Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

Harrison
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la Harrison » 13 maj 2012, 19:37

Burton je legenda, neka je onog sup.ka opalio, a Man Utd je zasluzio da bude sampion dok je Dzeko zasluzio bolji klub od ovog gamadskog kluba. DIJAMANTUUUUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUUUUUU, ne mogu vise promukao sam...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 13 maj 2012, 19:42

Cestitke tevezitu i ostalim navijacima Cityja ovdje ako ih ima. Dvije pobjede u derbijima, prva 6-1, druga 1-0, sa skoro deset golova vise od Uniteda sveukupno, bilo bi nezasluzeno da City nije osvojio. Kun majstorski, svaka cast.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 13 maj 2012, 20:06

[youtube][/youtube]

Stigla je beže! :)
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 13 maj 2012, 20:22

Čestitke gradjanima,kakva završnica,na kraju dana ovako je najpoštenije isti broj bodova ali ipak je City dvaput dobio medjusobni ogled ove sezone,čestitke uživajte ;)
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 13 maj 2012, 21:05

Kao što sam obećao prije par dana, evo me nakon što je postalo službeno. Čestitke malobrojnim navijačima Citya na forumu, najiskrenije, sasvim zaslužen naslov i s pravom uživaju danas. Završnica je bila apsolutno nevjerovatna i tek se situacija Bayern/Schalke i United/Bayern mogu porediti sa ovim trilerom - apsolutno legendarna sezona iako je u pojedinim trenucima izgledalo da će osvojiti "manje slabiji" tim, bodovni konto na kraju i jednih i drugih govori da su bili izrazito dominantni u odnosu na ostale. I dalje se ne mogu načuditi jednakom broju bodova na kraju prvenstva nakon toliko kola i toliko preokreta.

Još jednom sve čestitike.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 maj 2012, 21:21

Xardas je napisao/la:
delpiero20 je napisao/la:Sta branite Mancinija? Pa pogledajte kakav tim ima City i sta se sve desavalo tokom sezone u timu i kako je bio pogubio konce i sve ce vam biti jasno...

Pa ovaj tim ima sve i opet je do zadnje minute strepio za titulu...
Sto sam se najvise bojao je to da ce Mancini poslije ovog dana postati heroj i desi se, to je najgore u svemu

A pogledajte kako se ponasao u zadnjih 30 minuta utakmice, samo sto nije poceo cupati kosu sa glave od nemoci, a onda poslije bitke kao heroj.

Sa ovakvim timom je trebao uzeti titulu prije 5 kola, a ne u zadnjim minutama...

Ono sto mu je donijelo titulu je novac, kad novca ima sve se moze, a bas bi ga volio vidjeti u Liverpoolu npr :lol:
Ili kako spasava Wigan, tako nesto...

obrazuj se malo brate uzimo je lik trofeje i sa siromasnim ekipama...i gdje god je bio uzimo je trofeje...igraci plus lova nije recept za uspjeh to makar moras znati ako pratis fudbal....eto ti primjer barce i reala vec godinama
Nije on nikada trenirao neku siromasnu ekipu kako je ti nazivas.U vreme kada je on bio u Laziu ili Fiorentini ljudi su imali itekako kesa,naravno ne na nivou Citya ali rekao bih da su ga cak imali i vise nego sto sada ta dva kluba imaju,o Interu da ne pricam.A o igracima koje je imao na raspolaganju je takodje suvisno pricati,pa se nikako ne moze reci ni da su to bili slabi klubovi,niti da su bili siromasni. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 13 maj 2012, 21:26

Cestitke navijacima Citija na osvojenoj tituli :D
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

wwwkenanba
Kontakt:

Post Postao/la wwwkenanba » 13 maj 2012, 21:33

Cestitam PLAVOM MANCHESTERU na tituli i naravno OOOOOO EDIN DZEKOOOO oooooo :)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 maj 2012, 21:40

High je napisao/la:Smiješna ekipa.
Sta mislis,jos da su bili ozbiljni.Kad ovakvi smijesni osvajaju titulu.
Po tvom ispada da je liga gdje su oni prvaci jos smijesnija.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 13 maj 2012, 22:00

[youtube][/youtube]
EDIN NAKON UTAKMICE......DIJAMANTU CESTITAM!!!!! I SVIM NAVIJACIMA CITIYA I @TEVEZITU POSEBNO.NEMOGU OVO OPISATI,LUDILO!!!!!
Keep walking.

