kimbo je napisao/la:@astra
Prije svega hvala na dobrim postovima ...
Neam nista protiv Varesanovica apriori al niko normalan ne bi uradio par poteza koje je on uradio najeklatantniji je da forsira covjeka sa termina u prvih 11 , a Okic klupa. Mucenje sa Mrkvom na terenu prvi dio prvenstva .. Mijenjanje Durakovica protiv Sarajeva a decko maltene najboji na terenu itd ... mislim prica ispricana milion puta ... A bilo je jos takvih bisera. Da ne govorim kako su igraci nepripremljeni a imali su uslove najbolje od svih BH timova. Koliko je forsiranje mladih (koje je za svaku pohvalu) bilo slobodni izbor a koliko sto nema rapa to nek ostane otvoreno pitanje ... Al eto zato mu dajem kredit u tome je bio bolji od svih ostalih al ostalo je cista katastrofa drug ...
A za Basica svaka cast , nadam se da cemo nekada njega unovciti ako smo vec predodredjeni da budemo FARMA TIM ...
nebi se složio sa tobom da je to bila baš takva katastrofa,al to da se mi u svemu slažemo i netreba,važno je da smo svi u službi jednog cilja boljeg veleža,samo da se osvrnem na na gornji tekst,slažem se da je okič trebao igrati,ali momak je bio u nekoj vrsti više psihičke krize imao je nekih privatnih problema,a i stvarno promašuje previše šansi,posljdnja protiv želje,da ga je zabio bio bi heroj,ali nažalost nije,mrkvi je savjetovano da se oprosti na početku sezone,ali nije jer mu je tražena adekvatna pozicija u klubu,a priznaj da nije lako onda legendu kluba držati kao 18 ili 19 igrača,na durakoviča nebi trošio riječi samo da ti kažem da momak igrački ne odskače ni u kaknju,mada mu se tata po gradu hvali kako ima 6000 platu,nema sigurno ni kuna a ne maraka,i vjeruj mi da je 99% igrača jedva dočekalo da ode i da se njegovim odlaskom popravila atnosfera u svačionici,mirza je bio jedini trener veleža u zadnjih pet godina koji nije podlegao prijetnjama od strane mense da mali igra,ako imaš priliku raspitaj se šta je bilo kad je vodio,obad,odović,ibraković,hotić,zašto je čemalovič u zadnje 4 utakmice zabilježio isto toliko nastupa,prijetnje su čudo.
za bašiča isto svaka čast,mada sumnjam da če velež imati velike koristi od toga,jučer je gakovič odveo na nakvu probu u češku,kadeta-jakiroviča i juniora-bencu tako velež gubi svoje igrače i to besplatno.