RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

*p!p!t@*
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la *p!p!t@* » 10 maj 2012, 19:59

MostaracVelezovac je napisao/la:Bravo *p!p!t@* 8-)

I jesi Boga ti mogo nac laksi nick? :D
:lol: :lol: :lol:

Unikat :oops:

Na tribinu u Subotu svi, i nemojte mi izgovora tipa Derviši su u Subotu. :mrgreen:

Cm' on motherfuckers cm' on ! :D
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 10 maj 2012, 20:31

*p!p!t@* je napisao/la:Za utakmicu protiv Borca iskreno se nadam da će iole stariji momci doći na vatrenu tribinu i pružiti podršku Rođenim.

Sad' za sad' tribina je baš maloljetnička, 70 % iste čine djeca (protiv koje nemam ništa), al' kako da nas neko shvati za ozbiljnu navijačku skupinu sa ovakvom postavom, meni je ovo Bgt prežalosno.

Dakle za Velež se samo navija kad' pobjeđuje, a kad' ih treba moralisat' onda nas nema nigdje.

Sramota !
Idemou svi , i treba i mladjih bit jer su oni buducnost grupe :D

Idemoouo
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 10 maj 2012, 21:55

Ništa ja protiv njih nisam rekao, samo je brate presmiješno kad' pogledaš tribinu sve golobradi mladići, nema dlake na njima(osim kose), i naravno da su budućnost grupe.

Ali se ovi stariji moraju aktivirati !

EDIT : Definitivno promjenjena satnica igranja meča Velež-Borac. Utakmica se igra u 17:00 h.

slika
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

astra
Kontakt:

Post Postao/la astra » 11 maj 2012, 13:32

el-fighter je napisao/la:Jucer ocekivan poraz od Zvijezde. Nisam bio na tekmi, ali prema svim izvjestajima, bili smo i vise nego solidan protivnik i imali smo svoje prilike. Nismo ih iskoristili, a domacini svoje jesu i to je to. Dzafic je takodjer isprobao i "ostale" igrace i nadam se da je uocio ko ce biti vazan u buducnosti. Mislim da cemo u subotu i zvanicno obezbjediti opstanak i onda do kraja sezone ponovo imati utakmice na kojima ce "rezerve" pokusati da zasluze ostanak u Velezu. Vidim da je pocela prica o odlasku Brkovica u Zelju i mislim da su sanse 50-50. Brkovic je strasan igrac i treba mu samo malo vremena da svoj talenat u potpunosti otkrije. Brz je ,ima fizicke predispozicije i samo treba da malo popravi zavrsnicu i bit ce ekstra napadac. Volio bih da potpise novi ugovor sa Velezom i da svoj talenat upravo ovdje otkrije.

Pred Dzaficem je tezak posao i nadam se da ce on ovaj ugovor odraditi do kraja. Imam neki dobar predosjecaj u vezi buducnosti Veleza. Takodjer se nadam da ce Dzafic vratiti Durakovica, da ce Demic i ostali mladici potpisati nove ugovore, otjerati ovih nekoliko sa strane, ostaviti Bandovica, Lakicevica, Knezevica...

FORZA VELEZ
e stvarno ste smješni i žalosni više sa forsiranjem durakovića u velež,bogami kao da je maradona pa kad se on vrati odmah čemo biti prvaci,dosta je velež bio zarobljenik durakoviča,sad ga trba vratit,i kao da budu klupski drugovoi on,knez i laki,vazda bi prije izabrao kneza i lakija nego njega,ništa protiv đane,nažalost momak je žrtva bolesnih ambicija njegovog oca.
još jedna napomena prije sutrašnje utakmice,velež več dva ipo mjeseca nije primio platu,i igraći nemaju za kifle (naravno neki su primili kao i uvjek) a u ovoj godini su primili dvije tako da im več duguju tri,to je dobra pozivnica za ove igrače koji bi trebali da ostanu i one koje bi mi želili da nas pojačaju.idemo u evropu.

hpolovina
Kontakt:

Post Postao/la hpolovina » 11 maj 2012, 14:05

de ba astra ne rise vise svega ti... sjasi malo s Durakovica.. kako ti znas odskace li ili ne u Kaknju? To ti isao muhajam da ga gledas? raspitaj se malo... Momka na sva usta hvale sto sam ja dosad cuo. Samo ti i jos ovaj "Ameriaknos" blebecete nesto...

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 11 maj 2012, 14:58

Fudbalski klub Velež potisao je ugovor o sponzorstvu sa kompanijom „Kluas Lehman“ iz Gračanice. „Klaus Lehmann GmbH " je specijalizovano preduzeće za izvođenje radova i pružanje visokokvalitetnih usluga i roba iz oblasti elektronike i elektrotehnike. Ugovor je potpisan na period do kraja 2012. godine.

;)
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 11 maj 2012, 15:02

nismo imali nikada više sponozra kao ove sezone........ ;)

kerzen
Kontakt:

Post Postao/la kerzen » 11 maj 2012, 15:03

Đanu treba vratiti. Jer je dobar igrač i dobar momak.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 11 maj 2012, 15:09

Tek sam sada vidio šta smo sve uspjeli fulati protiv Zvijezde, a šta smo primili. Ono je žalosno najiskrenije...

