Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 14 maj 2012, 00:26

Cestitke i od mene ,samo ne znam kome , ali eto ovoj temi cestitke :mrgreen: ... Dobro pa je City bio u pitanju , da je Real ili Sarajevo infarkt 100% ...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 14 maj 2012, 00:31

mandraX je napisao/la:
MoR je napisao/la:Čekaj, ti navijaš i za C. Ronalda i za Juventus i za City :mrgreen:
:mrgreen: Od malih nogu prati City, a Juve mu je uvijek bio u srcu :lol:

Nije jedini, polako, bit' će njih sad ovdje koliko ti Bog hoće.

Nego, jel' ovo opet rasprava o stručnjaku Manciniju? Bože moj :mrgreen:
Kaže onaj danas kako je Mancini pogodio sa izmjenama :lol: :lol: ...a majstore de mi reci šta je trebao, umjesto Barry-a ubacit' Kolarova, ili umjesto Teveza Richardsa? :mrgreen: Ruku na srce, to me ne bi iznenadilo od Mancinija :lol: Ima 2 napadača na klupi, koga će drugog majket' ubacit? Pa onda sam i ja stručnjak jbt, najavio sam ove izmjene još u prvom poluvremenu :mrgreen:
To je i meni bas zapalo za oko.Imas jedina dva prava ofanzivca na klupi pri rezultatu 1:2 30 minuta pre kraja prvenstva.Pa zasigurno neces uvoditi Panteleimona vec Dzeka ili Ballotellia. :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

golgeter242
Kontakt:

Post Postao/la golgeter242 » 14 maj 2012, 00:52

Mancini je sam rekao da je pogodio sa Dzekom. Nisam mogao vjerovati kada sam procitao :D :lol:
Manchester United! FK Sarajevo! Roger Federer! Miami Heat!
Dok Sarajevo postoji i Miljacka tece, Horde tvoje ime zaboraviti nece!
VEDRAN PULJIC!

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 14 maj 2012, 01:00

Cestitke, au jbt koja zavrsica, tacno za infarkta, ali mi je drago kao da je Barca uzela :mrgreen:
Dzeko konacno objasnio neke stvari :mrgreen:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 14 maj 2012, 01:37

mandraX je napisao/la:
Kaže onaj danas kako je Mancini pogodio sa izmjenama :lol: :lol: ...a majstore de mi reci šta je trebao, umjesto Barry-a ubacit' Kolarova, ili umjesto Teveza Richardsa? :mrgreen: Ruku na srce, to me ne bi iznenadilo od Mancinija :lol: Ima 2 napadača na klupi, koga će drugog majket' ubacit? Pa onda sam i ja stručnjak jbt, najavio sam ove izmjene još u prvom poluvremenu :mrgreen:
A ubacivanje De Jonga,guranje Yaye naprijed i gol istog tog igrača iako do tog trenutka City nije stvorio nijednu izglednu priliku nije odlika velikog trenera ? C'mon.
You'll never walk alone.

Xardas
Kontakt:

Post Postao/la Xardas » 14 maj 2012, 06:57

Devil je napisao/la:
mandraX je napisao/la:
MoR je napisao/la:Čekaj, ti navijaš i za C. Ronalda i za Juventus i za City :mrgreen:

To je i meni bas zapalo za oko.Imas jedina dva prava ofanzivca na klupi pri rezultatu 1:2 30 minuta pre kraja prvenstva.Pa zasigurno neces uvoditi Panteleimona vec Dzeka ili Ballotellia. :roll:
a sta je bilo kad Six Alex protiv cityja nije stavio valenciu i younga , cini mi se, od pocetka a umjesto njih stavio neke starkelje i likove koji nisu bili u formi, i kad je stavio valenciu tek 10 min pred kraj?

a svi forumski strucnjaci su znali da ih treba odma ili ranije ubacit, osim Fergia

znaci nije bas tako lako vidjeti te ocigledne stvari, zar ne?
i znaci njemu su dopustene 'greske' i da ne vidi ocigledno i opet ce ostati veliki?
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 14 maj 2012, 08:26

mandraX je napisao/la:

Ajde vise,da se ne izrazavam,ne ide mi se u Banoviće.Ako nekomu smeta za koga navijam,neka lijepo kaze,svakako mi se ide sa ovog foruma,ko ce vas vise slusati,navijas za ovog,za ovog,za ovog...Evo od sad pa nadalje ako me itko vidi da postam na temi Reala,Barce,Bayerna,Uniteda,Arsenala,Milana,PSG-a,Borussie itd...slobodno mi kazite,ja cu bez razmisljanja otic sa foruma i necu se vise nikada ni vracat.NAVIJAM ZA CITY,a Juve...klub,onaj "srčani",za kojeg se zivi,sa kojim plačeš i smijes se.To vidite i po mom potpisu.Kome smeta,neka kaze,ja cu otic odman.To isto ko npr: Navijas za Zelju, a zivis u Prnjavoru :D...NK Prnjavor (FK Prnjavor,neznam..)igra u 53. meddju,medjuzupaniskoj ligi,a za Zelju navijas ko i svaki drugi navijac...
Keep walking.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 14 maj 2012, 08:46

