FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Alen1987
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Alen1987 » 10 maj 2012, 19:27

Šteta što titulu naše chunga-lunga lige nije osvojila neka ekipa koja ima navijače,pa da se to proslavi,a ovako...

sstrumf
Kontakt:

Post Postao/la sstrumf » 10 maj 2012, 19:27

sstrumf je napisao/la:Znaš Osime radi mira u kuci, daj da se odigra jedna dobra utakmica pa Vama ništa ne znaci pobjeda a ja cu to znati cijeniti u buducnosti hahahahahaahahahahahahahahahahahahahah koji majmun i debil hahahahahahahah
Rece Selimovic tuzno i jadno :oops:

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 10 maj 2012, 20:13

Uđem na temu da vidim atmosferu pred derbi, očekivanja navijača Sarajeva, stanje u timu, eventualno neka informacija o igračkom kadru...kad ono naletim na 2-3 balavca koja su uništila temu svojim "komentarima", a što je još gore ti balavci se predstavljaju kao navijači Želje. Ima nas svakakvih, da se razumijemo, al nemojte zbog ovakvih padobranaca izbjegavat konstruktivnu raspravu na ovoj i na "našoj" temi. Pozdrav komšije uz nadu da će se do derbija pisat o derbiju na najbolji mogući način i na kraju krajeva da će se i derbi odigrat fer i korektno.

Sad kad sam se već osvrnuo na derbi, mogu slobodno reći da su karte za zapad preskupe, i da imam dojam da je vaša uprava pokušala preko navijača Želje doći do love za licencu, što se mene tiče ovaj ću derbi 99% propustiti, ali očekujem da ćemo kao novi šampioni pokazati kvalitet i slaviti i na Koševu. ;)
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 10 maj 2012, 20:45

exbabilon je napisao/la:Uđem na temu da vidim atmosferu pred derbi, očekivanja navijača Sarajeva, stanje u timu, eventualno neka informacija o igračkom kadru...kad ono naletim na 2-3 balavca koja su uništila temu svojim "komentarima", a što je još gore ti balavci se predstavljaju kao navijači Želje. Ima nas svakakvih, da se razumijemo, al nemojte zbog ovakvih padobranaca izbjegavat konstruktivnu raspravu na ovoj i na "našoj" temi. Pozdrav komšije uz nadu da će se do derbija pisat o derbiju na najbolji mogući način i na kraju krajeva da će se i derbi odigrat fer i korektno.

Sad kad sam se već osvrnuo na derbi, mogu slobodno reći da su karte za zapad preskupe, i da imam dojam da je vaša uprava pokušala preko navijača Želje doći do love za licencu, što se mene tiče ovaj ću derbi 99% propustiti, ali očekujem da ćemo kao novi šampioni pokazati kvalitet i slaviti i na Koševu. ;)
NISU JARANE KARTA ZA ZAPAD JE 10KM ZA OBIĆNE UTAKMICE A ISTOK JE 8KM PA TI SAD VIDI A I SJEVER JE 6KM NE ZNAM MISLIM DA SU CIJENE REALNE ZA DERBY ALI ETO SVAKO IMA PRAVO NA SVOJE MIŠLJENJE.STANJE U DRŽAVI JE TEŠKO ALI DERBY JE JEDNOM NIJE SVAKI DAN A ŠTO SE TIĆE KVALITETA NE ZASLUŽUJU DA KARTA BUDE NI 5KM ALI ETO TO JE NAŠE ŠTO IMAMO I SVAKE GODINE NAM JE KVALITET SVE LOŠIJI,ŠTO SE POBJEDNIKA TIĆE JA SE NADAM NAŠOJ POBJEDI A TI NARAVNO VAŠOJ I TAKO I TREBA
Sarajevo ljubavi moja!

High

Post Postao/la High » 10 maj 2012, 20:57

Bujrum dođite, taman da nam kasu napune. :mrgreen: Da ih recimo bude 200 na zapadu, to je 3 000 više u klupskoj kasi. :mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 10 maj 2012, 21:02

High je napisao/la:Bujrum dođite, taman da nam kasu napune. :mrgreen: Da ih recimo bude 200 na zapadu, to je 3 000 više u klupskoj kasi. :mrgreen:

Pa samo mi reci jel to pravilno razmišljanje, jel to ta priča o derbiju, sarajevskom duhu, rivalstvu dva najveća kluba u državi... Mislim da to nije to, bar ja ne gledam na derbi na Grbavici kao na priliku da navijači Sarajeva napune kasu Želji, već gledam kao priliku da cijeloj državi pokažemo kako se igra fudbal i kako se bodri plavi i bordo velikan. Ne znam, percepcija derbija se promjenila, a tvoja mi se percepcija nikako ne sviđa, jer ne vodi u svjetlu budućnost.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

