La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

raul-zakon
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la raul-zakon » 13 maj 2012, 23:36

Jel' gotova Segunda? Kako stoji Deportivo La Coruna ?

Ako dođu u Primeru opet, odmah treba računati 3 boda manje za Real ! :mrgreen:
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 13 maj 2012, 23:41

Roig je previse para ulozio u ovaj Villarreal samo kako bi mogao gledati Real i Barcu u svojoj selendri. Nije da mi ih nije zao, ali zasluzili su ispadanje, uprkos tome sto su i Realu i Barci otkinuli bodove :D

I svaka cast Malagi, poceli su projekat prosle godine, a vec sada ce igrati u Ligi prvaka. Rayo siempre juega con cojones, drago mi je i zbog njih, zasluzeno su ostali u Ligi. Levante na kraju ipak odlican, sesti, nitko im nije predvidjao ovako dobar plasman, Athletic razocarao, ostat ce bez trofeja i 36 godinu.

Borja, Musacchio, Rossi, Nilmar, Camunas... :shock:
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 13 maj 2012, 23:50

D10S je napisao/la:Roig je previse para ulozio u ovaj Villarreal samo kako bi mogao gledati Real i Barcu u svojoj selendri. Nije da mi ih nije zao, ali zasluzili su ispadanje, uprkos tome sto su i Realu i Barci otkinuli bodove :D

I svaka cast Malagi, poceli su projekat prosle godine, a vec sada ce igrati u Ligi prvaka. Rayo siempre juega con cojones, drago mi je i zbog njih, zasluzeno su ostali u Ligi. Levante na kraju ipak odlican, sesti, nitko im nije predvidjao ovako dobar plasman, Athletic razocarao, ostat ce bez trofeja i 36 godinu.

Borja, Musacchio, Rossi, Nilmar, Camunas... :shock:
Nemaš duše ni kapi :mrgreen: a meni pomalo i žao Villareala :? iako su uzeli Barci bodove u kljucnim trenucima i tako prelomili prventsvo. Nisu oni toliko loši bili da ispadnu, ali sad je kasno pricati. Ima i gorih timova od njih koji su ostali u Primeri.
Jbt igrati u istoj sezoni LP i ispasti iz Primere :o :shock:

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 13 maj 2012, 23:53

Jbt kako to sad ide, ne moze Villareal igrarti u istoj ligi sa razervnim sastavom ja mislim.
Don't hate what you don't understand.

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 14 maj 2012, 00:02

tech je napisao/la: Nemaš duše ni kapi :mrgreen: a meni pomalo i žao Villareala :? iako su uzeli Barci bodove u kljucnim trenucima i tako prelomili prventsvo. Nisu oni toliko loši bili da ispadnu, ali sad je kasno pricati. Ima i gorih timova od njih koji su ostali u Primeri.
Al' nisu ni Rayo i Granada zasluzili ispast da ga yebes :D Mozda je najvise zasluzila ispasti Zaragoza, ali eto, rapidno su se popravili u ovih zadnjih nekoliko kola. Ustvari, kada malo bolje razmislim, Villarreal je od svih momcadi zasluzio najvise da ispadne, imaju tim vrijedan skoro 100 miliona, bogatog vlasnika, pare od Lige prvaka, a cijelo su vrijeme bili jedan ili dva boda iznad zone ispadanja, sada su napokon stali na to 18 mjesto.

Al' opet, ne pamtim sezonu kada Barci nisu uzeli bodove odnosno ih napatili :D Vama valja, boli vas kiita, Depor usao :D
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 14 maj 2012, 00:06

D10S je napisao/la:
tech je napisao/la: Nemaš duše ni kapi :mrgreen: a meni pomalo i žao Villareala :? iako su uzeli Barci bodove u kljucnim trenucima i tako prelomili prventsvo. Nisu oni toliko loši bili da ispadnu, ali sad je kasno pricati. Ima i gorih timova od njih koji su ostali u Primeri.
Al' nisu ni Rayo i Granada zasluzili ispast da ga yebes :D Mozda je najvise zasluzila ispasti Zaragoza, ali eto, rapidno su se popravili u ovih zadnjih nekoliko kola. Ustvari, kada malo bolje razmislim, Villarreal je od svih momcadi zasluzio najvise da ispadne, imaju tim vrijedan skoro 100 miliona, bogatog vlasnika, pare od Lige prvaka, a cijelo su vrijeme bili jedan ili dva boda iznad zone ispadanja, sada su napokon stali na to 18 mjesto.

