beki je napisao/la:juventus 0244 je napisao/la:Znaci pridrzavaju se ogranicenja, samo 30
Bonuci je genijalan i znak 30
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
beki je napisao/la:juventus 0244 je napisao/la:Znaci pridrzavaju se ogranicenja, samo 30

U pravu si, ja sam samo fino pitao. Da vidim kakvo je vase misljenje.HeavensWonder je napisao/la:Da odgovorim pitanjem. Je li se to Alex nije uklapao u igru Contea ??? Mozda nije timski igrac pa sve sam zavrsava ??beki je napisao/la:Kada biste vi morali birati izmedju Del Piera i Contea i njegove taktike koja bi donosila uspjehe, sta biste odabrali ?
Ne zaboravite koliko se puta igra Juventusa preokrenula kad Alex udje u igru i smiri, stane na loptu pa onda ponovo. Koliko je puta spasio utakmicu pravim potezima, a da i ne spominjem slobodnjak protiv Lazia i Milan itd. Koliko je puta bio jedina slamka za koju se Juventus drzi u posljednjim trenucima ??
Naprotiv, Alex je itekako vazan dio Conteove igre i mozda ne moze izdrzati vise od 25 minuta ubitacnog tempa, ali za to vrijeme donosi titule i stvara historiju. Nek neko kaze kako svaki navijac nije ponosan na Alexa sto je u najtezim trenucima odbio sve i vjerovao u Juventus, i mi smo s njim vjerovali da bi na kraju i vratili titulu kuci. I sad da mu taj isti klub pokaze vrata... Sramota za upravu Juventusa. Jedan je Gianni Agnelli i jedan je Giampiero Boniperti. Istinske legende uprave kluba, a ne ovi kvazi menadzeri. Sreca pa je Andrea malo normalniji, al nek se ugleda na djeda koji je izmedju ostalog i nazvao Del Piera " Il Pinturiccio "
Sretan sam zbog titule, ali naravno ostaje gorak okus zbog Alexa... Zauvijek #1 za mene !

To sam i ja htio napisati.. Sad ce Villareal biti vjerovatno "rasprodaja - sve u pola cijene!", tako da bi se Rossi vrlo vjerovatno mogao dovesti za neke male pare.harebianconero je napisao/la:Ispade Villareal u 2. ligu, mogli bi za male pare dovesti Rossija ...

Juve spremio 70 miliona za Van Persiea
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.