Ma ostao mi nekakav Norfolk KP1, evo gube 0-1 prvu trećinu. Inače bih ja davno sanjao one hodžine plavušelegenda reala je napisao/la: Ti ko djeca, što idu u školu, pa liježeš u 23![]()
![]()
Na mom 2:06
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- legenda reala
- Kontakt:
Pa jesam ti potvrdio, da je isto tako biloEmir ZENICA je napisao/la: A zenske sobe su drugo.Hoces rec da nisam govorio istinu ?![]()
![]()
probudi gaGunnerS je napisao/la:Moj davno zaspo![]()
Pa šta li igrašVirtu4l je napisao/la:Ma ostao mi nekakav Norfolk KP1, evo gube 0-1 prvu trećinu. Inače bih ja davno sanjao one hodžine plavušelegenda reala je napisao/la: Ti ko djeca, što idu u školu, pa liježeš u 23![]()
![]()
Na mom 2:06
Nemoj da se upišaš, kad budeš sanjo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Meni nekako bolja ona sa tetovažomlegenda reala je napisao/la: Nemoj da se upišaš, kad budeš sanjo
- legenda reala
- Kontakt:
Od pasa pa na dolje, ne zna se koja je boljaVirtu4l je napisao/la:Meni nekako bolja ona sa tetovažomlegenda reala je napisao/la: Nemoj da se upišaš, kad budeš sanjo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Pa jesi,zato i kazem

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Šta je ovo osim Emira sve starci ovdje

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Bježi, još mi i to treba u ova doba. Doviđenja i prijatno. Sutra uzimamo novce. Laku noć.legenda reala je napisao/la:Od pasa pa na dolje, ne zna se koja je boljaVirtu4l je napisao/la:Meni nekako bolja ona sa tetovažomlegenda reala je napisao/la: Nemoj da se upišaš, kad budeš sanjo![]()
- legenda reala
- Kontakt:
Prouči šta, da ne bi svašta sanjaoVirtu4l je napisao/la:
Bježi, još mi i to treba u ova doba. Doviđenja i prijatno. Sutra uzimamo novce. Laku noć.
Pozz, odo i ja, sutra uzimamo na ovoj mojoj kvoti pare
kad nisi dosad nećeš ni od sad, ali opet nećete pobijeditiSarajlijc@ je napisao/la:Dabogda ga ne umocio ja jos 5 godina samo da pobjedimo trasu!
DRUG NEBI TI PUNCA
Kako divan dan za karanje strumfova. 
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
A jutra ****
Volim te Celik ! ! !
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Bas, ne moze ljepsi bitiHenry je napisao/la:Kako divan dan za karanje strumfova.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Zenichanin
- Kontakt:
Kod tebe ni jedno jutro ne valjaEmir ZENICA je napisao/la:A jutra ****
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
Pa ne zna sebi odredit prioritete.Meni jutro u 17 i svako mi dobroZenichanin je napisao/la:Kod tebe ni jedno jutro ne valjaEmir ZENICA je napisao/la:A jutra ****
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Jao,kakvu smo sad utakmicu odigrali,pa unistili smo protivnike na proste faktore 
- Papastathopoulos
- Kontakt:
ljudi, hitno je ! zna li mozda neko ko pjeva ovu pjesmu ? (ova auta sam bezze stavio, da bi bio video, a ne samo pjesma, da bi mogao stavit na YT)
hvala...
[youtube][/youtube]
hvala...
[youtube][/youtube]
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Skee-Lo - Top of The StairsPapastathopoulos je napisao/la:ljudi, hitno je ! zna li mozda neko ko pjeva ovu pjesmu ? (ova auta sam bezze stavio, da bi bio video, a ne samo pjesma, da bi mogao stavit na YT)
hvala...
[youtube][/youtube]
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
volim te 
edit: nisam znao da je ova pjesma malo starija, iz 1995 g
al je meni extra, bar meni koji slusam hip-hop...
edit: nisam znao da je ova pjesma malo starija, iz 1995 g
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.