FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

nidi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nidi » 16 maj 2012, 23:12

jeli još postoji ona novčana nagrada za osvajanje kupa od NSBIH

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 16 maj 2012, 23:16

Cestitke na uspjesnoj sezoni ;)

papir
Kontakt:

Post Postao/la papir » 16 maj 2012, 23:17

Šta reći. Očekivano.

Treba širiti vitrine u klubu :lol:

Hvala vam momci.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 maj 2012, 23:18

cestitke na duploj kruni i sretno u evropi
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 16 maj 2012, 23:19

TeaM87 je napisao/la:[url]http://****.ba/v2/tekst.php?ID=37505[/url]
es ce sport

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 maj 2012, 23:20

Toliko od nas za ovu sezonu. Vidimo se na izvlačenju parova za kvalifikacije Lige prvaka. Doviđenja i prijatno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 16 maj 2012, 23:21

Duplaaaa

Hvala momci
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 16 maj 2012, 23:21

Kad malo razmislim,najljepši prizor u ovoj utakmici mi je bila frustracija na licima igrača ŠB kad su shvatili da ne mogu meda.
Hoće li se smatrati uvredom ako na nekom stadionu navijači budu skandirali Širokobriježanima da su ustaše? Koliko vidim, oni se time ponose, pa se pitam..
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 16 maj 2012, 23:22

Jedan grad, dva kluba, jednom Dupla, drugom ćuna slika
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 16 maj 2012, 23:23

SVE ČESTITKE, NAJBOLJI STE TIM TO STE DOKAZALI SVIMA, PRVI PUT OD ZAJEDNIČKOG TAKMIČENJA DA JE NEKO UZEO DUPLU KRUNU.

ŽELIM VAM OGROMAN ISKORAK U EVROPI I DA BOG DA DA KONAČNO NEKO IZ NAŠIH BH PROSTORA ZAIGRA U TOJ FAMOZNOJ LIGI PRVAKA.

MI, SLOBODA, VELEŽ, BORAC, SARAJEVO, ZRINJSKI.... TREBAMO DA UČIMO OD VAS :!:
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 16 maj 2012, 23:24

Prije utakmice bio sam malo nervozan, prije svega zbog pomisli da je dupla kruna na dohvat ruke ... počela utakmica i malo je reći da sam oduševljen kako smo igrali protiv ekipe koja igra kod kuće, koja je 2. na tabeli.. disciplinovano,odgovorno, odmah presing na igrače Šriokog čim prime loptu na našoj polovici (malo puta su je i primili)... Kerla odličan,prejaku konstituciju ima , još i brz i volio bih da ostane jer nam fakat treba.. Bogičević me je iznenadio onom lošom intervencijom tj. greškom,ostatak utakmice odličan.. Benjo i Kvesa super odigrali,bez većih grešaka,mirno,iskusno mogu reći iako su mladi :D Zolotić strašan , ali baš strašan u ovoj utakmici, čovjek je stigao sve napade presjeći,nije pravio faulove gdje ne treba, odlična utakmica za njega, možda i najbolji večeras.. Zeba i Bekrić su odigrali solidno,mada sam stekao dojam da su mogli malo bolje neke stvari odraditi u završnici napada... Selimović odigrao korektnu utakmicu,borio se,nije imao nekih situacija gdje je mogao više napraviti... Adilović možda i najlošiji večeras i po meni je dosta opao u formi prije svega, a i primanje lopte i predaja se mora poboljšati za evropskih utakmica..Svraka je večeras imao više defanzivan zadatak nego inače,sasvim razumljivo i za njega dobra utamica,zatvorio je sa Zolom taj prostor na sredini gdje Široki nije nijednom prošao...Gušo, šta reći za tog čovjeka više :D mislim da je protivničke igrače više strah ošutati kad vide njega na golu,paniak ih uFati,kao i Vareu večeras :D
Njihove "pjesme" i ponašanje je suvišno komentarisati,nema fajde više, znamo na čemu smo i na čemu ćemo biti jer ta bolest ne išezava već stoljećima tako da...

HVALA TI ŽELJO ŠTO SI UČINIO DA OVU GODINU PAMTIM I ŠTO ĆU JE PAMTITI JOŠ DUGO !
Željo - My first love!!!

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 16 maj 2012, 23:32

jeli željo sad može poslati jednu ekipu u kvalifikacije za ligu prvaka a jednu u kvalifikacije za evropsku ligu ili ide samo jedna ekipa ,kakva su pravila :lol: :lol: :lol: :lol:

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 16 maj 2012, 23:32

HVALA VAM MOMCI !

Sada dovesti neka EVROPSKA pojačanja, nekog odličnog, koji ima iskustva u evropi !
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 16 maj 2012, 23:33

NAJVECEM KLUBU BOSNE I HERCEGOVINE CESTITKE ZA OSVOJENE TITULE I HVALA ZA SVU PODARENU RADOST NAMA OBICNIM SMRTNICIMA.
Vedrane Puljicu neka ti je laka zemlja Bosanskohercegovacka,ova pobjeda je i tebi u cast,ipak smo mi raja istoga grada i dusmani mogu da ga puse.A stoka imbecilna iz kamenjara nije vrijedna spomena.Za njih imam samo jedno reci
ZIVIO JOSIP BROZ TITO.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

nanek

Post Postao/la nanek » 16 maj 2012, 23:36

A sto je najveca ironija, likovi navijaju hajmo ustase hajmo ustase a pola ekipe im brazilci ? Golman iz Zenice ja msm, dino Coric Sarajevo, i sad da ne nabrajam ? Sta je tu poenta, jedina pjesma koju su uspjeli da smisle u svojoj dugogodisnjoj tradiciiji je ona, ooooooo nannanana, mislim sta reci ? Nisu vrijedni pomena, mali klub, mali navijaci, mali grad, malo selo, mala bijeda!

DUPLA KRUNA MAJSTORE !

ps. Kako fino Ivica uputi lijepe rijeci Zoli kod dodjele i fino mu rukama objasni sta je dobro uradio a sta nije :)

SamoTZ
Kontakt:

Post Postao/la SamoTZ » 16 maj 2012, 23:38

Čestitke za duplu krunu, potpuno zasluženo!

Evo malo bolji video Amara, ali sam zabranio komentarisanje!

http://youtu.be/sHQMCzsVgDg

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 16 maj 2012, 23:39

nanek je napisao/la:A sto je najveca ironija, likovi navijaju hajmo ustase hajmo ustase a pola ekipe im brazilci ? Golman iz Zenice ja msm, dino Coric Sarajevo, i sad da ne nabrajam ? Sta je tu poenta, jedina pjesma koju su uspjeli da smisle u svojoj dugogodisnjoj tradiciiji je ona, ooooooo nannanana, mislim sta reci ? Nisu vrijedni pomena, mali klub, mali navijaci, mali grad, malo selo, mala bijeda!

DUPLA KRUNA MAJSTORE !

ps. Kako fino Ivica uputi lijepe rijeci Zoli kod dodjele i fino mu rukama objasni sta je dobro uradio a sta nije :)
Luka Bilobrk je Travnicanin
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 16 maj 2012, 23:41

svidja mi se od skripara ona pjesma... federacijo... mozemo mi i bez tebe... :lol: poceo sam s njima pjevati tada 8-)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 16 maj 2012, 23:42

blueman-TM87 je napisao/la:Jedan grad, dva kluba, jednom Dupla, drugom ćuna slika
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul i 8 gostiju.