FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
ma treba ovo proslijediti disciplinskoj komisiji, jer ovo nije primjer kako treba da se ponasaju ljudi..pa kaznit ovo treba uzas majkemi
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
salt pusti ga bolan neka kenja uzivajte svi iskreni navijaci slobode ovo je vasa pobjeda koju su vam izborila vasa djeca budite ponosni a fazlu u ubotu u zatvor da nebi opet vasoj djeci psovao mater
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- SaltCityAttack
- Kontakt:
medjede sinko u 1 sat veceras poslije pola noci je docek igracima ispred stadiona i idi docekaj momke pokazi svoju ljubav prema svetinji ipak si ti u drustvu 40 godina 

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
jel sigurno za 1 veceras ???SaltCityAttack je napisao/la:medjede sinko u 1 sat veceras poslije pola noci je docek igracima ispred stadiona i idi docekaj momke pokazi svoju ljubav prema svetinji ipak si ti u drustvu 40 godina

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
slazem se sa edinedinljiljan89 je napisao/la:IstocnaArmija je napisao/la:edinedin je napisao/la:Sudbinu Slobode u svojim rukama drže Borac i Olimpic ako oni odigraju pošteno tj za sebe Sloboda možda i ostane u PL.Mada kod nas ništa nije normalno bojim se da će Borac žrtvovati evropu zbog Slavije...Ima tu još svašta, žao mi je Slobode nisu to zaslužili al tako im grah pao...oplakah
Pa nije Borac klub za potkusurivanje pa da pušta utakmice, što se za vaš ne bi moglo reći. Mislim da ova tvoja izjava ulazi u konkurenciju za glupost godine

Napisah je neki dan da Borac i Olimpic drže sudbinu Slobode u svojim rukama tj nogama , sad će kenjaotri iz BL da izgube kod kuće od Slavije i onda evropa-zdravo al će Slavija svakako ispasti

Jer si JEDAN JEDINI...........
Cestitke na pobjedi iz Gradacca.Vi zasluzujete PL iskljucivo radi svoje djece koja ginu na terenu.Taman posla da nam ligu cine seoski klubovi.
-
- Kontakt:
eto vi chete ameri docekat nase momke balo balavi
- GelsenkirchenTuzla
- Kontakt:
Spiker nasu momcad motivirao da im zabijemo 4 komada.Hvala njemu
.

- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Kakva je ono najava,yebem te živote????
Ko da je u Čevljanovićima,ko da je korida!
Koja konjina od čovjeka.

Ko da je u Čevljanovićima,ko da je korida!
Koja konjina od čovjeka.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:jel sigurno za 1 veceras ???SaltCityAttack je napisao/la:medjede sinko u 1 sat veceras poslije pola noci je docek igracima ispred stadiona i idi docekaj momke pokazi svoju ljubav prema svetinji ipak si ti u drustvu 40 godina
jeste care sigurno je u 1:00 ce igraci doci pa eto mozes otici dole i ko god moze neka ide
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ja necu igrace docekat, ali se nadam da cu te ja , raja i rodbina u avgustu ipsratititi ispred Komemorativnog centra Tuzla... amin!!!!!!!!!!medjed_orijas je napisao/la:eto vi chete ameri docekat nase momke balo balavi
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Sad gledao golove iz Ist., oba penala cista za Slaviju,
Zvijezda dala sam sebi, strasno glup gol
Zvijezda dala sam sebi, strasno glup gol

čestitke na pobjedi Tuzlaci. Evo jedan komentar s drugog portala: "Ovo je sve nastimao prvo Celik pustio Slobodi,sad Gosk pustio Slobodi, da bi sljedece kolo Celik pustio Gosku.A Velez,Slobodi..Tako da ce zadnje kolo Velez i Gosk podjeliti bodove.Travnik i Celik zadnje kolo nerijeseno..Ovo mi sve lici da se stima da Slavija ispadne(od klubova se stima)i ako savez i Kulina pokusavaju da ostave Slaviju u ligi..Borac nemoze pustiti Slaviji jer i njima treba pobjeda da bi zadnje kolo igrali protiv Sarajeva za izlazak u Evropu...Zivi bili pa vidjeli da ce ovako biti
)"
Iz ovoga se može zaključiti da je najveći pritisak na VELEŽU. Nadam se da neće odigrati neriješeno s GOŠK - om, inače bi bilo svašta u Mostaru......

