Ma imao je kikseva i prema igracima i prema nama... ali on je u nasoj ligi najbolji napadac...DiNno je napisao/la:a sto tojocker123 je napisao/la:jbt spalevic,on ne bi smio doći u zelju..a kad bi dosao bgm ne bi se dobro proveoManijakk je napisao/la:Ja licno ne bih volio... Ako bi neko iz olimpika trebao doci, onda je to spalevic... Jbg, pelak nije los igrac, ali je i komplikovan... unosi nemir u ekipu...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
imali kakvih klipova ili slika iz Travnikaaa

Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
- Dzoka The maniacs
- Kontakt:
Jel ovo neka nova pjesmaDzoka The maniacs je napisao/la: Svjez![]()
![]()

od 1:45

Soccera-Vutra-Od-Jutra-Do-Sutra
- Dzoka The maniacs
- Kontakt:
Bgti,kakve VEze ima ova nowa Pjesma, i ta od 1:45 ole ole ole ole ole igraj Željo hrabro bori se, na na na na na na na na na na tebi pjeva južna tribina... a na toj Volim,voli samo tebe... ccc Mislite da Se furamo na vas,prije bih umrli neqo se na vas Furali! 

TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!
Jok et ne furate se,poslusaj melodiju,istina da je ovo od Boce,al brate,ako mi nesto furamo ne morate i viDzoka The maniacs je napisao/la:Bgti,kakve VEze ima ova nowa Pjesma, i ta od 1:45 ole ole ole ole ole igraj Željo hrabro bori se, na na na na na na na na na na tebi pjeva južna tribina... a na toj Volim,voli samo tebe... ccc Mislite da Se furamo na vas,prije bih umrli neqo se na vas Furali!

Soccera-Vutra-Od-Jutra-Do-Sutra
- Dzoka The maniacs
- Kontakt:
Pa Et,Pjesma nije ni slicna,Daleko Od slicne.. Znaci,Da se ne furamo na was,Pusti Ti melodiju,pravo je DObra
Krivo vam je,OVe sezone smo daleko najbolji No 1 

- bistrikboy
- Kontakt:
Izgleda da je kup utakmica sa sarajevskom Bosnom u utorak 15.9. u 20h 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
reporaza Zdf o Djeki Bosni Zelji 

bistrikboy je napisao/la:Izgleda da je kup utakmica sa sarajevskom Bosnom u utorak 15.9. u 20h
to bi bilo odlicno ako je u utorak i ako je u 8 tamam poslije skolee!!!:D
ja ne bi volio da se vrati...koji ce nam qrac...pored bekrica, beslije, culuma i sad ovog malog visce sto je potpisao ne bi imao mjesta...olimpik se raspada pa ko ga hebe nek ide sa njim u drugu ligu!!!sasatm87 je napisao/la:Eh sta mislite o tome da se vrati Albin Pelak u nase redove????
Reportaza po mjeri,sada ce ljubomora i kritike,sto je snimano na GRBAVICI sto Amar daje interwiev,sto je Dzeko igro u ZELJI i slicno....
Cuj raspada se ima skoro bodova kao i Zeljo i jos tekmu manjeneOX je napisao/la:ja ne bi volio da se vrati...koji ce nam qrac...pored bekrica, beslije, culuma i sad ovog malog visce sto je potpisao ne bi imao mjesta...olimpik se raspada pa ko ga hebe nek ide sa njim u drugu ligu!!!sasatm87 je napisao/la:Eh sta mislite o tome da se vrati Albin Pelak u nase redove????

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Приједорчанин
- Kontakt:
Imamo li mi kakvih sansi da se zajebemo slucajno pa uzmemo vam bod? 

