FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

RedDevilS
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la RedDevilS » 11 maj 2012, 17:41

BLU SKY je napisao/la:
RedDevilS je napisao/la:
BlueTiger je napisao/la:Oni su nama zeljeli da se raspadnemo u onim prokletim godinama 2004 - 2008 i sada ja njima trebam dobro zelili! Eto "Baja" je dobro iznio u svom postu kakvi su oni zapravo. Sve fol nesto fini kada sa njima pricas, a kada odes svaki te njihov prokljinje je VOLIS ZELJU. Mozete li samo zamisliti tu pamet kada zelis jednoj legendi ex-yugoslavije smrt, jer po njihovom on eto gura nas, a njih gura sve dublje. Kao da Svabo nema precih poslova od njih! KAKAV SMO MI NAROD! Njih su gurali od 95 svi, pocevsi od predsjednika pa do Cele Bajramovica, ali uvijek im je Zeljo bio slaba tacka, zasto?, jer je Zeljo sve sam postigao i uvijek bio ispred njih, priznali oni ili ne. :!:

ZATO SUTRA, AKO BOG DA, 0:5, pa neka placu, neka placu danima ako treba, ali MI IH TREBAMO UNISTITI, NEMA MILOSTI PREMA TAKVIM LJUDIMA! Mada bi vise volio, drugi tim da igra cijelo vrijeme, i da je rezultat 0:0 sve do 90+ i onda da im uvali neki junior nas. TO BI ZA NJIH BIO KRAJ!

GAZI GAZI PITARE!
:roll: :roll:
Komsija nemoras se nista cuditi kad je sve ovo istina .
;)
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 11 maj 2012, 17:51

Blagoje Bratić je napisao/la:Pa htjeli su to čitav život kad su oni nastajali mi smo trebali nestat to se nikad ne zaboravlja to su neviđena đubrad i ja ih mrzim iz dna duše,ili su mi nebitni jer su vještački kao plastična kesa eto tako ih ja smatram,a i po svemu u svojoj istoriji i jesu tema je Željo šampioni zauvjek ovo sad samo treba nastavit gazit non stop i redom. ;)
Mrzis fino bgm nema problema bolje je voliti npr:ŠB ;)
Svakom svacije ja nebi to nikad tako mislio, ali hajde..... :roll: ;)
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 11 maj 2012, 17:54

RedDevilS je napisao/la:
Blagoje Bratić je napisao/la:Pa htjeli su to čitav život kad su oni nastajali mi smo trebali nestat to se nikad ne zaboravlja to su neviđena đubrad i ja ih mrzim iz dna duše,ili su mi nebitni jer su vještački kao plastična kesa eto tako ih ja smatram,a i po svemu u svojoj istoriji i jesu tema je Željo šampioni zauvjek ovo sad samo treba nastavit gazit non stop i redom. ;)
hajde sta pricas,pola vas je potajno navijalo za siroki ove sezone kad smo igrali mi s njima,i za borac i sve ostale koji igraju protiv nas.
sutra su vam 3 komada lagano 8-)

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 11 maj 2012, 18:01

SarajlijaTM je napisao/la:
RedDevilS je napisao/la:
hajde sta pricas,pola vas je potajno navijalo za siroki ove sezone kad smo igrali mi s njima,i za borac i sve ostale koji igraju protiv nas.
sutra su vam 3 komada lagano 8-)
Nemoj tako ja nisam niti cu ikad vjeruj!!!
Meni je sad drago sto ste osvojili titulu bolje nego oni dole realno pa da mi nije drago ko da bi vam ikad cestitao! ;)
Sto se tice za sutra dobro necu se raspravljati nek bude dobra tekma fer i korektna sa obadvije strane i nek bolji pobjedi. ;) Opusteno komso. :P

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 11 maj 2012, 18:05

Zna se ko je bolji, tabela je mjerodavna i ona sve govori: 15 bodova razlike ;) , 3 kola prije kraja Željo i definitivno obezbjedio titulu, dok Sarajevo nije ni Evropu ;) samo argumentima pricajmo.
Sutra Sir Osim izvodi kombinovani sastav sa mlađim momcima željnim dokazivanja tipa Zolotić,Kerla, Ramić....odmaramo neke prvotimce za revanš finala Kupa i tako to. To nam je sad prece nego derbi koji je za nas samo revijalnog karaktera. A za vas borba stroga za Evropu.
Može nam se jer smo najbolji.

Amar TM'87
Kontakt:

Post Postao/la Amar TM'87 » 11 maj 2012, 18:07

moze li neko rec hocel bit citav zapad otvoren, posto vidim ovi nesta pricaju samo neki dio ce bit otvoren :?: :?:

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 11 maj 2012, 18:07

Amar TM'87 je napisao/la:moze li neko rec hocel bit citav zapad otvoren, posto vidim ovi nesta pricaju samo neki dio ce bit otvoren :?: :?:
Jedan dio. ;)

Amar TM'87
Kontakt:

Post Postao/la Amar TM'87 » 11 maj 2012, 18:12

RedDevilS je napisao/la:
Amar TM'87 je napisao/la:moze li neko rec hocel bit citav zapad otvoren, posto vidim ovi nesta pricaju samo neki dio ce bit otvoren :?: :?:
Jedan dio. ;)
razlog :?: nije mi jasno zasto to :?

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 11 maj 2012, 18:14

RedDevilS je napisao/la: Nemoj tako ja nisam niti cu ikad vjeruj!!!
Meni je sad drago sto ste osvojili titulu bolje nego oni dole realno pa da mi nije drago ko da bi vam ikad cestitao! ;)
Sto se tice za sutra dobro necu se raspravljati nek bude dobra tekma fer i korektna sa obadvije strane i nek bolji pobjedi. ;) Opusteno komso. :P
Svaka cast!!! jedan si od rijetkih takvih,sa obije strane...

