BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Semir bvb
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Semir bvb » 11 maj 2012, 14:40

slika
slika
slika

Istu majicu imam. Ocam 8-)
Samo bez autograma :D
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 11 maj 2012, 15:13

@ Semir bvb
DOBRO DOBRA MAJICA! :)

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 11 maj 2012, 15:20

Arsen Wenger se ukljucio u utrku sa MANU-om za dovodjenje kagawe. Ovo mi se svidja! Konkurencija koja ce mu u ponudama izmedju ova dva kluba pumpati cijenu 8-)

Kad vec ide da ga bar momacki unovcimo ;)
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 11 maj 2012, 16:03

Sutra Kagawa nek donese jos jedan trofej zlatnoj generaciji i sto se mene tice nek ide....

Sutra bi se na tribinama trebao pojaviti Di Mateo,kojem nakon utakmice mali-Borussia ostaje da za narednih 7 dana koliko toliko kopira igru BvB.Ako to uspije "klempo" ide na Otok !
Ja cak mislim da ce nepravda ( sva ona ispadanja Chelsea nepravedno i izgubljeno finale LP na penale ) biti ispravljena....

Ocekujem rani gol BvB ( do 20 min) i onda ideDzenaziranje malog preko kontranapada...

Moja prognoza je 3:0 ! Dosta su ih cupala glava Neuera, nase propustene prilike sa metar, stative , precke i ostala sranja sto ih kroz godine prate....

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 11 maj 2012, 17:30

Heynckes: Naučili smo kako protiv Borussije

Uoči finalnog dvoboja njemačkog DFB-Pokala trener nogometaša minhenskog Bayerna Juup Heynckes najavljuje kako je njegova momčad izvukla pouke iz dva ligaška poraza od Borussije Dortmund...

Optimističan je trener Bavaraca pred subotnje finale nacionalnog kupa u kojem njegovu momčad očekuje novi sraz s prvacima iz Dortmunda.

- U takvoj jednoj utakmici puno faktora može imati presudnu važnost. Naravno da smo uvidjeli kako možemo pobijediti Borussiju. Uvjeren sam u to. Pobjeda u kupu bi nam puno značila i zato mislim da ćemo sutra slaviti – izjavio je trener Bayerna za portal Goal.com.

Nije smetnuo iskusni strateg pohvaliti kolegu s klupe najvećeg bundesligaškog suparnika za sve što je postigao u prošle dvije sezone.

- Uspjeh Borussije najtješnje je povezan s imenom Jürgena Kloppa koji je sa skupinom mladih igrača odradio veliki posao – rekao je Heynckes kojem je izazov skrenuti misli svojih nogometaša sa skorašnjeg finala Lige prvaka protiv Chelseaja.

- Maksimalno se trudim usmjeriti misli svojih igrača na finale DFB-Pokala jer nam je važno osvojiti taj trofej. No, gotovo je nemoguće potisnuti razmišljanja na još veće finale koje nas očekuje. Moramo ipak prvo odraditi kup, a onda razmišljati o Chelseaju – ocijenio je Heynckes.

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 11 maj 2012, 19:00

[youtube][/youtube]
Agieren statt reagieren

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 11 maj 2012, 19:24

" onclick="window.open(this.href);return false;
:lol: :lol: :lol:
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 12 maj 2012, 00:33

Da i ja koju prozborim za sutrašnju tekmu. :ugeek:

Očekujem mnogo tešku utakmicu. Prednost Bayerna je jer su mnogo iskusnija Kup-ekipa od nas. 4 poraza u nizu za veliki Bayern je nešto najgore u njihovoj historiji. Ulli bi dobio srčku ako ih sutra pobijedimo. Vjerujem da će biti veoma motivisani baš kao i mi koji imamo šansu da osvojimo prvi DOUBLE u svojoj historiji.
Kad, ako ne sad brate :mrgreen: . Bila bi to potvrda za fenomenalnu sezonu, gdje su obarani mnogi rekordi, kako klupski tako i ligaški. 8-)

Prisutan je veliki respekt s obje strane, ali to ne znači da će to bit' rovovska borba na terenu. Baš naprotiv, očekujem vrhunsku utakmicu sa mnogo prilika. 8-)

Ne očekujem puno taktičkih promjena kod nas, jer zašto mijenjati taktiku koja donosi rezultate. Znači klasično udvajanje njihovih krila, uz polukontre iz kojih ćemo doć' do šansi baš kao i u dosadašnjim utakmicama. Takođe očekujem period igre u kojem ćemo dominirat baš kao i u zadnjoj utakmici, gdje smo u 1.pol. stvorili 3-4 stopostotne šanse (Kuba,Kevin,Lewat - stativa) iz našeg posjeda lopte kad Bayern nije znao šta ih je snašlo. 8-)

Naglašavam bit' će teže nego ikad. Ali, imam ogromno povjerenje u naš tim tako da vjerujem da ćemo srušit' veliki Bayern po peti put u nizu i tako postati prvi tim kojem je to pošlo za nogom :D . Tipujem 2:0 za BVB :!: 8-)

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 12 maj 2012, 01:43

Titula u Bundesligi 20miliona, Osvojen DFB Pokal! 5 miliona, Ali gledati Hoenesa kako mjenja boju face na tribinama poslije izgubljene BL, i DFB Pokala neprocjenjivo !!!

Onda mu treba dati samo Tempo maramicu sa logom Schalkea !

ekstremno upija suze !

znaju plavci ...

