3 preokreta...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
 ...i kad si ga doveo u Fk Sarajevo ?
 ...i kad si ga doveo u Fk Sarajevo ?Zeljo prvi ?hordas'87 je napisao/la: U prvenstvu drugi, imam 2 pobjede i 2 neriješeno.

brate..ja igram sa Željomblack64 je napisao/la:Zeljo prvi ?hordas'87 je napisao/la: U prvenstvu drugi, imam 2 pobjede i 2 neriješeno.
 ..rasturam sto se tiče utakmica..doveo sebi dva štopera,pa mi u Evropskoj ligi nista ne mogu...
..rasturam sto se tiče utakmica..doveo sebi dva štopera,pa mi u Evropskoj ligi nista ne mogu...   samo me zeza napad...pa trazim par napadaca..onaj  Adilovic...nula zasad...a i ostat ce kako stvari stoje..
  samo me zeza napad...pa trazim par napadaca..onaj  Adilovic...nula zasad...a i ostat ce kako stvari stoje..vidi mozel ti sta pomoc armin hodzic iz juniora ^^xinxee je napisao/la: brate..ja igram sa Željom..rasturam sto se tiče utakmica..doveo sebi dva štopera,pa mi u Evropskoj ligi nista ne mogu...
samo me zeza napad...pa trazim par napadaca..onaj Adilovic...nula zasad...a i ostat ce kako stvari stoje..
Igrao u Monacu pa zadnju sezonu isto u nekom francuskom klubu i kod mene dosao kao slobodan igrac, a kako drugacijexinxee je napisao/la:Otkud ti taj Yannic Sagbo ? daj ako mi mozes reci u kojem je klubu igrao...i kad si ga doveo u Fk Sarajevo ?
 Vec sam ga prodao jer imam Yayu Sanoga i Jelavica kao prve opcije, a imam neka dva regena i Haskica kao rezerve.
  Vec sam ga prodao jer imam Yayu Sanoga i Jelavica kao prve opcije, a imam neka dva regena i Haskica kao rezerve.Ram: 2GBSarajlijc@ je napisao/la:Kakva je vama konf. kompjutera raja ?
Na posudbu lijevi bek iz Metalurga ili nekog kurca iz Ukrajine China portugalacipetm je napisao/la:Slobodni igrači na početku sezone koji su odlični za naše uvjete:
Ramahalwe Mphalele, Mladen Jurcevic, Ruben Maldonado, Luis Mena, Roberto Viduka,Stefan Reljić,Zlatan Bajramovic,Carlos Espinosa , Petar Vukčević ,Tibor Tokody, Dejan Mezga,Feđa Dudic, Alen Škoro(meni bio najbolji) Luka Djordjevic...

black64 je napisao/la:Zeljo prvi ?hordas'87 je napisao/la: U prvenstvu drugi, imam 2 pobjede i 2 neriješeno.

Ne gine mi finale LP jos kad pocnem dovoditi djecu iz afrike i juzne amerike
  Ne gine mi finale LP jos kad pocnem dovoditi djecu iz afrike i juzne amerike  

..morao sam ga ubaciti...3 glavna napadaca mi povrijedjena..a njega forsiram..i dobro se čini
 ..morao sam ga ubaciti...3 glavna napadaca mi povrijedjena..a njega forsiram..i dobro se čini 
navuci mu cijenu i onda prodaj za 2-3 milxinxee je napisao/la:Armin Hodžić djecaku 16 god. a u dvije utakmice upisao 4 gola i 2 asistencije..morao sam ga ubaciti...3 glavna napadaca mi povrijedjena..a njega forsiram..i dobro se čini
 tako bi ja uradio
 tako bi ja uradio  

Ja sam Adilovica odmah lijepo prodao u prvoj sezonixinxee je napisao/la:brate..ja igram sa Željomblack64 je napisao/la:Zeljo prvi ?hordas'87 je napisao/la: U prvenstvu drugi, imam 2 pobjede i 2 neriješeno...rasturam sto se tiče utakmica..doveo sebi dva štopera,pa mi u Evropskoj ligi nista ne mogu...
samo me zeza napad...pa trazim par napadaca..onaj Adilovic...nula zasad...a i ostat ce kako stvari stoje..
 doveo iskusnije igrace i tek od druge sezone KUPOVAO igrace.....vidim po ss nisam siguran ko je postavljao nije ni bitno....da ne placa igrace... ne moguce da nema para od druge sezone.....mene (Zelju) je u 4 sezoni kupio neki lik....i u klub dao 59M funti...i uradio mi trening facilities na excellent i Youth na maximum....samo me **** nesto kao youth network pise mi da je good.... a kada na board odem mogu samo zahtjevat da smanje finansijskom ucesce a nikako da povecam...ako me kontate xD
 doveo iskusnije igrace i tek od druge sezone KUPOVAO igrace.....vidim po ss nisam siguran ko je postavljao nije ni bitno....da ne placa igrace... ne moguce da nema para od druge sezone.....mene (Zelju) je u 4 sezoni kupio neki lik....i u klub dao 59M funti...i uradio mi trening facilities na excellent i Youth na maximum....samo me **** nesto kao youth network pise mi da je good.... a kada na board odem mogu samo zahtjevat da smanje finansijskom ucesce a nikako da povecam...ako me kontate xD

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.