FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Manijakk
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Manijakk » 13 sep 2009, 17:47

DiNno je napisao/la:
jocker123 je napisao/la:
Manijakk je napisao/la:Ja licno ne bih volio... Ako bi neko iz olimpika trebao doci, onda je to spalevic... Jbg, pelak nije los igrac, ali je i komplikovan... unosi nemir u ekipu...
jbt spalevic,on ne bi smio doći u zelju..a kad bi dosao bgm ne bi se dobro proveo
a sto to
Ma imao je kikseva i prema igracima i prema nama... ali on je u nasoj ligi najbolji napadac...

buja
Kontakt:

Post Postao/la buja » 13 sep 2009, 17:49

imali kakvih klipova ili slika iz Travnikaaa :?: :?:
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921

Dzoka The maniacs
Kontakt:

Post Postao/la Dzoka The maniacs » 13 sep 2009, 18:02

Svjez 8-) 8-) 8-)
TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!

Vutra85
Kontakt:

Post Postao/la Vutra85 » 13 sep 2009, 18:05

Dzoka The maniacs je napisao/la: Svjez 8-) 8-) 8-)
Jel ovo neka nova pjesma :D

od 1:45 :?
Soccera-Vutra-Od-Jutra-Do-Sutra

Dzoka The maniacs
Kontakt:

Post Postao/la Dzoka The maniacs » 13 sep 2009, 18:11

Bgti,kakve VEze ima ova nowa Pjesma, i ta od 1:45 ole ole ole ole ole igraj Željo hrabro bori se, na na na na na na na na na na tebi pjeva južna tribina... a na toj Volim,voli samo tebe... ccc Mislite da Se furamo na vas,prije bih umrli neqo se na vas Furali! ;)

Vutra85
Kontakt:

Post Postao/la Vutra85 » 13 sep 2009, 18:14

Dzoka The maniacs je napisao/la:Bgti,kakve VEze ima ova nowa Pjesma, i ta od 1:45 ole ole ole ole ole igraj Željo hrabro bori se, na na na na na na na na na na tebi pjeva južna tribina... a na toj Volim,voli samo tebe... ccc Mislite da Se furamo na vas,prije bih umrli neqo se na vas Furali! ;)
Jok et ne furate se,poslusaj melodiju,istina da je ovo od Boce,al brate,ako mi nesto furamo ne morate i vi :)
Soccera-Vutra-Od-Jutra-Do-Sutra

Dzoka The maniacs
Kontakt:

Post Postao/la Dzoka The maniacs » 13 sep 2009, 18:16

Pa Et,Pjesma nije ni slicna,Daleko Od slicne.. Znaci,Da se ne furamo na was,Pusti Ti melodiju,pravo je DObra :D Krivo vam je,OVe sezone smo daleko najbolji No 1 :D

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 13 sep 2009, 18:34

Izgleda da je kup utakmica sa sarajevskom Bosnom u utorak 15.9. u 20h :!:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

bh_navijac
Kontakt:

Post Postao/la bh_navijac » 13 sep 2009, 21:11

reporaza Zdf o Djeki Bosni Zelji :!:

neOX
Kontakt:

Post Postao/la neOX » 13 sep 2009, 21:18

bistrikboy je napisao/la:Izgleda da je kup utakmica sa sarajevskom Bosnom u utorak 15.9. u 20h :!:

to bi bilo odlicno ako je u utorak i ako je u 8 tamam poslije skolee!!!:D

neOX
Kontakt:

Post Postao/la neOX » 13 sep 2009, 21:22

sasatm87 je napisao/la:Eh sta mislite o tome da se vrati Albin Pelak u nase redove???? :D
ja ne bi volio da se vrati...koji ce nam qrac...pored bekrica, beslije, culuma i sad ovog malog visce sto je potpisao ne bi imao mjesta...olimpik se raspada pa ko ga hebe nek ide sa njim u drugu ligu!!!

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 13 sep 2009, 21:51

Reportaza po mjeri,sada ce ljubomora i kritike,sto je snimano na GRBAVICI sto Amar daje interwiev,sto je Dzeko igro u ZELJI i slicno....

