RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- BolanBolan
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
Kadeti : Velez 2-0 Olimpic
Juniori : Velez 0-3 Olimpic
Polovican ucinak
.
Polovican ucinak
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Pobjedite Slobodu,da Brotnjo sljedeće sezone ima konkurenta za ulazak u premijer ligu
.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
malo i jedni i drugi zablistali u prvi 4-5 kola druge polusezone i opet ih kantaju! sta se radi s tom omladinom ja neznam! ti isti kadeti koji su sad zvijezdu dobili proslo kolo 8-0 od komsija zijanuli! totalno nejasno!Maestro^^ je napisao/la:Kadeti : Velez 2-0 Olimpic
Polovican ucinak.
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Problem je sto Tana ne vodi Velez sam. Ima tu dosta dobrih ljudi oko njega koji to sve guraju u pravom smijeru.tepsija je napisao/la:A yebiga stari,ovo je forum.Uvijek će biti likova koji će apsolutno sve omalovažavati.Ponavljam još jednom,taj famozni Tana mi je totalno antipatičan,plus ne baš sposoban za funkciju koju obavlja.Ali,ne mogu pljuvati na Velež i ispravljati krive Drine,ne mogu ja odlučivati zašto ne igra Đana,zašto ne igra Stupac.Mogu negodovati,može mi se to ne sviđati ali nije u redu da mi svaki post bude negativan i sa istom tematikom.Treba široko pisati razmišljati,dotaći se svega negativnog ali isto tako i svega pozitivnog.Ima i jednog i drugog.
A plus, nisam bas ni ubjedjen da je Tanovic nesposoban. Iskreno ne vidim po cemu. Na pocetku sezone plan je bio "stabilizacija" - klub je sada realno govoreci stabilan.
Nemozes ocekivat Evropu ako Evropa nije cak ni bila cilj - a nije mogla bit cilj kad je klub bio organizovan ko mjesna zajednica.
Ma totalno nebitno jeli Tana ili Dusko ili Mara ili bilo ko drugi - problem je sto u nas postoji ekipa ljudi u gradu kojima je cilj srusiti Velez. I ti ljudi plasiraju informacije (kao prosle sedmice) da je Velez prodao Borcu. To su isti ljudi koji su plasirali informacije o onom momku kojeg je Tana izbacio iz kluba jer ga je olajavao po internetu. Isti ljudi koji dizu Durakovica u nebesa a momak ni u drugoj ligi nije najbolji igrac u svom klubu - a vjerovatno bi bio da nije eksplozivan kao sto jeste. Nije bitno ko je u klubu - tim ljudima nije u cilju da klub ide naprijed - a sadasnji ljudi u Velezu su samo izgovor za novu destabilizaciju.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Davno se nas država odrekla. Niko nam nije pomagao kad smo mi bili u sličnoj situaciji a pogotovo Sloboda koja nam je i titulu bivše države otela na lopovski način. Trebamo je završiti, završavali su i nas mnogi onako nemoćne.AlemC85 je napisao/la:kada bi VELEŽ u Tuzli uspio uzeti bod ili čak tri, bilo bi svašta, jer bi nas se cijela država odrekla......![]()
Who dares, wins !
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
S jedne strane skroz se slazem s tobom.NeToBoLa je napisao/la:Davno se nas država odrekla. Niko nam nije pomagao kad smo mi bili u sličnoj situaciji a pogotovo Sloboda koja nam je i titulu bivše države otela na lopovski način. Trebamo je završiti, završavali su i nas mnogi onako nemoćne.AlemC85 je napisao/la:kada bi VELEŽ u Tuzli uspio uzeti bod ili čak tri, bilo bi svašta, jer bi nas se cijela država odrekla......![]()
Ali s druge strane imamo na klupi dosta mladih momaka kojima je potrebna svaka minuta iskustva na terenu, i mozda se Velezu vise isplati da igra mladja raja da se vidi ko je spreman a ko nije. Na kraju krajeva i Dzafa jos uvijek upoznava ekipu. I njemu ce to bit potrebno da skroji listu pozeljnih igraca ako cemo do godine jurisat na Evropu.
