FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 maj 2012, 19:59

medjede sinko u 1 sat veceras poslije pola noci je docek igracima ispred stadiona i idi docekaj momke pokazi svoju ljubav prema svetinji ipak si ti u drustvu 40 godina :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 12 maj 2012, 20:00

SaltCityAttack je napisao/la:medjede sinko u 1 sat veceras poslije pola noci je docek igracima ispred stadiona i idi docekaj momke pokazi svoju ljubav prema svetinji ipak si ti u drustvu 40 godina :)
jel sigurno za 1 veceras ??? :D
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

edinedin
Kontakt:

Post Postao/la edinedin » 12 maj 2012, 20:03

ljiljan89 je napisao/la:
IstocnaArmija je napisao/la:
edinedin je napisao/la:Sudbinu Slobode u svojim rukama drže Borac i Olimpic ako oni odigraju pošteno tj za sebe Sloboda možda i ostane u PL.Mada kod nas ništa nije normalno bojim se da će Borac žrtvovati evropu zbog Slavije...Ima tu još svašta, žao mi je Slobode nisu to zaslužili al tako im grah pao...
:lol: oplakah

Pa nije Borac klub za potkusurivanje pa da pušta utakmice, što se za vaš ne bi moglo reći. Mislim da ova tvoja izjava ulazi u konkurenciju za glupost godine
slazem se sa edinedin :D

Napisah je neki dan da Borac i Olimpic drže sudbinu Slobode u svojim rukama tj nogama , sad će kenjaotri iz BL da izgube kod kuće od Slavije i onda evropa-zdravo al će Slavija svakako ispasti :mrgreen: :mrgreen:
Jer si JEDAN JEDINI...........

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 12 maj 2012, 20:06

Cestitke na pobjedi iz Gradacca.Vi zasluzujete PL iskljucivo radi svoje djece koja ginu na terenu.Taman posla da nam ligu cine seoski klubovi.

medjed_orijas
Kontakt:

Post Postao/la medjed_orijas » 12 maj 2012, 20:06

eto vi chete ameri docekat nase momke balo balavi

GelsenkirchenTuzla
Kontakt:

Post Postao/la GelsenkirchenTuzla » 12 maj 2012, 20:08

Spiker nasu momcad motivirao da im zabijemo 4 komada.Hvala njemu :D.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 12 maj 2012, 20:09

Kakva je ono najava,yebem te živote???? :o
Ko da je u Čevljanovićima,ko da je korida!
Koja konjina od čovjeka.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 maj 2012, 20:10

harry_90 je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:medjede sinko u 1 sat veceras poslije pola noci je docek igracima ispred stadiona i idi docekaj momke pokazi svoju ljubav prema svetinji ipak si ti u drustvu 40 godina :)
jel sigurno za 1 veceras ??? :D

jeste care sigurno je u 1:00 ce igraci doci pa eto mozes otici dole i ko god moze neka ide
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 maj 2012, 20:16

medjed_orijas je napisao/la:eto vi chete ameri docekat nase momke balo balavi
ja necu igrace docekat, ali se nadam da cu te ja , raja i rodbina u avgustu ipsratititi ispred Komemorativnog centra Tuzla... amin!!!!!!!!!!
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

turbo1
Kontakt:

Post Postao/la turbo1 » 12 maj 2012, 20:19

Sad gledao golove iz Ist., oba penala cista za Slaviju,
Zvijezda dala sam sebi, strasno glup gol :roll:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 12 maj 2012, 20:21

čestitke na pobjedi Tuzlaci. Evo jedan komentar s drugog portala: "Ovo je sve nastimao prvo Celik pustio Slobodi,sad Gosk pustio Slobodi, da bi sljedece kolo Celik pustio Gosku.A Velez,Slobodi..Tako da ce zadnje kolo Velez i Gosk podjeliti bodove.Travnik i Celik zadnje kolo nerijeseno..Ovo mi sve lici da se stima da Slavija ispadne(od klubova se stima)i ako savez i Kulina pokusavaju da ostave Slaviju u ligi..Borac nemoze pustiti Slaviji jer i njima treba pobjeda da bi zadnje kolo igrali protiv Sarajeva za izlazak u Evropu...Zivi bili pa vidjeli da ce ovako biti :))"

Iz ovoga se može zaključiti da je najveći pritisak na VELEŽU. Nadam se da neće odigrati neriješeno s GOŠK - om, inače bi bilo svašta u Mostaru......

BatvasTZ
Kontakt:

Post Postao/la BatvasTZ » 12 maj 2012, 20:23

zvijezda nije mogla dati golova koliko bi ovaj penala svirao, svaka cast momcima na borbi i pobjedi a ti medjede mars kad ti fino kazem u spilju i nastavi sa zimskim snom, ja lagano prosao 2 a pojma nisam imao o tim "dojavama"
VOLIM TE SLOBODOOOOOOOO
oggi piu' che mai AC Milan 1899
FK Sloboda 1919

turbo1
Kontakt:

Post Postao/la turbo1 » 12 maj 2012, 20:25

AlemC85 je napisao/la:čestitke na pobjedi Tuzlaci. Evo jedan komentar s drugog portala: "Ovo je sve nastimao prvo Celik pustio Slobodi,sad Gosk pustio Slobodi, da bi sljedece kolo Celik pustio Gosku.A Velez,Slobodi..Tako da ce zadnje kolo Velez i Gosk podjeliti bodove.Travnik i Celik zadnje kolo nerijeseno..Ovo mi sve lici da se stima da Slavija ispadne(od klubova se stima)i ako savez i Kulina pokusavaju da ostave Slaviju u ligi..Borac nemoze pustiti Slaviji jer i njima treba pobjeda da bi zadnje kolo igrali protiv Sarajeva za izlazak u Evropu...Zivi bili pa vidjeli da ce ovako biti :))"

