Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
a gdje nam je onaj naš stari nick bot!!!!kramp..kako je ono išlo sijećate se njega ??? 
Emire,sigurno si mislio na @Gorana

- Emir ZENICA
- Kontakt:
Naravno,dobar je on covjekalacious je napisao/la:Emire,sigurno si mislio na @Gorana![]()
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Necemo o nekome koga nema xD
Sta ima ktb,sta se radi?
Sta ima ktb,sta se radi?
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Joj do zivota mi nije J*** ti stomak 10 puta sam povratio 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ma tu je on,samo se ne javlja
Ma umora brate moj,kod tebe ?
Ma umora brate moj,kod tebe ?
Volim te Celik ! ! !
Isto jbg-a,vratio se s treninga sad,treniramo po snijegu jbt-e,k'o da je januar a ne maj
Uglavnom,jedva cekam juni,+30
Hvala, volio bih da mogu reći isto.Emir ZENICA je napisao/la:Naravno,dobar je on covjekalacious je napisao/la:Emire,sigurno si mislio na @Gorana![]()
![]()
Emire,ipak si bio upravu,Goran je tuuuuu 
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Nije valjda da fudbal treniras.Nema ti tu buducnosti,bolje da bocanje trenirasalacious je napisao/la:Isto jbg-a,vratio se s treninga sad,treniramo po snijegu jbt-e,k'o da je januar a ne maj![]()
![]()
Ma i ja buraz,al tesko da moze
Kazem ja da je on tu ...
@Gorane
Poceo si opasno
Volim te Celik ! ! !
- legenda reala
- Kontakt:
Jel bar ona Zenica zapala danas, ako Sloboda neće ispasti

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
NormalnoEmir ZENICA je napisao/la:Nije valjda da fudbal treniras.Nema ti tu buducnosti,bolje da bocanje trenirasalacious je napisao/la:Isto jbg-a,vratio se s treninga sad,treniramo po snijegu jbt-e,k'o da je januar a ne maj![]()
![]()
Uglavnom,jedva cekam juni,+30A jest zima sta je ovo,al neka malo
![]()
Ma i ja buraz,al tesko da moze
Fudbal je najbolje sto imam ovdje u Vareus,a i realno vise ga volim nego i jedan drugi sport
Imal' kod tebe kak'og sporta osim ispijanja klipa?
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ma fudbal je najbolji sport,samo sto nema vise igranja iz ljubavi,sad samo parealacious je napisao/la:
Normalno![]()
Fudbal je najbolje sto imam ovdje u Vareus,a i realno vise ga volim nego i jedan drugi sport![]()
Imal' kod tebe kak'og sporta osim ispijanja klipa?
Ma nema,slabo se ja sportom bavim nisam taj tip
@ legendo
spremas li se za subotu ?
Volim te Celik ! ! !
eh evo i mene po nalogu viših instanci.
da vidimo ko to rovari protiv vlasti na ovom forumu.
da vidimo ko to rovari protiv vlasti na ovom forumu.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Nemaju na koga drugogEmir ZENICA je napisao/la:Ma fudbal je najbolji sport,samo sto nema vise igranja iz ljubavi,sad samo parealacious je napisao/la:
Normalno![]()
Fudbal je najbolje sto imam ovdje u Vareus,a i realno vise ga volim nego i jedan drugi sport![]()
Imal' kod tebe kak'og sporta osim ispijanja klipa?![]()
Ma nema,slabo se ja sportom bavim nisam taj tipNego cujem da se djevojke u Varesu pale na fudbalere,jel to istina ?
![]()
Jedino karatase,al' tih ima veoma malo xD
- legenda reala
- Kontakt:
Za finale LP , obaveznoEmir ZENICA je napisao/la:
@ legendo
spremas li se za subotu ?
Dolazite li ti i Mehmed Pasha
Imal kod ovog malog u Varešu dobrih cura, ne priča nam
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Znaci istina jealacious je napisao/la: Nemaju na koga drugog![]()
Jedino karatase,al' tih ima veoma malo xD
Da ne dolazim dzabe u Vares,nemam sanse
@ legendo
Ja dolazim,za ovog ne znam
**** ligu prvaka
Volim te Celik ! ! !
Ni ja nisam dobar, ovo valjda neki virus. I sa hitnom sam posla imao.Sarajlijc@ je napisao/la:Joj do zivota mi nije **** ti stomak 10 puta sam povratio
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ima,Ima,kako da nema,bujrum doc' i probrat' xDlegenda reala je napisao/la: Imal kod ovog malog u Varešu dobrih cura, ne priča nam
Ma dodji ti,naci cemo ja i Goran nesto za tebeEmir ZENICA je napisao/la:Znaci istina je![]()
Da ne dolazim dzabe u Vares,nemam sanse![]()
![]()
- Emir ZENICA
- Kontakt:
To ste proslavljali bod protiv ZeljA ?High je napisao/la:Ni ja nisam dobar, ovo valjda neki virus. I sa hitnom sam posla imao.Sarajlijc@ je napisao/la:Joj do zivota mi nije **** ti stomak 10 puta sam povratio
@ alacious
evo bas mi @goran prica oko tog,trebao bi ja doci.Naravno ako imate para
Zadnja izmjena: Emir ZENICA, dana/u 14 maj 2012, 19:37, ukupno mijenjano 1 put.
Volim te Celik ! ! !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.