ma trebamo gledati sebe, ko je nama pomogao 2003. kada smo nakon pola vijeka ispali u drugu ligu (prvi i posljednji put VELEŽ je ispadao davne 1953), niko nam nije pomogao, to svi znamo, ali eto opet smo, uz sve što smo doživjeli ipak se vratili u Premijer ligu, i abd bit ćemo svake sezone jači, i bolji, bez obzira na raznorazne udarce koje trpimo, VELEŽ može od tih udaRaca biti samo jači ili kako kaže jeda izreka: "NIJE NA DNU ONAJ KO PADNE, NEGO ONAJ KO SE NE DIGNE".MostaracVelezovac je napisao/la:S jedne strane skroz se slazem s tobom.NeToBoLa je napisao/la:Davno se nas država odrekla. Niko nam nije pomagao kad smo mi bili u sličnoj situaciji a pogotovo Sloboda koja nam je i titulu bivše države otela na lopovski način. Trebamo je završiti, završavali su i nas mnogi onako nemoćne.AlemC85 je napisao/la:kada bi VELEŽ u Tuzli uspio uzeti bod ili čak tri, bilo bi svašta, jer bi nas se cijela država odrekla......![]()
Ali s druge strane imamo na klupi dosta mladih momaka kojima je potrebna svaka minuta iskustva na terenu, i mozda se Velezu vise isplati da igra mladja raja da se vidi ko je spreman a ko nije. Na kraju krajeva i Dzafa jos uvijek upoznava ekipu. I njemu ce to bit potrebno da skroji listu pozeljnih igraca ako cemo do godine jurisat na Evropu.
I meni bi bilo draze kad bi se Sloboda vratila jaca , nakon sto bi je mi poslali u nizi rang.AlemC85 je napisao/la:ma trebamo gledati sebe, ko je nama pomogao 2003. kada smo nakon pola vijeka ispali u drugu ligu (prvi i posljednji put VELEŽ je ispadao davne 1953), niko nam nije pomogao, to svi znamo, ali eto opet smo, uz sve što smo doživjeli ipak se vratili u Premijer ligu, i abd bit ćemo svake sezone jači, i bolji, bez obzira na raznorazne udarce koje trpimo, VELEŽ može od tih udaRaca biti samo jači ili kako kaže jeda izreka: "NIJE NA DNU ONAJ KO PADNE, NEGO ONAJ KO SE NE DIGNE".
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
Što im Željo nije dao, već ih razvali 0:4.
Eto ih tamo, neka im prijateljski klub Zrinjski sredi opstanak.
Eto ih tamo, neka im prijateljski klub Zrinjski sredi opstanak.
Who dares, wins !
oldbridge je napisao/la:I meni bi bilo draze kad bi se Sloboda vratila jaca , nakon sto bi je mi poslali u nizi rang.AlemC85 je napisao/la:ma trebamo gledati sebe, ko je nama pomogao 2003. kada smo nakon pola vijeka ispali u drugu ligu (prvi i posljednji put VELEŽ je ispadao davne 1953), niko nam nije pomogao, to svi znamo, ali eto opet smo, uz sve što smo doživjeli ipak se vratili u Premijer ligu, i abd bit ćemo svake sezone jači, i bolji, bez obzira na raznorazne udarce koje trpimo, VELEŽ može od tih udaRaca biti samo jači ili kako kaže jeda izreka: "NIJE NA DNU ONAJ KO PADNE, NEGO ONAJ KO SE NE DIGNE".
Grohotom
samo mostarski, samo bahato
HP Investing i dalje uz Velež
Ponedjeljak, 14 Maj 2012 18:34
Građevinska kompanija HP Investing iz Mostara produžila je sponzorski ugovor sa „Rođenim“. Ova kompanija je i u proteklom periodu bila uz „Rođene“, te je svoj sponzorski ugovor, koji je isticao početkom juna, produžila do kraja ove godine. Upravni odbor i menadžment Veleža posljednjim aktivnostima na okupljanju novih i zadržavanju dosadašnjih sponzora već uveliko vrši pripreme za novu sezonu.
Ponedjeljak, 14 Maj 2012 18:34
Građevinska kompanija HP Investing iz Mostara produžila je sponzorski ugovor sa „Rođenim“. Ova kompanija je i u proteklom periodu bila uz „Rođene“, te je svoj sponzorski ugovor, koji je isticao početkom juna, produžila do kraja ove godine. Upravni odbor i menadžment Veleža posljednjim aktivnostima na okupljanju novih i zadržavanju dosadašnjih sponzora već uveliko vrši pripreme za novu sezonu.