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 13 maj 2012, 22:30

slika
slika
slika
Par slika sa slavlja...BlueMoon RISING!!!
Keep walking.

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 13 maj 2012, 22:34

Čekaj, ti navijaš i za C. Ronalda i za Juventus i za City :mrgreen:

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 13 maj 2012, 22:39

MoR je napisao/la:Čekaj, ti navijaš i za C. Ronalda i za Juventus i za City :mrgreen:
Navijam za City,ali Juve mi je oduvijek bio u srcu...
Keep walking.

Xardas
Kontakt:

Post Postao/la Xardas » 13 maj 2012, 23:01

Devil je napisao/la: Nije on nikada trenirao neku siromasnu ekipu kako je ti nazivas.U vreme kada je on bio u Laziu ili Fiorentini ljudi su imali itekako kesa,naravno ne na nivou Citya ali rekao bih da su ga cak imali i vise nego sto sada ta dva kluba imaju,o Interu da ne pricam.A o igracima koje je imao na raspolaganju je takodje suvisno pricati,pa se nikako ne moze reci ni da su to bili slabi klubovi,niti da su bili siromasni. ;)
pa sigurno da nisam mislio na siromasne ekipe kao NK Sloboda Tuzla, sa druge strane ni jedan svjetski trener nije postigao velike uspjehe sa takvim siromasnim ekipama...npr murinjov porto nije bas siromasna ekipa zar ne?

Mancini's first managerial role was at a cash stricken Fiorentina at only 35 years old and managed to win a Coppa Italia, but left with Fiorentina facing bankruptcy. Months later, he took over as manager at Lazio, where again he inherited financial constraints and was forced to lose a number of key players. With limited r e s o u r c e s during his two season tenure, he still managed to win another Coppa Italia, reach a UEFA Cup semi-final, and secure a lucrative Champions League place.(Wikipedia)
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 13 maj 2012, 23:54

Cijelu vece trazim komentar ovog Arapskog komentatora i evo ga napokon.Najludji lik za mikrofonom kojeg sam ikad cuo.
http://www.youtube.com/watch?v=M_p5QsoB ... e=youtu.be
Zadnja izmjena: tevezito, dana/u 13 maj 2012, 23:56, ukupno mijenjano 1 put.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 13 maj 2012, 23:56

Joj, joj, kakvih li sve gluposti ne pročitah ovdje na temu Mančinija - izgleda da je on sada bolji, koliko vidim, i od Pepa, Josea, Sir Alexa i ostalih velikana trenerskog posla, samo zato što je uspio da osvoji titulu u 90 i nekoj minuti sa timom koji je realno trebao da počisti konkurenciju ove sezone. Timom od 25 igrača, ne prvih 11, timom u kome mnogi igrači, koji bi maltene u svakoj ekipi bili standardni, nisu ni na klupi. I on sada, kao, ispada neki trenerčina.

Da, osvojio je par titula u Italiji, sa timom koji je bio na vrhuncu u tom momentu, u konkurenciji Milana kod kog je najmlađi igrač imao 32 godine, sa Juveom koji je bio izbačen iz lige :? I sada su to kao neke reference? Sezonu je dobro otvorio sve do prvih negativnih rezultata, kada se vratio starom sistemu da je 1:0 bolje od 4:1 i slične gluposti.

Ako još tome dodamo da je uspio da se izblamira na slučajevima Teveza i Maria, onda je priča kompletna.

City će sigurno izrasti u giganta, ali ne zbog Mančinijeve stručnosti, nego čisto zbog enormnog iznosa novca kojima raspolaže. Da imaju dobrog trenera sigurno bi dominirali, ovako ostaje nada da će United ponovo prosipati bodove te će opet da imaju šansu za osvajanje lige u sudijskoj nadoknadi.

O navijačima Citya na ovom forumu nema govora. Jedne prilike je jedan dječak od 7 godina, sa nickom Kenan7, otvorio temu o ovom klubu (prije Edinovog dolaska) i ista je ugašena nakon par dana jer nije bilo nikakvih aktivnosti na istoj. Pa i u Engleskoj, ako pogledamo, strukturu navijača čine neka dječurlija, iako nije klub bez tradicije, nije bogami ni sa nekom bajnom tradicijom.