Iz ovoga se može zaključiti da je najveći pritisak na VELEŽU. Nadam se da neće odigrati neriješeno s GOŠK - om, inače bi bilo svašta u Mostaru......
zvijezda nije mogla dati golova koliko bi ovaj penala svirao, svaka cast momcima na borbi i pobjedi a ti medjede mars kad ti fino kazem u spilju i nastavi sa zimskim snom, ja lagano prosao 2 a pojma nisam imao o tim "dojavama"
VOLIM TE SLOBODOOOOOOOO
VOLIM TE SLOBODOOOOOOOO
oggi piu' che mai AC Milan 1899
FK Sloboda 1919
FK Sloboda 1919
Druze,AlemC85 je napisao/la:čestitke na pobjedi Tuzlaci. Evo jedan komentar s drugog portala: "Ovo je sve nastimao prvo Celik pustio Slobodi,sad Gosk pustio Slobodi, da bi sljedece kolo Celik pustio Gosku.A Velez,Slobodi..Tako da ce zadnje kolo Velez i Gosk podjeliti bodove.Travnik i Celik zadnje kolo nerijeseno..Ovo mi sve lici da se stima da Slavija ispadne(od klubova se stima)i ako savez i Kulina pokusavaju da ostave Slaviju u ligi..Borac nemoze pustiti Slaviji jer i njima treba pobjeda da bi zadnje kolo igrali protiv Sarajeva za izlazak u Evropu...Zivi bili pa vidjeli da ce ovako biti)"
puno je tu sta ako da bi se ekipe koje su sa samo jednom pobjedom jos sigurne o opstanaka par kola prije kraja igrale i kalkulirale. Znas li ti koliko struja struji u svakom klubu ponaosob! Ajde ti probaj u ulici dogovorit se sa 6 jarana da sjebete sedmog pa ces viditi kako ce tesko ici, a kamoli ovaj vid naucne fantastike koji je u onom c/p prezentiran.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
a ja ne kontam sta ima ko pustati Celiku koji nije u formi recimo..mislim vjerovatno Celik moze dobiti svakoga ne sumnjam u to, ali ljudi na svom terenu trebaju dobiti svakoga ebiga...Gosk je ovim sebe gurnuo ka nizoj ligi i nista vise...sad je sve zeznuto jer i Velez recimo porazom od SLobode i eventualnim kiksom protiv Goska mogao bi doci u nezgodnu situaciju...znaci ne moze se to tako kalkulisati ebiga a da su sve ekipe umjesane u to...Leotar je cini mi se u najtezoj situaciji, jer imaju najteze utakmice...poslije njega Gosk i onda Sloboda i Slavija... bice ovdje svasta ebiga ...Rudar bi mogao isto ispasti lahko, jer imaju sad Travnika u gostima koji taodjer mora pobjediti, a zatim kuci ima Zrinjski...znaci ebeno je ovo sve do kraja
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ako pobjedimo Velež 99% sam siguran u opstanak. Jednostavno tusanj ce bit pun ko sibica, i nek daju na sjever i to je gotovo 

- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma sa sjevera je najbolja atmosvera grmi ocami..pa kad je bio prenos protiv Zelje grmi covjece ne cujes ni komentatoraahmad_tz je napisao/la:Ako pobjedimo Velež 99% sam siguran u opstanak. Jednostavno tusanj ce bit pun ko sibica, i nek daju na sjever i to je gotovo

Samo ljudi vise ne daju da se ulazi na tribinu, zbog baklji i svega sto unosimo.. ebes baklje i sve kad svkai idiot baci na atletsku stazu i razbijaju flase na tribini..sami smo sebi krivi ebiga
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
najava utakmice u Gabeli---
" onclick="window.open(this.href);return false;
Neki stvarno nisu za premijer lige...niste vi naucili prekonoci igrati nogomet,Gosk je morao pustiti Slobodu ,ali i neka je !
Sretno u nastavku!

" onclick="window.open(this.href);return false;
Neki stvarno nisu za premijer lige...niste vi naucili prekonoci igrati nogomet,Gosk je morao pustiti Slobodu ,ali i neka je !
Sretno u nastavku!
- vidovitadjemila
Cestitam Slobodi na pobjedi.Inace sam u jednoj svojoj analizi prije par kola izracunao da ispada -Trebinjski Leotar.i svi su mislili da sam lud.Bas me zanima kako ce se sve zavrsiti.I dalje mislim isto pa vidjecemo 

OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.