3 preokreta...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Zeljo prvi ?hordas'87 je napisao/la: U prvenstvu drugi, imam 2 pobjede i 2 neriješeno.
brate..ja igram sa Željomblack64 je napisao/la:Zeljo prvi ?hordas'87 je napisao/la: U prvenstvu drugi, imam 2 pobjede i 2 neriješeno.
vidi mozel ti sta pomoc armin hodzic iz juniora ^^xinxee je napisao/la: brate..ja igram sa Željom..rasturam sto se tiče utakmica..doveo sebi dva štopera,pa mi u Evropskoj ligi nista ne mogu...
samo me zeza napad...pa trazim par napadaca..onaj Adilovic...nula zasad...a i ostat ce kako stvari stoje..
Igrao u Monacu pa zadnju sezonu isto u nekom francuskom klubu i kod mene dosao kao slobodan igrac, a kako drugacijexinxee je napisao/la:Otkud ti taj Yannic Sagbo ? daj ako mi mozes reci u kojem je klubu igrao...i kad si ga doveo u Fk Sarajevo ?
Ram: 2GBSarajlijc@ je napisao/la:Kakva je vama konf. kompjutera raja ?
Na posudbu lijevi bek iz Metalurga ili nekog kurca iz Ukrajine China portugalacipetm je napisao/la:Slobodni igrači na početku sezone koji su odlični za naše uvjete:
Ramahalwe Mphalele, Mladen Jurcevic, Ruben Maldonado, Luis Mena, Roberto Viduka,Stefan Reljić,Zlatan Bajramovic,Carlos Espinosa , Petar Vukčević ,Tibor Tokody, Dejan Mezga,Feđa Dudic, Alen Škoro(meni bio najbolji) Luka Djordjevic...
black64 je napisao/la:Zeljo prvi ?hordas'87 je napisao/la: U prvenstvu drugi, imam 2 pobjede i 2 neriješeno.
navuci mu cijenu i onda prodaj za 2-3 milxinxee je napisao/la:Armin Hodžić djecaku 16 god. a u dvije utakmice upisao 4 gola i 2 asistencije..morao sam ga ubaciti...3 glavna napadaca mi povrijedjena..a njega forsiram..i dobro se čini
Ja sam Adilovica odmah lijepo prodao u prvoj sezonixinxee je napisao/la:brate..ja igram sa Željomblack64 je napisao/la:Zeljo prvi ?hordas'87 je napisao/la: U prvenstvu drugi, imam 2 pobjede i 2 neriješeno...rasturam sto se tiče utakmica..doveo sebi dva štopera,pa mi u Evropskoj ligi nista ne mogu...
samo me zeza napad...pa trazim par napadaca..onaj Adilovic...nula zasad...a i ostat ce kako stvari stoje..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.