High

Post Postao/la High » 10 maj 2012, 21:04

Ne budi bukvalista.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 10 maj 2012, 21:09

Svijetla budućnost bi bila buraz da se na sjeveru Grbavice svojevremeno pružao prijem komšijama dostojan, a ne gledati prodati svaku kartu i smjestiti tri puta veći broj ljudi na tribinu, bez bojazni šta će se dešavati sa njima... u toku tekme pojedini padaju u nesvijest, vruće, jedni na drugima, nervoza, pokušavaju se mnogi i to uspješno rade probiti preko ograde da se rašire po sjeveru, policija gura, problemi, još poneko (a uvijek ih ima) zapali baklju i belaj...

zašto????

Zbog jedno j..... sektora koji nisu mogli produžiti mimo slova O .. i onda krene papzjanija, Blekić i fazoni na drugoj strani, pa onda opet vaši i tako se stvori začarani krug...

Hoću da gledam tekme svog kluba kao navijač i građanin, a ne kao stoka drugog reda kakvim me, svojim odnosom koji sam naveo, smatraju pojedini iz vaše uprave.... malo bezobrazluka, malograđanštine, neznanja i animozitet se produbljuje...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 10 maj 2012, 21:12

ramiral je napisao/la:Svijetla budućnost bi bila buraz da se na sjeveru Grbavice svojevremeno pružao prijem komšijama dostojan, a ne gledati prodati svaku kartu i smjestiti tri puta veći broj ljudi na tribinu, bez bojazni šta će se dešavati sa njima... u toku tekme pojedini padaju u nesvijest, vruće, jedni na drugima, nervoza, pokušavaju se mnogi i to uspješno rade probiti preko ograde da se rašire po sjeveru, policija gura, problemi, još poneko (a uvijek ih ima) zapali baklju i belaj...

zašto????

Zbog jedno j..... sektora koji nisu mogli produžiti mimo slova O .. i onda krene papzjanija, Blekić i fazoni na drugoj strani, pa onda opet vaši i tako se stvori začarani krug...

Hoću da gledam tekme svog kluba kao navijač i građanin, a ne kao stoka drugog reda kakvim me, svojim odnosom koji sam naveo, smatraju pojedini iz vaše uprave.... malo bezobrazluka, malograđanštine, neznanja i animozitet se produbljuje...
Sve je tako kako si napisao. Svaka cast. Inace, to je famozni Zujo : ) Nema veze sto navijaci Sarajeva na Grbavici tad nebi imali ni minimum normalnih uslova, wc ,kamoli sta drugo. Zujo i oni imaju Grbavicu,svoju Grbavicu :D
Zadnja izmjena: FKKrajina, dana/u 10 maj 2012, 21:16, ukupno mijenjano 1 put.

High

Post Postao/la High » 10 maj 2012, 21:13

Svoju. :lol:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 10 maj 2012, 21:14

Grbavica se piše velikim slovom ;)
I ne znam zašto pokušavaš da izazoveš raspravu koja će otići u lošem pravcu ("Mi imamo svoj stadion, vi nemate" i tako te stvari ) Ako nemaš ništa pametno napisati, nemoj ni ovo, živ bio.
DRUG NEBI TI PUNCA

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 10 maj 2012, 21:19

bagrcavi je napisao/la:Grbavica se piše velikim slovom ;)
I ne znam zašto pokušavaš da izazoveš raspravu koja će otići u lošem pravcu ("Mi imamo svoj stadion, vi nemate" i tako te stvari ) Ako nemaš ništa pametno napisati, nemoj ni ovo, živ bio.
Ispravio sam ovo sto sam jednom napisao malim slovom,oprostit ces mi :) Ma ne provociram,daleko od toga. Samo se salim malo. Gledao onaj video,pa mi to ostalo u sjecanju kao smijesna recenica. Nisam ja Zujo da potenciram tu pricu i raspravu o tome. Iako taj duel njega i Blekica nije uopste imao veze s tim ima li neko stadion ili ne.