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 sep 2009, 23:11

neOX je napisao/la:
sasatm87 je napisao/la:Eh sta mislite o tome da se vrati Albin Pelak u nase redove???? :D
ja ne bi volio da se vrati...koji ce nam qrac...pored bekrica, beslije, culuma i sad ovog malog visce sto je potpisao ne bi imao mjesta...olimpik se raspada pa ko ga hebe nek ide sa njim u drugu ligu!!!
Cuj raspada se ima skoro bodova kao i Zeljo i jos tekmu manje :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Приједорчанин
Kontakt:

Post Postao/la Приједорчанин » 13 sep 2009, 23:22

Imamo li mi kakvih sansi da se zajebemo slucajno pa uzmemo vam bod? :D
$ " ?,% је $ ",све је готово," $,? - $ ?!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 sep 2009, 23:23

$ je napisao/la:Imamo li mi kakvih sansi da se zajebemo slucajno pa uzmemo vam bod? :D
Ne znam druze, ali mislim da cete vi ispastati za sve ove tvrde i neizvjesne utakmice koje smo do sada odigrali. Uz duzno postovanja prema tvojima, ali vi ste nam najlaksi protivnik do sada. Nemoj me pogresno shvatiti, imali smo pretezak raspored.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Dzoka The maniacs
Kontakt:

Post Postao/la Dzoka The maniacs » 14 sep 2009, 00:07

Virtu4l je napisao/la:
$ je napisao/la:Imamo li mi kakvih sansi da se zajebemo slucajno pa uzmemo vam bod? :D
Ne znam druze, ali mislim da cete vi ispastati za sve ove tvrde i neizvjesne utakmice koje smo do sada odigrali. Uz duzno postovanja prema tvojima, ali vi ste nam najlaksi protivnik do sada. Nemoj me pogresno shvatiti, imali smo pretezak raspored.

Burazeru,istog sam misljenja kao ti! ;)

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 14 sep 2009, 09:16

slika
Svraka prati Šiljka: Sa utakmice u Travniku

Svraka:
Borit ćemo se za Evropu, to je sigurno

Protiv Travnika smo dobro odigrali u defanzivi, kaže mladi veznjak "Plavih"...

Fudbaleri Željezničara nastavili su ako ne s dobrom igrom, onda barem relativno uspješan niz na gostujućim terenima. Protiv Travnika su sačuvali svoju mrežu, a sudeći prema izjavama uoči utakmice na Grbavici, mogu biti zadovoljni. Travnik je prethodno dao šest golova ekipama poput Zrinjskog i Slavije...

- Dobro je, čim se osvajaju bodovi onda je dobro. Travnik igra veoma dobro kući, a mi smo ih uspjeli zaustaviti i odbraniti se. U ovom meču veoma dobro smo stajali u defanzivi, nismo ostavili domaćinu mnogo prostora.

U napadu smo bili malo slabiji, pogotovo nakon crvenog kartona, ali i to će se popraviti. Iz utakmice u utakmicu igramo sve bolje i to je najbitnije - kazao je mladi Muamer Svraka, koji je prošlu polusezonu proveo na posudbi upravo u Travniku.
Na četvrtom gostovanju ove sezone u Premijer ligi Željo već nakon šest kola ima pet gostujućih bodova, više nego u prethodne dvije sezone zajedno! Iako menadžer Željezničara Amar Osim ne voli posmatrati stvari na ovakav način i tekuću sezonu porediti s bilo kojom prijašnjom, podatak je vrlo indikativan.

- Dosta stvari se promijenilo. Prethodne sezone se zaista ne mogu porediti s ovom, sve je mnogo ozbiljnije. I sa igračima se postupa na drugačiji način. Šef je unio mnogo toga novog, bolji je pristup i to se odmah osjeti. Na kraju, rezultati su bolji, a što se tiče plasmana, siguran sam da ćemo se boriti za Evropu
- dodao je Svraka.

Lakša povreda Serdarevića

Nedžad Serdarević morao je protiv Travnika napustiti igru nakon samo 15-ak minuta. Razlog je bila povreda zadnje lože, koju je vukao već odranije, međutim, nije ništa ozbiljnije, pa bi veznjak Želje ponovo mogao zaigrati protiv Rudara iz Prijedora u subotu na Grbavici.

http://www.****/sport/fudbal/s ... je-sigurno
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

krkacina
Kontakt:

Post Postao/la krkacina » 14 sep 2009, 14:15

Ova nova pjesma je odlicna..Kratka,jednostavna,pjevljiva, a grmi....

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 14 sep 2009, 19:19

Imal šta o Višći ?

Očekujem pobjedu protiv Rudara P 1:0 :mrgreen:

U kupu ne bi trebali imati problema
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

neOX
Kontakt:

Post Postao/la neOX » 14 sep 2009, 20:39

harishp je napisao/la:
neOX je napisao/la:
Cuj raspada se ima skoro bodova kao i Zeljo i jos tekmu manje :lol:
Ostio im je glavni igrac Kruto, trener Musemic, eto je glavas bolji od musemica...cccc..i ko jos ima da valja u olimpiku osim spalevica, a i on je penal igrac...ccc...nemaju klupe nikako, i zeljo, sarajevo, zrinjki, siroki ce ih razvalit na grbavici 99%...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: hase73 i 55 gostiju.