MostaracVelezovac je napisao/la:Bravo *p!p!t@*![]()
I jesi Boga ti mogo nac laksi nick?
Unikat
Na tribinu u Subotu svi, i nemojte mi izgovora tipa Derviši su u Subotu.
Cm' on motherfuckers cm' on !
MostaracVelezovac je napisao/la:Bravo *p!p!t@*![]()
I jesi Boga ti mogo nac laksi nick?
Idemou svi , i treba i mladjih bit jer su oni buducnost grupe*p!p!t@* je napisao/la:Za utakmicu protiv Borca iskreno se nadam da će iole stariji momci doći na vatrenu tribinu i pružiti podršku Rođenim.
Sad' za sad' tribina je baš maloljetnička, 70 % iste čine djeca (protiv koje nemam ništa), al' kako da nas neko shvati za ozbiljnu navijačku skupinu sa ovakvom postavom, meni je ovo Bgt prežalosno.
Dakle za Velež se samo navija kad' pobjeđuje, a kad' ih treba moralisat' onda nas nema nigdje.
Sramota !

e stvarno ste smješni i žalosni više sa forsiranjem durakovića u velež,bogami kao da je maradona pa kad se on vrati odmah čemo biti prvaci,dosta je velež bio zarobljenik durakoviča,sad ga trba vratit,i kao da budu klupski drugovoi on,knez i laki,vazda bi prije izabrao kneza i lakija nego njega,ništa protiv đane,nažalost momak je žrtva bolesnih ambicija njegovog oca.el-fighter je napisao/la:Jucer ocekivan poraz od Zvijezde. Nisam bio na tekmi, ali prema svim izvjestajima, bili smo i vise nego solidan protivnik i imali smo svoje prilike. Nismo ih iskoristili, a domacini svoje jesu i to je to. Dzafic je takodjer isprobao i "ostale" igrace i nadam se da je uocio ko ce biti vazan u buducnosti. Mislim da cemo u subotu i zvanicno obezbjediti opstanak i onda do kraja sezone ponovo imati utakmice na kojima ce "rezerve" pokusati da zasluze ostanak u Velezu. Vidim da je pocela prica o odlasku Brkovica u Zelju i mislim da su sanse 50-50. Brkovic je strasan igrac i treba mu samo malo vremena da svoj talenat u potpunosti otkrije. Brz je ,ima fizicke predispozicije i samo treba da malo popravi zavrsnicu i bit ce ekstra napadac. Volio bih da potpise novi ugovor sa Velezom i da svoj talenat upravo ovdje otkrije.
Pred Dzaficem je tezak posao i nadam se da ce on ovaj ugovor odraditi do kraja. Imam neki dobar predosjecaj u vezi buducnosti Veleza. Takodjer se nadam da ce Dzafic vratiti Durakovica, da ce Demic i ostali mladici potpisati nove ugovore, otjerati ovih nekoliko sa strane, ostaviti Bandovica, Lakicevica, Knezevica...
FORZA VELEZ
upravu si nikad vise sponzora ali opet plate kasne preko 2 mjeseca! igraci se medjusobno zovu i pitaju imaju li posuditi 10-20 maraka! nije li to zalosno na ovoliki broj sponzora? samo se pitam kolike cifre onda uplacuju ti sponzori? koliko para toliko i muzike, tj. kad ovi iz uprave podijele plate bice i bolje igre i vise zalaganja na terenu!!AlemC85 je napisao/la:nismo imali nikada više sponozra kao ove sezone........
Kao sto sam vec pisao.Uvijet da dobijes posao u Federaciji je sponzorstvo Velezu.Pola nasih firmi vama sponzori hahaa*p!p!t@* je napisao/la:Fudbalski klub Velež potisao je ugovor o sponzorstvu sa kompanijom „Kluas Lehman“ iz Gračanice. „Klaus Lehmann GmbH " je specijalizovano preduzeće za izvođenje radova i pružanje visokokvalitetnih usluga i roba iz oblasti elektronike i elektrotehnike. Ugovor je potpisan na period do kraja 2012. godine.
ma pusti bolan te priče, čuj reket. Koliko ja znam firme iz zap. Hercegovine su finansirale VELEŽ prije Nikšića, i dan danas ga finansiraju.........ŠB.TRN je napisao/la:Kao sto sam vec pisao.Uvijet da dobijes posao u Federaciji je sponzorstvo Velezu.Pola nasih firmi vama sponzori hahaa*p!p!t@* je napisao/la:Fudbalski klub Velež potisao je ugovor o sponzorstvu sa kompanijom „Kluas Lehman“ iz Gračanice. „Klaus Lehmann GmbH " je specijalizovano preduzeće za izvođenje radova i pružanje visokokvalitetnih usluga i roba iz oblasti elektronike i elektrotehnike. Ugovor je potpisan na period do kraja 2012. godine.
![]()
Reket
To vam je samo izvlakuša pred rajom. A vama srce ko Velež kad se logo pojavi na oficijalnoj stranici.ŠB.TRN je napisao/la:Kao sto sam vec pisao.Uvijet da dobijes posao u Federaciji je sponzorstvo Velezu.Pola nasih firmi vama sponzori hahaa*p!p!t@* je napisao/la:Fudbalski klub Velež potisao je ugovor o sponzorstvu sa kompanijom „Kluas Lehman“ iz Gračanice. „Klaus Lehmann GmbH " je specijalizovano preduzeće za izvođenje radova i pružanje visokokvalitetnih usluga i roba iz oblasti elektronike i elektrotehnike. Ugovor je potpisan na period do kraja 2012. godine.
![]()
Reket
možda direktor lovu čuva za autobus ko znademamo je napisao/la:upravu si nikad vise sponzora ali opet plate kasne preko 2 mjeseca! igraci se medjusobno zovu i pitaju imaju li posuditi 10-20 maraka! nije li to zalosno na ovoliki broj sponzora? samo se pitam kolike cifre onda uplacuju ti sponzori? koliko para toliko i muzike, tj. kad ovi iz uprave podijele plate bice i bolje igre i vise zalaganja na terenu!!AlemC85 je napisao/la:nismo imali nikada više sponozra kao ove sezone........
Sve uredu ali mislim da se trbaju objaviti cifre tih ugovora.kimbo je napisao/la:Nista ja vise ne vjerujem sto dolazi na oficijalnoj , sve je to spin a la FOX NEWS .... Dodje neka mala firma napravi dzaba zid 2 x 2 i objavi se info na oficijalnoj da je potpisan ugovor do 2012-e .. To ti je to ....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.