Amar TM'87 je napisao/la:
svakako cu doc samo pitam... Boga molim da dodju oni likovi sto su vodili navijanje u prvom pol. protiv slavije jer je bilo strasno
meni momenat sezone, kada oni momci silaze sa coska gdje budu JOINT UNION, i prilaze sektoru "C", a raja sva za njima se poce grupisati sa svih dijelova juga, aplauz sa sjevera gdje sam ja bio, i u tom poce navijanje sa juga.... meni srce ko Trebevic.
bilo mi bas drago jer su oni momci na terenu zasluzili da se navija kako treba...
bilo mi je krivo sto su kasnije napravili ovo ali ocekivao sam to, cak sam milslio i ranije da ce se sj.ebat .
vidim sutra ipak velika vecina ide na zapad, mozda je i bolje, ako se moze dati 10KM moze i 15KM. ja cu na istok da zehebavam pitare, bicu sa dosta jarana pitara kojima pijem krv vec par dana, al vole me pa me jos nisu poceli tuci, ocekujem da me prebiju do kraja utakmice, eto ako neko vidi marisanu na istoku nek ne pokusava pomoci, to se samo mi izmedju sebe tucemo

iz ljubavi.. Da mi hocemo razvaliti ih, ne bih mogao izdrzati ja bih puko od smijeha, morali bi me usutkat nekako. **** batine, samo glavu pokrij, bubrega imam dva.