Ako dođu u Primeru opet, odmah treba računati 3 boda manje za Real !

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Nemaš duše ni kapiD10S je napisao/la:Roig je previse para ulozio u ovaj Villarreal samo kako bi mogao gledati Real i Barcu u svojoj selendri. Nije da mi ih nije zao, ali zasluzili su ispadanje, uprkos tome sto su i Realu i Barci otkinuli bodove
I svaka cast Malagi, poceli su projekat prosle godine, a vec sada ce igrati u Ligi prvaka. Rayo siempre juega con cojones, drago mi je i zbog njih, zasluzeno su ostali u Ligi. Levante na kraju ipak odlican, sesti, nitko im nije predvidjao ovako dobar plasman, Athletic razocarao, ostat ce bez trofeja i 36 godinu.
Borja, Musacchio, Rossi, Nilmar, Camunas...
Al' nisu ni Rayo i Granada zasluzili ispast da ga yebestech je napisao/la: Nemaš duše ni kapia meni pomalo i žao Villareala
iako su uzeli Barci bodove u kljucnim trenucima i tako prelomili prventsvo. Nisu oni toliko loši bili da ispadnu, ali sad je kasno pricati. Ima i gorih timova od njih koji su ostali u Primeri.
Jbt igrati u istoj sezoni LP i ispasti iz Primere![]()
Ih i na Riazoru je znalo biti mnogo više patnje nego na Madrigalu, pogotovo u eri Rajkarda. Gadno je gostovanje La Coruna, uvijek bilo i ostalo.D10S je napisao/la:Al' nisu ni Rayo i Granada zasluzili ispast da ga yebestech je napisao/la: Nemaš duše ni kapia meni pomalo i žao Villareala
iako su uzeli Barci bodove u kljucnim trenucima i tako prelomili prventsvo. Nisu oni toliko loši bili da ispadnu, ali sad je kasno pricati. Ima i gorih timova od njih koji su ostali u Primeri.
Mozda je najvise zasluzila ispasti Zaragoza, ali eto, rapidno su se popravili u ovih zadnjih nekoliko kola. Ustvari, kada malo bolje razmislim, Villarreal je od svih momcadi zasluzio najvise da ispadne, imaju tim vrijedan skoro 100 miliona, bogatog vlasnika, pare od Lige prvaka, a cijelo su vrijeme bili jedan ili dva boda iznad zone ispadanja, sada su napokon stali na to 18 mjesto.
Al' opet, ne pamtim sezonu kada Barci nisu uzeli bodove odnosno ih napatiliVama valja, boli vas kiita, Depor usao
To se svi zapitaju, al imas banalnijih primjera od toga. Nurberg je jedne sezone osvojio prvenstvo i iduce ispao kao branitelj naslovatech je napisao/la: Nemaš duše ni kapia meni pomalo i žao Villareala
Aha,istina ziva. Bas sam gledao neke snimke ,u samom finisu tekme , trener Raya Sandoval kao moli Abela (trenera Granade) da im puste da zabijuD10S je napisao/la:Joj koja komedija, citam sad da su igraci Raya tamo negdje u osamdeset i nekoj minuti slagali igracima Granade da Villarreal gubi 2-0 od Atletica, a samo par minuta nakon toga Tamudo zabio gol. Sreca njihova pa je Atletico stvarno dao gol par minuta nakon toga, inace...![]()
Cilj opravdava sredstvo...
ovaj tim bi oborio rekord Primere svih vremena po broju primljenih golova !Adi_Zepce je napisao/la:Idealni tim Primere za sezonu 2011/12
Formacija 3-4-3 sa zadnjim veznim na stoperu, poznato mi ovo u pmAdi_Zepce je napisao/la:Idealni tim Primere za sezonu 2011/12
Jah, a sta je Raul Garcia nego destruktivac? Uostalom, oni su ovdje sastavili tim sto ofanzivniji kako bi im bilo lakse u odabiru igraca. Bila bi steta izostaviti Michua ili Konea na ustrb Puyola, Pepea ili Piquea. Nijedan trener ne bi momcad sastavljao po ovoj taktici, ali kada se tim bira, ovo je normalno.raul-zakon je napisao/la: ovaj tim bi oborio rekord Primere svih vremena po broju primljenih golova !![]()
Pa nigdje destruktivca u vezi !
A znače li tebi drug išta ova dva smješka koja se kidaju od smijeha, a koje sam stavio u post?D10S je napisao/la:Jah, a sta je Raul Garcia nego destruktivac? Uostalom, oni su ovdje sastavili tim sto ofanzivniji kako bi im bilo lakse u odabiru igraca. Bila bi steta izostaviti Michua ili Konea na ustrb Puyola, Pepea ili Piquea. Nijedan trener ne bi momcad sastavljao po ovoj taktici, ali kada se tim bira, ovo je normalno.raul-zakon je napisao/la: ovaj tim bi oborio rekord Primere svih vremena po broju primljenih golova !![]()
Pa nigdje destruktivca u vezi !
List Superdeporte iz Valencije pise da Borja biti zamjena za Tinu Costujuznjak> je napisao/la:Izgleda da je Malaga dogovorila transfere Botie i Borje Valera . Toulalan-Isco-Cazorla-Valerojos neka dobra devetka u napadu(spominje se Negredo) i sastavili su opasnu ekipu . Btw, odlican tim sezone
http://www.defensacentral.com/real_madr ... ja-valero/" onclick="window.open(this.href);return false;Adi_Zepce je napisao/la: List Superdeporte iz Valencije pise da Borja biti zamjena za Tinu Costu![]()
Gdje si vidio to da je dogovorio transfer u Malagu?
http://www.superdeporte.es/valencia/201 ... omentariosD10S je napisao/la:http://www.defensacentral.com/real_madr ... ja-valero/" onclick="window.open(this.href);return false;Adi_Zepce je napisao/la: List Superdeporte iz Valencije pise da Borja biti zamjena za Tinu Costu![]()
Gdje si vidio to da je dogovorio transfer u Malagu?
Ko sad tu koga yebe?Jedina istina je da Borju zeli pola Primere (mislim na klubove sa tendencijom da se bore za vrh). E sad, on je madridista de nacio...
Usput, procitao sam da Malaga zeli Sahina. Ovi seici izgleda ozbiljno misle sa ovim projektom. Mozda bi netko mogao dovesti i Benata iz Betisa, momak je imao fantasticnu sezonu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.