Istu majicu imam. Ocam

Samo bez autograma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Eto pravi se javioRekordmeister je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
Oprosti im boze ne znaju sta pricaju !
Samo se pitam ko je tu kome kontrirao? dao si tako mutaf odgovor da nemrem vjerovat.smopiBVB je napisao/la: Ma druze,tebi nije bitno da li si upravu,tebi je bitno da nekog iskontriras,bio to ja ili neko drugi.Na 90% postova ti imas kontru(cak i kad znas da nije tako),samo je bitno da pobijes tudje misljenje i napravis se pametan!U fazonu NIKO KAO JAAko nisi znao to su simptomi osoba koji se nazivaju KOMPLEKSASI!!!
p.s.Upucen si u temu ovog foruma kao malo ko,ne treba biti doktor da se to vidi,ali drug,to sto ides uz dlaku svima(ne znam da li nesto dokazujes),to ti je bezze.TO JE MOJE MISLJENJE,ALI NARAVNO SVAK RADI STA MU JE VOLJA TAKO DA...UZIVAJ!
Ma drug govorio sam opcenito za tvoje postove i kontriranje,ma hajd skontat ces nekad,NEBITNO!!!anton 1983 je napisao/la:Samo se pitam ko je tu kome kontrirao? dao si tako mutaf odgovor da nemrem vjerovat.smopiBVB je napisao/la: Ma druze,tebi nije bitno da li si upravu,tebi je bitno da nekog iskontriras,bio to ja ili neko drugi.Na 90% postova ti imas kontru(cak i kad znas da nije tako),samo je bitno da pobijes tudje misljenje i napravis se pametan!U fazonu NIKO KAO JAAko nisi znao to su simptomi osoba koji se nazivaju KOMPLEKSASI!!!
p.s.Upucen si u temu ovog foruma kao malo ko,ne treba biti doktor da se to vidi,ali drug,to sto ides uz dlaku svima(ne znam da li nesto dokazujes),to ti je bezze.TO JE MOJE MISLJENJE,ALI NARAVNO SVAK RADI STA MU JE VOLJA TAKO DA...UZIVAJ!
A i neznam ćemu glupi komentar da je Sahin bolji od Kroosa ili obrnuto?Poanta je trenutačno stanje u Bayernu i formi igrača. Sahin terena nije vidio cijelu sezonu a Bayernovi igrači razaraju po kvartu, s tim da je Kroos već sada budućnost Bayerna....To ne znači da je Sahin lošiji nego da bi sada u hijerarhiji bio poslije Schweinija i Kroosa, a na njemu je da to promjeni!
_BooS_ je napisao/la:Znate li možda na kojoj stranici mogu naći listu kanala za večerašnji prenos utakmice?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.