Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Re: Chat
Eto, još par množenja i tu smolegenda reala je napisao/la:Našo sam dva para, Dortmund X-1, i Željo 2 , kvota bi trebala biti oko 9, idem daljeVirtu4l je napisao/la:Ma može i @500, uduplaću uplatulegenda reala je napisao/la: Ma ništa, evo nešto analiziram za sutra, moram Virtua izvuć iz krize, treba mu kvota 1000![]()
![]()

Odlično. Sad tu cvaju uplati na legendinu kvotu 1000 i eto gaGunnerS je napisao/la: Dobio sam danas na Bingu 20 maraka, a moj druže Virtualni![]()

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Dortmund-Bayern X-1,Željo 2,Valencia pm3,Barca pm3(za hrabrije ko ti kec na BetisVirtu4l je napisao/la:
Eto, još par množenja i tu smo![]()

Kvota:416
Jbg slabo parova, pa je teško naći kvotu, al u nedjelju će biti

Ja sam dobio, nije Guners, ne znaš ni citirati, jbt jesi smotanVirtu4l je napisao/la:Odlično. Sad tu cvaju uplati na legendinu kvotu 1000 i eto gaGunnerS je napisao/la: Dobio sam danas na Bingu 20 maraka, a moj druže Virtualni![]()

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Hehehe
Nemoj ga ba legenda, kasno mu je 
A čupam, pokušavam al ne ide, znaš i sam

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Emir ZENICA
- Kontakt:
E buraz preporucujem ti slikanje na Karlovom mostuEdin TM87 je napisao/la: Prag

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- legenda reala
- Kontakt:
Samo nek ne uplati ovo sutra, zna šta ga čeka, sve mi se jadi, kako ga neće klada, ja mu sastavim tiket, on ne uplati i šta da ja radimGunnerS je napisao/la:HeheheNemoj ga ba legenda, kasno mu je

Ma moraš, probaj malo jače potegnuti

Joj Emira, sad ko fol, on obišo svijet, i drugima daje savjete, a maloprije nije smio u ženske sobe da ulazi

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ej, 2:02 je na mom satu. Inače sam u krevetu prije 24h
halali

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Ti ko djeca, što idu u školu, pa liježeš u 23Virtu4l je napisao/la:Ej, 2:02 je na mom satu. Inače sam u krevetu prije 24hhalali

Na mom 2:06

- Emir ZENICA
- Kontakt:
Moram dat savjet jbglegenda reala je napisao/la: Joj Emira, sad ko fol, on obišo svijet, i drugima daje savjete, a maloprije nije smio u ženske sobe da ulazi![]()

Al ozbiljno ovo navedeno ako nije obisao,onda stvarno ne znam

Volim te Celik ! ! !
Ma ostao mi nekakav Norfolk KP1, evo gube 0-1 prvu trećinu. Inače bih ja davno sanjao one hodžine plavušelegenda reala je napisao/la: Ti ko djeca, što idu u školu, pa liježeš u 23![]()
![]()

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Pa jesam ti potvrdio, da je isto tako biloEmir ZENICA je napisao/la: A zenske sobe su drugo.Hoces rec da nisam govorio istinu ?![]()
![]()

probudi gaGunnerS je napisao/la:Moj davno zaspo![]()

Pa šta li igrašVirtu4l je napisao/la:Ma ostao mi nekakav Norfolk KP1, evo gube 0-1 prvu trećinu. Inače bih ja davno sanjao one hodžine plavušelegenda reala je napisao/la: Ti ko djeca, što idu u školu, pa liježeš u 23![]()
![]()

Nemoj da se upišaš, kad budeš sanjo

Meni nekako bolja ona sa tetovažomlegenda reala je napisao/la: Nemoj da se upišaš, kad budeš sanjo

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Od pasa pa na dolje, ne zna se koja je boljaVirtu4l je napisao/la:Meni nekako bolja ona sa tetovažomlegenda reala je napisao/la: Nemoj da se upišaš, kad budeš sanjo

- Emir ZENICA
- Kontakt:
Pa jesi,zato i kazem

Volim te Celik ! ! !
Šta je ovo osim Emira sve starci ovdje

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Bježi, još mi i to treba u ova doba. Doviđenja i prijatno. Sutra uzimamo novce. Laku noć.legenda reala je napisao/la:Od pasa pa na dolje, ne zna se koja je boljaVirtu4l je napisao/la:Meni nekako bolja ona sa tetovažomlegenda reala je napisao/la: Nemoj da se upišaš, kad budeš sanjo![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
Prouči šta, da ne bi svašta sanjaoVirtu4l je napisao/la:
Bježi, još mi i to treba u ova doba. Doviđenja i prijatno. Sutra uzimamo novce. Laku noć.

Pozz, odo i ja, sutra uzimamo na ovoj mojoj kvoti pare

kad nisi dosad nećeš ni od sad, ali opet nećete pobijeditiSarajlijc@ je napisao/la:Dabogda ga ne umocio ja jos 5 godina samo da pobjedimo trasu!

DRUG NEBI TI PUNCA
Kako divan dan za karanje strumfova. 

Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!