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 10 maj 2012, 21:20

exbabilon je napisao/la:
High je napisao/la:Bujrum dođite, taman da nam kasu napune. :mrgreen: Da ih recimo bude 200 na zapadu, to je 3 000 više u klupskoj kasi. :mrgreen:

Pa samo mi reci jel to pravilno razmišljanje, jel to ta priča o derbiju, sarajevskom duhu, rivalstvu dva najveća kluba u državi... Mislim da to nije to, bar ja ne gledam na derbi na Grbavici kao na priliku da navijači Sarajeva napune kasu Želji, već gledam kao priliku da cijeloj državi pokažemo kako se igra fudbal i kako se bodri plavi i bordo velikan. Ne znam, percepcija derbija se promjenila, a tvoja mi se percepcija nikako ne sviđa, jer ne vodi u svjetlu budućnost.
Manijaci nemaju pravo pričati o cijenama ulaznica.Vi pokusavate 2 000 karata prodati na dio tribine gdje stane 1 000 ljudi.Prodajte karte za istok po visokim cijenama,a ono nije vidjelo tribine,dolaziš na "tribinu"preko livade i stojiš na urušenim stepenicama...

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 10 maj 2012, 21:23

Alen1987 je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:

Manijaci nemaju pravo pričati o cijenama ulaznica.Vi pokusavate 2 000 karata prodati na dio tribine gdje stane 1 000 ljudi.Prodajte karte za istok po visokim cijenama,a ono nije vidjelo tribine,dolaziš na "tribinu"preko livade i stojiš na urušenim stepenicama...

oplakah sad de bogati ne ofiraj se djecace

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 10 maj 2012, 21:27

Ne ofira se momak... samo govori istinu...

Nažalost to je krenulo negdje mislim od 2002 i 2003, 2004 naša uprava onda kao svojevrsni odgovor stavila famoznih jug - 20 KM, i krug se nastavio... a na onim stepenicama istoka 2005 sam popio 2 kamena koja nam doletješe iza lokomotive... sreća bijahu u leđa...

Uslovi grozni, a onda se bunite kad se odgovori na Koševu cijenama...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 10 maj 2012, 21:36

exbabilon je napisao/la:

NISI U PRAVU SJETI SE ZADNJE DVIJE TRI GODINE ŠTA NAM SE DEŠAVA SA DOLASKOM NA GRBAVICU AMAR PUNO SERE SJETI SE CITIRAM "NAŠ STADION PA DAČEMO IM MJESTA KOLIKO HOČEMO I PO KOJOJ MI CIJENI HOČEMO AKO IM SE NE SVIĐA NE MORAJU DOĆI"
E SAD NISAM PRISTALICA REVANŠIZMA ALI U JEDNU RUKU TREBA TAKO SAMO ODAVNO SE GASI DERBY ŠTO NAŠA **** A POSEBNO **** AMAR I ŽUJO PROLJEV RADE VEOMA USPJEŠNO.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 10 maj 2012, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 10 maj 2012, 21:38

Opet rasprava o cijenama ulaznica ???? Kome nije skupo taj ce doci kome je skupo taj nece.Duh derbija je unisten prije 10 g i sve uprave sto je bilo i kod nas i kod vas nisu bili na nivou sto se tice toga.Osim uprava za derbi su krivi navijaci koji su svojim furkama doveli do toga da 50 % ljudi nece doci zbog njih.Dovoljno je samo pogledati prosjek gledalaca prije i sada vise nego 50 % nema raje.Neko rece los kvalitet vjeruj te onaj kvalitet poslije rata i sada nije neka razlika necemo govoriti o onom prije ratnom periodu.Veci krivac za lose posjete su te furke nego cijena ulaznica.Dovoljno je vidjeti da raji nije zao dati za neki koncert 15 km a za derbi im zao dati.Jedan gol dat pitarima na kosevu vredi 15 km a kamoli pobjeda.Derbi je sada samo jedna malo jaca utakmica

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 10 maj 2012, 22:01

Ovaj derbi je vama utakmica sezone a takve je utakmice najteže igrati ,dok željo dolazi potpuno rasterečen sa titulom ,kao finalista kupa i osiguranom licencom i objektivno kvalitetnijom ekipom .. Navijačima Sarajeva sigurno teško pada dominacija Želje i imam neki osječaj da ako utakmica krene loše po ekipu Sarajeva da bih moglo biti svega na terenu ali i na tribinama .

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 10 maj 2012, 22:09

Cijene su trebale i veče. Da se ja pitam ja bih stavio sjever cenera istok 15 a zapad 25 KM... Mi svakako imamo sezonske i onda ne vidim razlog zašto nebi ove cijene za derbi se stavljale. Kone ako im se ne sviđa, nemojte ni doći a svakako neće doći da navijaju, pa... ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 10 maj 2012, 22:27

da sam pitar ja, ne bi imo sna........

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, Haksss, iliyaa8, JavierBosnia, keli, N3R3D, r3m1, riki46, ronaldo99, ubipara i 109 gostiju.