TM OLOVO
Kontakt:

Post Postao/la TM OLOVO » 11 maj 2012, 18:16

gazi gazi gazi pitre pitareeeeeeeeeeeeeeee................

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 11 maj 2012, 18:32

Amar TM'87 je napisao/la:
RedDevilS je napisao/la:
Jedan dio. ;)
razlog :?: nije mi jasno zasto to :?
jel sljedece moci ce te sjediti samo u prvim redovima...pa zar je bitno koliko ulaza ce biti otvoreno? sta vise trazite dlake u jajetu ljudi moji...bitno je doci i gledat sampiona drzave a to kroz koji ulaz cu uci i na kojoj tribini cu biti...radit cu ono sto najvise volim gledat svog zelju..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Amar TM'87
Kontakt:

Post Postao/la Amar TM'87 » 11 maj 2012, 18:35

jel sljedece moci ce te sjediti samo u prvim redovima...pa zar je bitno koliko ulaza ce biti otvoreno? sta vise trazite dlake u jajetu ljudi moji...bitno je doci i gledat sampiona drzave a to kroz koji ulaz cu uci i na kojoj tribini cu biti...radit cu ono sto najvise volim gledat svog zelju..[/quote]

svakako cu doc samo pitam... Boga molim da dodju oni likovi sto su vodili navijanje u prvom pol. protiv slavije jer je bilo strasno

master44
Kontakt:

Post Postao/la master44 » 11 maj 2012, 18:45

slika

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 11 maj 2012, 18:46

Amar TM'87 je napisao/la:jel sljedece moci ce te sjediti samo u prvim redovima...pa zar je bitno koliko ulaza ce biti otvoreno? sta vise trazite dlake u jajetu ljudi moji...bitno je doci i gledat sampiona drzave a to kroz koji ulaz cu uci i na kojoj tribini cu biti...radit cu ono sto najvise volim gledat svog zelju..
svakako cu doc samo pitam... Boga molim da dodju oni likovi sto su vodili navijanje u prvom pol. protiv slavije jer je bilo strasno[/quote]
VETERANI su ti to..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 11 maj 2012, 18:54

Amar TM'87 je napisao/la:
svakako cu doc samo pitam... Boga molim da dodju oni likovi sto su vodili navijanje u prvom pol. protiv slavije jer je bilo strasno
meni momenat sezone, kada oni momci silaze sa coska gdje budu JOINT UNION, i prilaze sektoru "C", a raja sva za njima se poce grupisati sa svih dijelova juga, aplauz sa sjevera gdje sam ja bio, i u tom poce navijanje sa juga.... meni srce ko Trebevic.
bilo mi bas drago jer su oni momci na terenu zasluzili da se navija kako treba...
bilo mi je krivo sto su kasnije napravili ovo ali ocekivao sam to, cak sam milslio i ranije da ce se sj.ebat .

vidim sutra ipak velika vecina ide na zapad, mozda je i bolje, ako se moze dati 10KM moze i 15KM. ja cu na istok da zehebavam pitare, bicu sa dosta jarana pitara kojima pijem krv vec par dana, al vole me pa me jos nisu poceli tuci, ocekujem da me prebiju do kraja utakmice, eto ako neko vidi marisanu na istoku nek ne pokusava pomoci, to se samo mi izmedju sebe tucemo :lol: iz ljubavi.. Da mi hocemo razvaliti ih, ne bih mogao izdrzati ja bih puko od smijeha, morali bi me usutkat nekako. **** batine, samo glavu pokrij, bubrega imam dva.

pfei
Kontakt:

Post Postao/la pfei » 11 maj 2012, 18:56

E, raja, ima li ko link za derbi iz 1998-e? Ne samo Zubanovićev gol, nego čitavu utakmicu. Volio bih je gledati ponovo. I ponovo, i ponovo. Onaj kratki isječak sa youtube-a, naravno, znam napamet, ali nikad nisam uspio doći do čitave utakmice.
"Zlokobna sjenka bankrota lebdi nad našim domom, ali tu sam da te utješim: da nema šale na tvoj račun, račun bi ti bio prazan. Srećom, ima je!"

Amar TM'87
Kontakt:

Post Postao/la Amar TM'87 » 11 maj 2012, 19:02

na kojem dijelu cemo mi bit? hocel bit otvoren onaj dio prema jugu? il da cekam da damo gol pa da idem tamo gdje se raduju :D

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 11 maj 2012, 19:07

Ja ne znam jel ove pitare strah rezlultata pa se vade na navijanje ili sta :roll: ! GAZI ŽELJO GAZI !!!
Željeznicar za život cijeli !

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 11 maj 2012, 19:16

Amar TM'87 je napisao/la:na kojem dijelu cemo mi bit? hocel bit otvoren onaj dio prema jugu? il da cekam da damo gol pa da idem tamo gdje se raduju :D
gdje vidis bilo kakvu grupu momaka ispod 25 god a da su na zapadu, garant nisu pitari, jos ako stoje sve vrijeme, a vise obracaju pozornost na tribine nego na teren, ti su. :lol: (naravno ako hoces da budes u toj masi, a ostali, stariji itd ce biti tu negdje oko tih, u blizini "neofirno". 8-) :lol: :lol:

behdzo_the_king
Kontakt:

Post Postao/la behdzo_the_king » 11 maj 2012, 19:17

Amar TM'87 je napisao/la:na kojem dijelu cemo mi bit? hocel bit otvoren onaj dio prema jugu? il da cekam da damo gol pa da idem tamo gdje se raduju :D
Dođi na istok :mrgreen: :twisted:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], bvsic, Levin, Napaceni87, perodeformero i 38 gostiju.