:roll:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

demamo
Kontakt:

Post Postao/la demamo » 11 maj 2012, 15:17

AlemC85 je napisao/la:nismo imali nikada više sponozra kao ove sezone........ ;)
upravu si nikad vise sponzora ali opet plate kasne preko 2 mjeseca! igraci se medjusobno zovu i pitaju imaju li posuditi 10-20 maraka! nije li to zalosno na ovoliki broj sponzora? samo se pitam kolike cifre onda uplacuju ti sponzori? koliko para toliko i muzike, tj. kad ovi iz uprave podijele plate bice i bolje igre i vise zalaganja na terenu!!
Krene li dušman ti na zide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 11 maj 2012, 15:25

samo nek se izguraju još ova tri kola, pa ćemo vidjeti šta i kako dalje.....

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 11 maj 2012, 15:27

*p!p!t@* je napisao/la:Fudbalski klub Velež potisao je ugovor o sponzorstvu sa kompanijom „Kluas Lehman“ iz Gračanice. „Klaus Lehmann GmbH " je specijalizovano preduzeće za izvođenje radova i pružanje visokokvalitetnih usluga i roba iz oblasti elektronike i elektrotehnike. Ugovor je potpisan na period do kraja 2012. godine.

;)
Kao sto sam vec pisao.Uvijet da dobijes posao u Federaciji je sponzorstvo Velezu.Pola nasih firmi vama sponzori hahaa :lol: :lol: Reket

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 11 maj 2012, 15:46

ŠB.TRN je napisao/la:
*p!p!t@* je napisao/la:Fudbalski klub Velež potisao je ugovor o sponzorstvu sa kompanijom „Kluas Lehman“ iz Gračanice. „Klaus Lehmann GmbH " je specijalizovano preduzeće za izvođenje radova i pružanje visokokvalitetnih usluga i roba iz oblasti elektronike i elektrotehnike. Ugovor je potpisan na period do kraja 2012. godine.

;)
Kao sto sam vec pisao.Uvijet da dobijes posao u Federaciji je sponzorstvo Velezu.Pola nasih firmi vama sponzori hahaa :lol: :lol: Reket
ma pusti bolan te priče, čuj reket. Koliko ja znam firme iz zap. Hercegovine su finansirale VELEŽ prije Nikšića, i dan danas ga finansiraju.........

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 11 maj 2012, 15:48

Nista ja vise ne vjerujem sto dolazi na oficijalnoj , sve je to spin a la FOX NEWS .... Dodje neka mala firma napravi dzaba zid 2 x 2 i objavi se info na oficijalnoj da je potpisan ugovor do 2012-e .. To ti je to ....
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

dime
Kontakt:

Post Postao/la dime » 11 maj 2012, 15:57

ŠB.TRN je napisao/la:

;)
To vam je samo izvlakuša pred rajom. A vama srce ko Velež kad se logo pojavi na oficijalnoj stranici.
I vi iz ŠB trebali bi svatiti da morate nešto i dati a ne samo uzimati prodajući uvezenu robu po Bosni. Konačno da je neko i to skontao.
:arrow:

kerzen
Kontakt:

Post Postao/la kerzen » 11 maj 2012, 16:46

demamo je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:nismo imali nikada više sponozra kao ove sezone........ ;)
upravu si nikad vise sponzora ali opet plate kasne preko 2 mjeseca! igraci se medjusobno zovu i pitaju imaju li posuditi 10-20 maraka! nije li to zalosno na ovoliki broj sponzora? samo se pitam kolike cifre onda uplacuju ti sponzori? koliko para toliko i muzike, tj. kad ovi iz uprave podijele plate bice i bolje igre i vise zalaganja na terenu!!
možda direktor lovu čuva za autobus ko zna

Borg
Kontakt:

Post Postao/la Borg » 11 maj 2012, 18:41

kimbo je napisao/la:Nista ja vise ne vjerujem sto dolazi na oficijalnoj , sve je to spin a la FOX NEWS .... Dodje neka mala firma napravi dzaba zid 2 x 2 i objavi se info na oficijalnoj da je potpisan ugovor do 2012-e .. To ti je to ....
Sve uredu ali mislim da se trbaju objaviti cifre tih ugovora.
Mislim neki od tih ugovora su smješni radi se o 2-3000 KM, akad znamo da za ikakvo funkcionisanje kluba treba godišnje treba preko 300 000, onda shvatiš da treba 100-tinjak takvih ugovora da se pokriju plate isl.
A i daje se materijal za priče ovim što misle da se tu nekakvi milioni vrte..
A-ha- milioni feninga...
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 11 maj 2012, 19:16

nije uopste protiv slavije vaznije,svejedno je nama,sutra ili u srijedu protiv slavije,trebaju nam tri boda iz te dve utakmice ;)
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 11 maj 2012, 19:20

Pa osvojicete tri boda, protiv Slavije :P
Support Velez, It's logical! ★

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 11 maj 2012, 19:23

uglavnom,nece biti setnja,vidim po timu koji je otputovao u mostar i po izjavama...ako vam treba pobjeda i ako hocete da pobjedite,moracete sutra stvarno biti dobri,kao ono protiv zrinjskog i olimpica 8-)
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.