Iz ovoga se može zaključiti da je najveći pritisak na VELEŽU. Nadam se da neće odigrati neriješeno s GOŠK - om, inače bi bilo svašta u Mostaru......
Druze,
puno je tu sta ako da bi se ekipe koje su sa samo jednom pobjedom jos sigurne o opstanaka par kola prije kraja igrale i kalkulirale. Znas li ti koliko struja struji u svakom klubu ponaosob! Ajde ti probaj u ulici dogovorit se sa 6 jarana da sjebete sedmog pa ces viditi kako ce tesko ici, a kamoli ovaj vid naucne fantastike koji je u onom c/p prezentiran.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 maj 2012, 20:33

a ja ne kontam sta ima ko pustati Celiku koji nije u formi recimo..mislim vjerovatno Celik moze dobiti svakoga ne sumnjam u to, ali ljudi na svom terenu trebaju dobiti svakoga ebiga...Gosk je ovim sebe gurnuo ka nizoj ligi i nista vise...sad je sve zeznuto jer i Velez recimo porazom od SLobode i eventualnim kiksom protiv Goska mogao bi doci u nezgodnu situaciju...znaci ne moze se to tako kalkulisati ebiga a da su sve ekipe umjesane u to...Leotar je cini mi se u najtezoj situaciji, jer imaju najteze utakmice...poslije njega Gosk i onda Sloboda i Slavija... bice ovdje svasta ebiga ...Rudar bi mogao isto ispasti lahko, jer imaju sad Travnika u gostima koji taodjer mora pobjediti, a zatim kuci ima Zrinjski...znaci ebeno je ovo sve do kraja
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 12 maj 2012, 20:40

Ako pobjedimo Velež 99% sam siguran u opstanak. Jednostavno tusanj ce bit pun ko sibica, i nek daju na sjever i to je gotovo :mrgreen:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 maj 2012, 20:47

ahmad_tz je napisao/la:Ako pobjedimo Velež 99% sam siguran u opstanak. Jednostavno tusanj ce bit pun ko sibica, i nek daju na sjever i to je gotovo :mrgreen:
ma sa sjevera je najbolja atmosvera grmi ocami..pa kad je bio prenos protiv Zelje grmi covjece ne cujes ni komentatora :)
Samo ljudi vise ne daju da se ulazi na tribinu, zbog baklji i svega sto unosimo.. ebes baklje i sve kad svkai idiot baci na atletsku stazu i razbijaju flase na tribini..sami smo sebi krivi ebiga
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 12 maj 2012, 21:00

najava utakmice u Gabeli--- :lol: :lol: :lol: :lol:

" onclick="window.open(this.href);return false;

Neki stvarno nisu za premijer lige...niste vi naucili prekonoci igrati nogomet,Gosk je morao pustiti Slobodu ,ali i neka je !
Sretno u nastavku!

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 12 maj 2012, 21:07

Cestitam Slobodi na pobjedi.Inace sam u jednoj svojoj analizi prije par kola izracunao da ispada -Trebinjski Leotar.i svi su mislili da sam lud.Bas me zanima kako ce se sve zavrsiti.I dalje mislim isto pa vidjecemo ;)
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 12 maj 2012, 21:11

ahmad_tz je napisao/la:Ako pobjedimo Velež 99% sam siguran u opstanak. Jednostavno tusanj ce bit pun ko sibica, i nek daju na sjever i to je gotovo :mrgreen:
Cestitke Slobodi na pobjedi,hebi ga moraju i oni vise ocepiti 8-) .Ne bi valjalo da jedan velikan BH fudbala ispane u nizi rang,ali brate iduce sezone morate te stvari popraviti na bolje

A ovo za utakmicu sa nama je veliko pitanje kako ce te proci jer ce mo mi zapeti :o protiv Ibrakoviceve Slobode.Inace mi smo opet kljuc Slobodi za opstanak, jer igramo sljedece kolo sa Slobodom a onda i sa njihovim glavnim konkurentom Goskom kod kuce zadnje kolo.Bio sam prisutan na Tusnju 87' kada je to zadnje kolo odlucivalo prvaka bivse YU(u slucaju da je Velez dobo Slobodu postao bi prvak a u tom slucaju Sloboda bi letila u drugu ligu) a u slucaju da Sloboda dobije ostala bi u ligi a Velez nije prvak.Desilo se sto se desilo,Velez vodio 1:0 i onda u drugom pol. sudija (Glavina iz Klisa :evil: )dosudi 2 sumnjiva penala za slobodu,mi napravimo nered tamo na stajanju i onda nas Niski specijalci prebiju i izbace sa stadiona :x Dugo cu pamtiti tu utakmicu.Zelim srecu Slobodi i da obezbjedi opstanak.
P.S.U prilog vama ide to sto ste se pridruzili u podrsci Velezu da se vrati pod Bijeli Brijeg i tada su bojkotovali play off radi Veleza(2001 ili 2002 godine ne sjecam se tacno godinu ,ali nismo to zaboravili,to je siguno) tako da mislim da ce se i o tome voditi racuna ;)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 12 maj 2012, 21:17

Hvala IBRAKOVICU I MOMCIMA na sreci koju sada osjecam.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []