim me, svojim odnosom koji sam naveo, smatraju pojedini iz vaše uprave.... malo bezobrazluka, malograđanštine, neznanja i animozitet se produbljuje...
zašto????
Zbog jedno j..... sektora koji nisu mogli produžiti mimo slova O .. i onda krene papzjanija, Blekić i fazoni na drugoj strani, pa onda opet vaši i tako se stvori začarani krug...
Hoću da gledam tekme svog kluba kao navijač i građanin, a ne kao stoka drugog reda kakvim me, svojim odnosom koji sam naveo, smatraju pojedini iz vaše uprave.... malo bezobrazluka, malograđanštine, neznanja i animozitet se produbljuje...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.