$ " ?,% је $ ",све је готово," $,? - $ ?!!!
Ne znam druze, ali mislim da cete vi ispastati za sve ove tvrde i neizvjesne utakmice koje smo do sada odigrali. Uz duzno postovanja prema tvojima, ali vi ste nam najlaksi protivnik do sada. Nemoj me pogresno shvatiti, imali smo pretezak raspored.$ je napisao/la:Imamo li mi kakvih sansi da se zajebemo slucajno pa uzmemo vam bod?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Dzoka The maniacs
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:Ne znam druze, ali mislim da cete vi ispastati za sve ove tvrde i neizvjesne utakmice koje smo do sada odigrali. Uz duzno postovanja prema tvojima, ali vi ste nam najlaksi protivnik do sada. Nemoj me pogresno shvatiti, imali smo pretezak raspored.$ je napisao/la:Imamo li mi kakvih sansi da se zajebemo slucajno pa uzmemo vam bod?
Burazeru,istog sam misljenja kao ti!

Svraka prati Šiljka: Sa utakmice u Travniku
Svraka:
Borit ćemo se za Evropu, to je sigurno
Protiv Travnika smo dobro odigrali u defanzivi, kaže mladi veznjak "Plavih"...
Fudbaleri Željezničara nastavili su ako ne s dobrom igrom, onda barem relativno uspješan niz na gostujućim terenima. Protiv Travnika su sačuvali svoju mrežu, a sudeći prema izjavama uoči utakmice na Grbavici, mogu biti zadovoljni. Travnik je prethodno dao šest golova ekipama poput Zrinjskog i Slavije...
- Dobro je, čim se osvajaju bodovi onda je dobro. Travnik igra veoma dobro kući, a mi smo ih uspjeli zaustaviti i odbraniti se. U ovom meču veoma dobro smo stajali u defanzivi, nismo ostavili domaćinu mnogo prostora.
U napadu smo bili malo slabiji, pogotovo nakon crvenog kartona, ali i to će se popraviti. Iz utakmice u utakmicu igramo sve bolje i to je najbitnije - kazao je mladi Muamer Svraka, koji je prošlu polusezonu proveo na posudbi upravo u Travniku.
Na četvrtom gostovanju ove sezone u Premijer ligi Željo već nakon šest kola ima pet gostujućih bodova, više nego u prethodne dvije sezone zajedno! Iako menadžer Željezničara Amar Osim ne voli posmatrati stvari na ovakav način i tekuću sezonu porediti s bilo kojom prijašnjom, podatak je vrlo indikativan.
- Dosta stvari se promijenilo. Prethodne sezone se zaista ne mogu porediti s ovom, sve je mnogo ozbiljnije. I sa igračima se postupa na drugačiji način. Šef je unio mnogo toga novog, bolji je pristup i to se odmah osjeti. Na kraju, rezultati su bolji, a što se tiče plasmana, siguran sam da ćemo se boriti za Evropu - dodao je Svraka.
Lakša povreda Serdarevića
Nedžad Serdarević morao je protiv Travnika napustiti igru nakon samo 15-ak minuta. Razlog je bila povreda zadnje lože, koju je vukao već odranije, međutim, nije ništa ozbiljnije, pa bi veznjak Želje ponovo mogao zaigrati protiv Rudara iz Prijedora u subotu na Grbavici.
http://www.****/sport/fudbal/s ... je-sigurno
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Ova nova pjesma je odlicna..Kratka,jednostavna,pjevljiva, a grmi....
- nikad_izvini
- Kontakt:
Imal šta o Višći ?
Očekujem pobjedu protiv Rudara P 1:0
U kupu ne bi trebali imati problema
Očekujem pobjedu protiv Rudara P 1:0

U kupu ne bi trebali imati problema
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Ostio im je glavni igrac Kruto, trener Musemic, eto je glavas bolji od musemica...cccc..i ko jos ima da valja u olimpiku osim spalevica, a i on je penal igrac...ccc...nemaju klupe nikako, i zeljo, sarajevo, zrinjki, siroki ce ih razvalit na grbavici 99%...harishp je napisao/la:Cuj raspada se ima skoro bodova kao i Zeljo i jos tekmu manjeneOX je napisao/la:ja ne bi volio da se vrati...koji ce nam qrac...pored bekrica, beslije, culuma i sad ovog malog visce sto je potpisao ne bi imao mjesta...olimpik se raspada pa ko ga hebe nek ide sa njim u drugu ligu!!!sasatm87 je napisao/la:Eh sta mislite o tome da se vrati Albin Pelak u nase redove????