Al' opet, ne pamtim sezonu kada Barci nisu uzeli bodove odnosno ih napatili :D Vama valja, boli vas kiita, Depor usao :D
Ih i na Riazoru je znalo biti mnogo više patnje nego na Madrigalu, pogotovo u eri Rajkarda. Gadno je gostovanje La Coruna, uvijek bilo i ostalo.
Plus što je sad ušla i Celta, a Vigo je jedan od najluđih gradova sa fanaticima na tribinama.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 14 maj 2012, 00:08

Zao mi je Villareala ali ova sezone im je citava bila mukotrpna,od velikog broja povreda do velikog broja promjenjenih trenera,ja mislim cak tri u jednoj sezoni sto je puno,puno je.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 14 maj 2012, 00:35

To se svi zapitaju, al imas banalnijih primjera od toga. Nurberg je jedne sezone osvojio prvenstvo i iduce ispao kao branitelj naslova :mrgreen: . Zamisli kao da je tu sad Barca ispala :lol:
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 14 maj 2012, 22:51

Joj koja komedija, citam sad da su igraci Raya tamo negdje u osamdeset i nekoj minuti slagali igracima Granade da Villarreal gubi 2-0 od Atletica, a samo par minuta nakon toga Tamudo zabio gol. Sreca njihova pa je Atletico stvarno dao gol par minuta nakon toga, inace... :lol:
Cilj opravdava sredstvo... :|

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 14 maj 2012, 23:08

D10S je napisao/la:Joj koja komedija, citam sad da su igraci Raya tamo negdje u osamdeset i nekoj minuti slagali igracima Granade da Villarreal gubi 2-0 od Atletica, a samo par minuta nakon toga Tamudo zabio gol. Sreca njihova pa je Atletico stvarno dao gol par minuta nakon toga, inace... :lol:
Cilj opravdava sredstvo... :|
Aha,istina ziva. Bas sam gledao neke snimke ,u samom finisu tekme , trener Raya Sandoval kao moli Abela (trenera Granade) da im puste da zabiju :mrgreen: par trenutaka kasnije Tamudo zabi iz cistog offsajda . Jos mi je zanimljivija ova serija Zaragoze . Sve je pocelo od Mestalle . Sljedece kolo u 90+ svira se jako sumnjiv penal za njih protiv Atletica,sinoc tri iskljucena igraca Getafea :shock: bilo je tu jos cudnih odluka u njihovu korist. Nebi bilo lose da se provede kakva istraga .Mada mi je drago sto su ostali. Uglavnom,ove sezone katastrofalno sudjenje da ne pamtim losije .

I da,nista od Ovieda i Alavesa ni ove sezone .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 15 maj 2012, 15:12

Idealni tim Primere za sezonu 2011/12
slika
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 15 maj 2012, 15:47

Adi_Zepce je napisao/la:Idealni tim Primere za sezonu 2011/12
slika
ovaj tim bi oborio rekord Primere svih vremena po broju primljenih golova ! :mrgreen:

Pa nigdje destruktivca u vezi ! :D
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

HALA MADRID !

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 15 maj 2012, 16:02

Adi_Zepce je napisao/la:Idealni tim Primere za sezonu 2011/12
slika
Formacija 3-4-3 sa zadnjim veznim na stoperu, poznato mi ovo u pm :mrgreen:
Don't hate what you don't understand.

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 15 maj 2012, 17:45

raul-zakon je napisao/la: ovaj tim bi oborio rekord Primere svih vremena po broju primljenih golova ! :mrgreen:
Jah, a sta je Raul Garcia nego destruktivac? Uostalom, oni su ovdje sastavili tim sto ofanzivniji kako bi im bilo lakse u odabiru igraca. Bila bi steta izostaviti Michua ili Konea na ustrb Puyola, Pepea ili Piquea. Nijedan trener ne bi momcad sastavljao po ovoj taktici, ali kada se tim bira, ovo je normalno.