Hajmo crno zuta braco po double ! Idemo zgazit crvene jos jednom barem su nam oni redovna musterija sutra crno zuta invazija BERLINA !

Nur der BvB echte liebe .
BvB Echte Liebe !!!

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 12 maj 2012, 02:01

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Oprosti im boze ne znaju sta pricaju ! :o

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 12 maj 2012, 09:02

Rekordmeister je napisao/la::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Oprosti im boze ne znaju sta pricaju ! :o
Eto pravi se javio
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 12 maj 2012, 09:10

smopiBVB je napisao/la: Ma druze,tebi nije bitno da li si upravu,tebi je bitno da nekog iskontriras,bio to ja ili neko drugi.Na 90% postova ti imas kontru(cak i kad znas da nije tako),samo je bitno da pobijes tudje misljenje i napravis se pametan!U fazonu NIKO KAO JA :!: Ako nisi znao to su simptomi osoba koji se nazivaju KOMPLEKSASI!!!
p.s.Upucen si u temu ovog foruma kao malo ko,ne treba biti doktor da se to vidi,ali drug,to sto ides uz dlaku svima(ne znam da li nesto dokazujes),to ti je bezze.TO JE MOJE MISLJENJE,ALI NARAVNO SVAK RADI STA MU JE VOLJA TAKO DA...UZIVAJ!
Samo se pitam ko je tu kome kontrirao? dao si tako mutaf odgovor da nemrem vjerovat.

A i neznam ćemu glupi komentar da je Sahin bolji od Kroosa ili obrnuto? :? Poanta je trenutačno stanje u Bayernu i formi igrača. Sahin terena nije vidio cijelu sezonu a Bayernovi igrači razaraju po kvartu, s tim da je Kroos već sada budućnost Bayerna....To ne znači da je Sahin lošiji nego da bi sada u hijerarhiji bio poslije Schweinija i Kroosa, a na njemu je da to promjeni! ;)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 12 maj 2012, 09:34

slika

Idemo :!:
DERI DERI DERI :twisted: :twisted: :twisted:

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 12 maj 2012, 11:54

U slucaju pobjede BvB svaki nas igrac ce dobit po 75.000 eura, dok Bavarci dobijaju 100.000 eura u slucaju pobjede do koje naravno nece doc .
BvB Echte Liebe !!!

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 12 maj 2012, 12:14

anton 1983 je napisao/la:
smopiBVB je napisao/la: Ma druze,tebi nije bitno da li si upravu,tebi je bitno da nekog iskontriras,bio to ja ili neko drugi.Na 90% postova ti imas kontru(cak i kad znas da nije tako),samo je bitno da pobijes tudje misljenje i napravis se pametan!U fazonu NIKO KAO JA :!: Ako nisi znao to su simptomi osoba koji se nazivaju KOMPLEKSASI!!!
p.s.Upucen si u temu ovog foruma kao malo ko,ne treba biti doktor da se to vidi,ali drug,to sto ides uz dlaku svima(ne znam da li nesto dokazujes),to ti je bezze.TO JE MOJE MISLJENJE,ALI NARAVNO SVAK RADI STA MU JE VOLJA TAKO DA...UZIVAJ!
Samo se pitam ko je tu kome kontrirao? dao si tako mutaf odgovor da nemrem vjerovat.

A i neznam ćemu glupi komentar da je Sahin bolji od Kroosa ili obrnuto? :? Poanta je trenutačno stanje u Bayernu i formi igrača. Sahin terena nije vidio cijelu sezonu a Bayernovi igrači razaraju po kvartu, s tim da je Kroos već sada budućnost Bayerna....To ne znači da je Sahin lošiji nego da bi sada u hijerarhiji bio poslije Schweinija i Kroosa, a na njemu je da to promjeni! ;)
Ma drug govorio sam opcenito za tvoje postove i kontriranje,ma hajd skontat ces nekad,NEBITNO!!!

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 12 maj 2012, 12:20

Da se okrenem bitnim stvarima,npr. danasnja utakmica :D
Teska tekma,nema sumnje,pogotovo sto "JUPP ZNA KAKO IGRATI PROTIV NAS" :lol: :lol: :lol:
Vjerovatno ova postava koju je Sema postavio,nista cudno,udvajanja ROBERY-a u odbrani,i naravno prepoznatljivom igrom u napadu sa mnogo sansi(nadam se da cemo ih danas vecinu iskoristiti)!
Ako nas "prosere" razbucacemo ih,ako ne onda cemo ih pobijediti!! :lol:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 12 maj 2012, 12:23

slika
slikaslika
slikaslika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 12 maj 2012, 14:38

Znate li možda na kojoj stranici mogu naći listu kanala za večerašnji prenos utakmice?
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 12 maj 2012, 14:50

_BooS_ je napisao/la:Znate li možda na kojoj stranici mogu naći listu kanala za večerašnji prenos utakmice?

http://liveonsat.com/xLJ_soccer_e_germany.php

Izvoli ;) .
BvB Echte Liebe !!!

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 12 maj 2012, 19:24

slika

Najavljeni sastavi:

Borussia Dortmund: Weidenfeller, Piszczek, Subotic, Hummels, Schmelzer, Gündogan, Kehl, Kuba, Großkreutz, Kagawa, Lewandowski.

FC Bayern Munchen: Neuer, Lahm, Boateng, Badstuber, Alaba, Gustavo, Schweinsteiger, Robben, Kroos, Ribéry, Gomez.

U kost!!! :mrgreen:

slika
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.