Ono što je meni bitno jeste da Edin zadrži kontinuitet osvajanja naslova i da se aktivno ugradio u sve te naslove, od Bundeske, preko FA Cupa pa sada do ove titule. Ali, zbog njegovog, a i zbog mentalnog zdravlja nas koji ga volimo, nadam se da će ovog ljeta promjeniti sredinu. Nakon toga, ova tema će otići u zaborav.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 maj 2012, 23:58

Xardas je napisao/la:
Devil je napisao/la: Nije on nikada trenirao neku siromasnu ekipu kako je ti nazivas.U vreme kada je on bio u Laziu ili Fiorentini ljudi su imali itekako kesa,naravno ne na nivou Citya ali rekao bih da su ga cak imali i vise nego sto sada ta dva kluba imaju,o Interu da ne pricam.A o igracima koje je imao na raspolaganju je takodje suvisno pricati,pa se nikako ne moze reci ni da su to bili slabi klubovi,niti da su bili siromasni. ;)
pa sigurno da nisam mislio na siromasne ekipe kao NK Sloboda Tuzla, sa druge strane ni jedan svjetski trener nije postigao velike uspjehe sa takvim siromasnim ekipama...npr murinjov porto nije bas siromasna ekipa zar ne?

Mancini's first managerial role was at a cash stricken Fiorentina at only 35 years old and managed to win a Coppa Italia, but left with Fiorentina facing bankruptcy. Months later, he took over as manager at Lazio, where again he inherited financial constraints and was forced to lose a number of key players. With limited r e s o u r c e s during his two season tenure, he still managed to win another Coppa Italia, reach a UEFA Cup semi-final, and secure a lucrative Champions League place.(Wikipedia)
Svaka cast onome ko je pisao ovaj clanak na Wikipediji.Cuj bio primoran da proda kljucne igrace.A prodani bili jedino Crespo i Nesta i to ne sa primarnim ciljem da bi se ostvarila dobit vec jednostavno sto su Inter i Milan bili itekako zagrizli za njih,a 70-ak miliona za dva igraca se ne odbija tako cesto.U isto vreme u klub je dosao Corradi za nekih 10-11 miliona ne znam sada tacno,a klub koji je u finansijskim problemima sigurno nece dovesti takvog igraca. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

golgeter242
Kontakt:

Post Postao/la golgeter242 » 14 maj 2012, 00:11

Iskoristio bih ovu priliku i cestitao navijacima Citya, teska srca.
Realno gledano danas se nama (Unitedu) obilo sve o glavu. Svi oni golovi koje smo dali u 90tim, nepostojeci penali i slicno. Realno gledano zasluzili ste ovu titulu. Bili ste ubjedljiviji od ostatka timova, to se dalo lako uociti. Do duse, daleko do toga da ste perfektna ekipa, vec ste samo manje kiksali za razliku od ostatka.

Eto, to je moje misljenje. Uzivajte u slavlju, pozz :)
Manchester United! FK Sarajevo! Roger Federer! Miami Heat!
Dok Sarajevo postoji i Miljacka tece, Horde tvoje ime zaboraviti nece!
VEDRAN PULJIC!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 14 maj 2012, 00:14

Čestitke na tituli ;)

Onodanas je bilo infarktno i stojeći sam pratio dešavanja, da je kojim slučajem bio tim za koji ja navijam hitna bi došla po mene ćiku... drago mi je i zbog našeg Eda...

Uživajte
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 14 maj 2012, 00:21

MoR je napisao/la:Čekaj, ti navijaš i za C. Ronalda i za Juventus i za City :mrgreen:
:mrgreen: Od malih nogu prati City, a Juve mu je uvijek bio u srcu :lol:

Nije jedini, polako, bit' će njih sad ovdje koliko ti Bog hoće.

Nego, jel' ovo opet rasprava o stručnjaku Manciniju? Bože moj :mrgreen:
Kaže onaj danas kako je Mancini pogodio sa izmjenama :lol: :lol: ...a majstore de mi reci šta je trebao, umjesto Barry-a ubacit' Kolarova, ili umjesto Teveza Richardsa? :mrgreen: Ruku na srce, to me ne bi iznenadilo od Mancinija :lol: Ima 2 napadača na klupi, koga će drugog majket' ubacit? Pa onda sam i ja stručnjak jbt, najavio sam ove izmjene još u prvom poluvremenu :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.