Šta vam je šta ste se digli na Tuzlu. Što se mene tiče a i većine tuzlaka za vas je uvijek otvorena Tuzla. J e b a l a vas titula iz kamenog doba više. 
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Sve mi mirise da je sljedeca sezona ta sezona u kojoj Velezi pravi iskorak vani.
Stabilnost je ostvarna ove godine. Trener je potpisan na 3 godine i ima priliku da gradi novu ekipu iz pocetka.
Vodstvo Veleza je popunjeno sto nije bilo ranijih godina. Napravljene su izmjene i u omladinskom pogonu. Imamo dobru i mladu ekipu.
Sve mi mirise da cemo ovo ljeto vidjeti 4-5 dobrih pojacanja u Velezu i da cemo do godine pucati na Evropu. Mislim da ce Velez biti medju prva 3 kluba sljedece godine. I mislim da ce se raja vratit na tribine u dosta vecoj mjeri. A tamo one godine iza cemo ici na titulu.
Stabilnost je ostvarna ove godine. Trener je potpisan na 3 godine i ima priliku da gradi novu ekipu iz pocetka.
Vodstvo Veleza je popunjeno sto nije bilo ranijih godina. Napravljene su izmjene i u omladinskom pogonu. Imamo dobru i mladu ekipu.
Sve mi mirise da cemo ovo ljeto vidjeti 4-5 dobrih pojacanja u Velezu i da cemo do godine pucati na Evropu. Mislim da ce Velez biti medju prva 3 kluba sljedece godine. I mislim da ce se raja vratit na tribine u dosta vecoj mjeri. A tamo one godine iza cemo ici na titulu.
Dobar dobar , citam zadnje stranice i podjoh da napisem nesto slicno.VolimTz je napisao/la:Šta vam je šta ste se digli na Tuzlu. Što se mene tiče a i većine tuzlaka za vas je uvijek otvorena Tuzla. J e b a l a vas titula iz kamenog doba više.
Kako ono kazu najteza je bitka sa samim sobom . To pravo vazi i za nas i za vas u ovim vremenima !!
@MostaracVelezovac
Kakva Evropa bola ?
- Prvo dovesti ove mlade momke na nivo normalno pripremljenog profesionalca. Za to treba minimum 6-12 mjeseci teskog rada u optimalnim uslovima i uz pravog trenera a takvog nema ne samo u Mo nego u cjeloj BH. Znaci sprint, izdrzljiost , trbusnjaci , sklekovi i tako dalje ....
- Ako ne i teze je srediti neke stvari u njihovim glavama (tipa sto Osim mali radi u Zelji) .. odma podjes da toga da ce ih 40% tu odustati
- Et na kraju nam mozda ostane 2,3 donbra i kopletna igraca taman da ne moram opet strjepiti za ispadanje kao i ove godine ..
Al eto na forumu je sve lagano pa i borba za Evropu
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Ma ko će se čuvati ako ne mi - nekadašnji giganti. Jedni druge vratiti na staru slavu. Neće vam novopečeni prvaci tipa Široki ili (nekad) Leotar, Modriča (gdje su oni nestali ?) pomoći.kimbo je napisao/la:Dobar dobar , citam zadnje stranice i podjoh da napisem nesto slicno.VolimTz je napisao/la:Šta vam je šta ste se digli na Tuzlu. Što se mene tiče a i većine tuzlaka za vas je uvijek otvorena Tuzla. J e b a l a vas titula iz kamenog doba više.![]()
Kako ono kazu najteza je bitka sa samim sobom . To pravo vazi i za nas i za vas u ovim vremenima !!