VolimLiverpool je napisao/la:
A ubacivanje De Jonga,guranje Yaye naprijed i gol istog tog igrača iako do tog trenutka City nije stvorio nijednu izglednu priliku nije odlika velikog trenera ? C'mon.
slika :mrgreen:

Yaya Toure je izašao u 45' minuti, zbog povrede, a ušao je De Jong umjesto njega, kitu bi Mancini izbacio Yayu a stavo De Jonga iz nekog drugog razloga...jel' ga i to možda čini velikim trenerom? Ja mislim da je trebao ostaviti Yayu u igri, nek' crkne - 'ebaji ga, a? :mrgreen:

Ovaj Xardas se uhvatio jedne te iste tekme, jedne te iste situacije sa Fergusonom, pa čovječe ohani malo, ima mjesec dana brujiš o tome, o Valenciji, Youngu...otkud mi znamo, ček, otkud ti znaš čovječe zašto je Valencia bio na klupi? Možda neka povreda, forma, možda se jednostavno u toj tekmi nije uklapao u Fergusonovu taktiku?
Ti navodiš tu jednu situaciju, mi ti navodimo milion takvih, kad je recimo Džeko, Nasri, ili neko drugi iz ofanzive izlazio a ulazio De Jong, naravno pri nepovoljnom rezultatu...gdje je tu logika? Tim ti gubi, ti vadiš napadača, ubacuješ def. veznog :|

@Cautinho, napij se vode, šta ti bi odjednom :mrgreen: Boli tebe briga, uvijek pozitiva, ako neće City osvojit', hoće Juve, ako neće ni Juve, pa Bože moj tu je Real, ha ya :lol:

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 14 maj 2012, 08:56

Aj dobro,@Mandrax,necu se ljutit,vidim da se zajj...
FORZA JUVE
FORZA CITY
HALA MADRID
ke meske klub :lol:
gloriy manututied
ajmo crv. zvezda
zeljo do groba
...neznam dalje :lol:
Keep walking.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 14 maj 2012, 09:02

mandraX je napisao/la:Yaya Toure je izašao u 45' minuti, zbog povrede, a ušao je De Jong umjesto njega, kitu bi Mancini izbacio Yayu a stavo De Jonga iz nekog drugog razloga...jel' ga i to možda čini velikim trenerom? Ja mislim da je trebao ostaviti Yayu u igri, nek' crkne - 'ebaji ga, a
Vjerujem da je @VolimLiverpool ipak govorio o utakmici Newcastle - City, kada je guranjem Tourea na ofanzivnog veznog bio možda i najpametniji Mancinijev potez u dosadašnjoj karijeri.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 14 maj 2012, 09:04

mandraX je napisao/la:
VolimLiverpool je napisao/la:
slika :mrgreen:

Yaya Toure je izašao u 45' minuti, zbog povrede, a ušao je De Jong umjesto njega, kitu bi Mancini izbacio Yayu a stavo De Jonga iz nekog drugog razloga...jel' ga i to možda čini velikim trenerom? Ja mislim da je trebao ostaviti Yayu u igri, nek' crkne - 'ebaji ga, a? :mrgreen:
VolimLiverpool je mislio na utakmicu protiv Newcastlea :D
Rođen s tobom da budem

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 14 maj 2012, 09:09

Onda halali, moja greška... :mrgreen:
Al' opet, ja pišem o ovoj tekmi sa QPR-om, a on me citira sa tom izjavom, majka mu stara trebao je naglasit'...još se poklopilo da je baš i u ovoj tekmi Yaya izašao a ušao De Jong...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 14 maj 2012, 09:34

Ponavljanje historije. Nevjerovatno. O ovome sam govorio u prijašnjem postu. Ipak je 4:3, završilo.

Sir Matt Busby applauds Manchester City on 1968 title

http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/18034222" onclick="window.open(this.href);return false;
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

High

Post Postao/la High » 14 maj 2012, 10:07

Dabogda se raspali. Ovo nije fudbal više, ovo je FM . Svako ko bolje zna štimati taktiku na socceru bi sa Citiyem ove sezone osvojio bar jedan trofej, da je na mjestu Mancinija. Bacili im pare na stol, ovi na papirić sastavili dream team, odmah preko noći postali ozbiljan klub, i to je to. Šta uradiste od fudbala, idioti.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 14 maj 2012, 10:09

High je napisao/la:Dabogda se raspali. Ovo nije fudbal više, ovo je FM . Svako ko bolje zna štimati taktiku na socceru bi sa Citiyem ove sezone osvojio bar jedan trofej, da je na mjestu Mancinija. Bacili im pare na stol, ovi na papirić sastavili dream team, odmah preko noći postali ozbiljan klub, i to je to. Šta uradiste od fudbala, idioti.
Potpis!!
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 14 maj 2012, 10:22