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 15 maj 2012, 18:58

D10S je napisao/la:
raul-zakon je napisao/la: ovaj tim bi oborio rekord Primere svih vremena po broju primljenih golova ! :mrgreen:
Jah, a sta je Raul Garcia nego destruktivac? Uostalom, oni su ovdje sastavili tim sto ofanzivniji kako bi im bilo lakse u odabiru igraca. Bila bi steta izostaviti Michua ili Konea na ustrb Puyola, Pepea ili Piquea. Nijedan trener ne bi momcad sastavljao po ovoj taktici, ali kada se tim bira, ovo je normalno.
A znače li tebi drug išta ova dva smješka koja se kidaju od smijeha, a koje sam stavio u post? :D

Msm, nema ljutnje, "naši"smo :mrgreen: i shvatam šta si htio da kažeš, ovo treba izgledati što atraktivnije i što više napadački, to je istina ! :mrgreen:

Al' moraš priznati, bilo bi fkt kriza gledati ove momke u nekoj utakmici(recimo protiv Patetica, Seville ili Betisa). 8-) :lol:

HALA MADRID !

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 15 maj 2012, 21:40

Izgleda da je Malaga dogovorila transfere Botie i Borje Valera . Toulalan-Isco-Cazorla-Valero :shock: jos neka dobra devetka u napadu(spominje se Negredo) i sastavili su opasnu ekipu . Btw, odlican tim sezone ;)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 15 maj 2012, 22:16

juznjak> je napisao/la:Izgleda da je Malaga dogovorila transfere Botie i Borje Valera . Toulalan-Isco-Cazorla-Valero :shock: jos neka dobra devetka u napadu(spominje se Negredo) i sastavili su opasnu ekipu . Btw, odlican tim sezone ;)
List Superdeporte iz Valencije pise da Borja biti zamjena za Tinu Costu :roll: :mrgreen:
Gdje si vidio to da je dogovorio transfer u Malagu?
Ja sam naisao na informaciju da ce Michu u Malagu,kao i golman West Hama Green :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 15 maj 2012, 22:27

Adi_Zepce je napisao/la: List Superdeporte iz Valencije pise da Borja biti zamjena za Tinu Costu :roll: :mrgreen:
http://www.defensacentral.com/real_madr ... ja-valero/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko sad tu koga yebe? :D Jedina istina je da Borju zeli pola Primere (mislim na klubove sa tendencijom da se bore za vrh). E sad, on je madridista de nacio... :D

Usput, procitao sam da Malaga zeli Sahina. Ovi seici izgleda ozbiljno misle sa ovim projektom. Mozda bi netko mogao dovesti i Benata iz Betisa, momak je imao fantasticnu sezonu.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 15 maj 2012, 22:40

D10S je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la: List Superdeporte iz Valencije pise da Borja biti zamjena za Tinu Costu :roll: :mrgreen:
http://www.defensacentral.com/real_madr ... ja-valero/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko sad tu koga yebe? :D Jedina istina je da Borju zeli pola Primere (mislim na klubove sa tendencijom da se bore za vrh). E sad, on je madridista de nacio... :D

Usput, procitao sam da Malaga zeli Sahina. Ovi seici izgleda ozbiljno misle sa ovim projektom. Mozda bi netko mogao dovesti i Benata iz Betisa, momak je imao fantasticnu sezonu.
http://www.superdeporte.es/valencia/201 ... omentarios
Tekst gdje se govori da ce on biti meta Valencije,koja trazi zamjenu za Costu :mrgreen:
Jasno je da ce njegovu uslugu traziti svi jaci timovi iz Primere,ja sam danas naisao cak i na tekst gdje se govori da ga zeli Barca :mrgreen:
Mislim da ako realno bude gledao ne treba ni Barci ni Realu,on je igrac u zrelim nogometnim godinama i treba mu da igra.S obzirom kakva konkurencija vlada u dva vodeca tima zaista je tesko ocekivao da izbori pocetnu postavu.

www.valencia-balkan.net

golden
Kontakt:

Post Postao/la golden » 15 maj 2012, 23:20

Šta je ovo,Selta opet prekid???
Po drugi put,nemoš ih ubost na kladionici :D igraju odlično,imali su prednost od 3-0 ..
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆

☀ PHOENIX SUNS ☀

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.