Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
NormalnoEmir ZENICA je napisao/la:Nije valjda da fudbal treniras.Nema ti tu buducnosti,bolje da bocanje trenirasalacious je napisao/la:Isto jbg-a,vratio se s treninga sad,treniramo po snijegu jbt-e,k'o da je januar a ne maj![]()
![]()
Uglavnom,jedva cekam juni,+30A jest zima sta je ovo,al neka malo
![]()
Ma i ja buraz,al tesko da moze
Ma fudbal je najbolji sport,samo sto nema vise igranja iz ljubavi,sad samo parealacious je napisao/la:
Normalno![]()
Fudbal je najbolje sto imam ovdje u Vareus,a i realno vise ga volim nego i jedan drugi sport![]()
Imal' kod tebe kak'og sporta osim ispijanja klipa?
Nemaju na koga drugogEmir ZENICA je napisao/la:Ma fudbal je najbolji sport,samo sto nema vise igranja iz ljubavi,sad samo parealacious je napisao/la:
Normalno![]()
Fudbal je najbolje sto imam ovdje u Vareus,a i realno vise ga volim nego i jedan drugi sport![]()
Imal' kod tebe kak'og sporta osim ispijanja klipa?![]()
Ma nema,slabo se ja sportom bavim nisam taj tipNego cujem da se djevojke u Varesu pale na fudbalere,jel to istina ?
![]()
Za finale LP , obaveznoEmir ZENICA je napisao/la:
@ legendo
spremas li se za subotu ?
Znaci istina jealacious je napisao/la: Nemaju na koga drugog![]()
Jedino karatase,al' tih ima veoma malo xD
Ni ja nisam dobar, ovo valjda neki virus. I sa hitnom sam posla imao.Sarajlijc@ je napisao/la:Joj do zivota mi nije **** ti stomak 10 puta sam povratio
Ima,Ima,kako da nema,bujrum doc' i probrat' xDlegenda reala je napisao/la: Imal kod ovog malog u Varešu dobrih cura, ne priča nam
Ma dodji ti,naci cemo ja i Goran nesto za tebeEmir ZENICA je napisao/la:Znaci istina je![]()
Da ne dolazim dzabe u Vares,nemam sanse![]()
![]()
To ste proslavljali bod protiv ZeljA ?High je napisao/la:Ni ja nisam dobar, ovo valjda neki virus. I sa hitnom sam posla imao.Sarajlijc@ je napisao/la:Joj do zivota mi nije **** ti stomak 10 puta sam povratio
Valjda neces,ipak u goste dolazimlegenda reala je napisao/la:Šta da te nalupam ??
Nemoj meni ići na ruke![]()
Iako ima i tebe šta, ja sam mislio da si sitniji
Pa stvarno ne znam šta je sa ovom današnjom djecom, pa su ovako osjetljiva, nahlade se nakon prvog zahlađenja![]()
jelde Emšo
Ne znam, sve je za očekivatiEmir ZENICA je napisao/la:
Valjda neces,ipak u goste dolazim![]()
Ma sitan sam jaSamo ti kafu pripremi i hurmasice i mirno Gorazde
![]()
![]()
Stvarno jarane cim malo losije ovu djecu ufati gripaTo je jer puno "alkohol" piju
![]()
Aj javi se tamo da ti pokazem jednu sliku,sitan sam jalegenda reala je napisao/la: Ne znam, sve je za očekivati![]()
Nisi nisi, Edo me pogrešno informiso, ja mislio ti manji od Unice![]()
Nestalo kafe, hurmašice ne jedem ni ja![]()
Pa ja se pitam zašto su ova današnja djeca, ovako osjetljiva
legenda ti je još uvijek dijetebazeni je napisao/la:Legenda
A ti kao dijete nisi bio bar malo osjetljiv
Trenutno korisnika/ca: Confiance, Giuseppe1, sirBobbyMoore i 3 gosta.