High je napisao/la:Dabogda se raspali. Ovo nije fudbal više, ovo je FM . Svako ko bolje zna štimati taktiku na socceru bi sa Citiyem ove sezone osvojio bar jedan trofej, da je na mjestu Mancinija. Bacili im pare na stol, ovi na papirić sastavili dream team, odmah preko noći postali ozbiljan klub, i to je to. Šta uradiste od fudbala, idioti.
Ima se moze se. :mrgreen: Nemoj đaba lupati,City je zasluzeno osvojio titulu,niko nije kriv Unitedu sto je ispustio osam bodova prednosti nad gradskim rivalom.Pobjedili su United u obje utakmice,a za ovaj preokret protiv QPR treba im skinuti kapu do poda. ;)I reci iskreno i svi ostali neka kazu,bil United ili neki drugi klub trosili da imaju para kao City.?
Zadnja izmjena: BluesForever, dana/u 14 maj 2012, 10:24, ukupno mijenjano 1 put.
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 14 maj 2012, 10:22

tevezito je napisao/la:Cijelu vece trazim komentar ovog Arapskog komentatora i evo ga napokon.Najludji lik za mikrofonom kojeg sam ikad cuo.
http://www.youtube.com/watch?v=M_p5QsoB ... e=youtu.be
Ipak mislim da je ovaj prekucao jubito:

" onclick="window.open(this.href);return false;

:lol:
Support Velez, It's logical! ★

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 14 maj 2012, 10:27

BluesForever je napisao/la:
Ima se moze se. :mrgreen: Nemoj đaba lupati,City je zasluzeno osvojio titulu,niko nije kriv Unitedu sto je ispustio osam bodova prednosti nad gradskim rivalom.Pobjedili su United u obje utakmice,a za ovaj preokret protiv QPR treba im skinuti kapu do poda. ;)I reci iskreno i svi ostali neka kazu,bil United ili neki drugi klub trosili da imaju para kao City.?
Naravno da bi trosili, ali bolan ja vidim da vi svi nevolite manu to je vasa licna stvar njima dzaba iduce sezone nam nece moci nista i nadam se da SAF nece vise nako ispustati prednost!! ;) MAN.UTD!!<3<3
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 maj 2012, 10:28

Mont0 je napisao/la:
tevezito je napisao/la:Cijelu vece trazim komentar ovog Arapskog komentatora i evo ga napokon.Najludji lik za mikrofonom kojeg sam ikad cuo.
http://www.youtube.com/watch?v=M_p5QsoB ... e=youtu.be
Ipak mislim da je ovaj prekucao jubito:

" onclick="window.open(this.href);return false;

:lol:
Gledao sam čitavu utakmicu na tom kanalu. Poslije prvog gola je isto tako pjevao neku pjesmicu o Zabaleti. Strašan.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

High

Post Postao/la High » 14 maj 2012, 10:31

Čuj lupam. Svaki zaljubljenik u pravi fudbal i u prave fudbalske timove, trenere, igrače, ekipu kao jednu zajednicu i slogu u istoj će ti reći isto. Većina misli da je ovo preseravanje sa parama. Normalno da će uzeti bar jedan trofej, kad imaju takvu ekipu, kakvu imaju. Ja se čudim Unitedu što im je uopće parirao sve do zadnjeg kola. Ovi imaju i bolju klupu, novac sve.. Samo će im trebati dugo da se skontaju ko pije, a ko plaća u ekipi. Pitao bih te ja šta bi bilo u svlačionici City-a, da nisu osvojili PL. Svađaju se k'o kakve trebice oko **** prekršaja, sumnjam da sam to viđao u ozbiljnijim ekipama. Al' hajde, boli pojedince briga. Bitno je da klub postanu tek tako.. Siguran sam da ima još dosta, dosta zaljubljenika poput mene u pravi fudbal, koji misle barem približno kao ja. Ja nikad nisam rekao da ne znaju igrati fudbal, naravno da znaju jer imaju strašne pojedince. Ne navijam ni za United, ni za City, štaviše, samo West Ham pratim od engleskih kluba, ali za mene je Alex ljudina u odnosu na onog žabara. Ako si gledao utakmicu, vidio si njegove reakcije na one golove QPR-a, psovao im od najmilijih pa do... I kad su dali gol, sve došlo na svoje, sve pod tepih. Čovjek bez autoriteta, ali eto osvoji trofej. Neko ne gleda na ove stvari kao ja, a neko možda skonta i više detalja u vezi propusta njihove ekipe. To neka titula, a onaj šeik i ne zna šta su osvojili, isto tele blen'o na onoj utakmici. Mogu oni, pare vrte gdje burgija neće. Dođe na zadnju utakmicu sezone, eto, da vidi hoće li se opariti. Popišam se ja na njihov klub, kad oni nemaju tradiciju. Istina, ne živi se od stare slave, ali ovima će trebati dugo, dugo vremena, da ih istinski navijači prime k srcu kao respektabilan klub. ;)
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.