Ovo ne govorim da bi dali nama bodove, momci neka igraju samo pošteno. Kada se bude tako igralo i upravljalo klubovima, eto nas gdje smo nekada bili.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Druze generalan dostojanstven, gradjanski stav kako na terenu tako i na tribinama. Bez obzira na protivnika i okolnosti. To je to uvijek bilo i bit ce.VolimTz je napisao/la:Ma ko će se čuvati ako ne mi - nekadašnji giganti. Jedni druge vratiti na staru slavu. Neće vam novopečeni prvaci tipa Široki ili (nekad) Leotar, Modriča (gdje su oni nestali ?) pomoći.kimbo je napisao/la:Dobar dobar , citam zadnje stranice i podjoh da napisem nesto slicno.VolimTz je napisao/la:Šta vam je šta ste se digli na Tuzlu. Što se mene tiče a i većine tuzlaka za vas je uvijek otvorena Tuzla. J e b a l a vas titula iz kamenog doba više.![]()
Ovo ne govorim da bi dali nama bodove, momci neka igraju samo pošteno. Kada se bude tako igralo i upravljalo klubovima, eto nas gdje smo nekada bili.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
ovdje se slažem s tobom KIMBO 10000000000%, jer mnogim našima fali ovo što si napisao. i još nešto kada budu znali napraviti u toku utakmice nekoliko kvalitetnih pasova, e tek onda ćemo znati da idemo naprijed.....kimbo je napisao/la:Dobar dobar , citam zadnje stranice i podjoh da napisem nesto slicno.VolimTz je napisao/la:Šta vam je šta ste se digli na Tuzlu. Što se mene tiče a i većine tuzlaka za vas je uvijek otvorena Tuzla. J e b a l a vas titula iz kamenog doba više.![]()
@MostaracVelezovac
Kakva Evropa bola ?
- Prvo dovesti ove mlade momke na nivo normalno pripremljenog profesionalca. Za to treba minimum 6-12 mjeseci teskog rada u optimalnim uslovima i uz pravog trenera a takvog nema ne samo u Mo nego u cjeloj BH. Znaci sprint, izdrzljiost , trbusnjaci , sklekovi i tako dalje ....![]()
- Ako ne i teze je srediti neke stvari u njihovim glavama (tipa sto Osim mali radi u Zelji) .. odma podjes da toga da ce ih 40% tu odustati![]()
- Et na kraju nam mozda ostane 2,3 donbra i kopletna igraca taman da ne moram opet strjepiti za ispadanje kao i ove godine ..
Al eto na forumu je sve lagano pa i borba za Evropu
Tanovic vam se "obnovio" sa novom skodom fabiom! 
dosta stvari si u pravu,nemoj samo u istu rećenicu stavljati DUŠKA,MARU i tanu.MostaracVelezovac je napisao/la:Problem je sto Tana ne vodi Velez sam. Ima tu dosta dobrih ljudi oko njega koji to sve guraju u pravom smijeru.tepsija je napisao/la:A yebiga stari,ovo je forum.Uvijek će biti likova koji će apsolutno sve omalovažavati.Ponavljam još jednom,taj famozni Tana mi je totalno antipatičan,plus ne baš sposoban za funkciju koju obavlja.Ali,ne mogu pljuvati na Velež i ispravljati krive Drine,ne mogu ja odlučivati zašto ne igra Đana,zašto ne igra Stupac.Mogu negodovati,može mi se to ne sviđati ali nije u redu da mi svaki post bude negativan i sa istom tematikom.Treba široko pisati razmišljati,dotaći se svega negativnog ali isto tako i svega pozitivnog.Ima i jednog i drugog.
A plus, nisam bas ni ubjedjen da je Tanovic nesposoban. Iskreno ne vidim po cemu. Na pocetku sezone plan je bio "stabilizacija" - klub je sada realno govoreci stabilan.
Nemozes ocekivat Evropu ako Evropa nije cak ni bila cilj - a nije mogla bit cilj kad je klub bio organizovan ko mjesna zajednica.
Ma totalno nebitno jeli Tana ili Dusko ili Mara ili bilo ko drugi - problem je sto u nas postoji ekipa ljudi u gradu kojima je cilj srusiti Velez. I ti ljudi plasiraju informacije (kao prosle sedmice) da je Velez prodao Borcu. To su isti ljudi koji su plasirali informacije o onom momku kojeg je Tana izbacio iz kluba jer ga je olajavao po internetu. Isti ljudi koji dizu Durakovica u nebesa a momak ni u drugoj ligi nije najbolji igrac u svom klubu - a vjerovatno bi bio da nije eksplozivan kao sto jeste. Nije bitno ko je u klubu - tim ljudima nije u cilju da klub ide naprijed - a sadasnji ljudi u Velezu su samo izgovor za novu destabilizaciju.
ovo što govorite da treba zadržat sve ključne igrače se slažem ali bojim se da neče bit moguče,jer je brković več na putu za želju i amar sa njegovim dajđom dolazi da dogovori detalje,bandović vjerovatno ide za iran,i svaki koji bude imao ponudu če otići,pa ko bi osto kad je normalno da po dva,tri mjeseca nema plate,a himna igrača je "obečanja,obečanja koja davao si mi..." a sve to u vrijeme kad smo se kao stabilizovali.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.