Prije utakmice bio sam malo nervozan, prije svega zbog pomisli da je dupla kruna na dohvat ruke ... počela utakmica i malo je reći da sam oduševljen kako smo igrali protiv ekipe koja igra kod kuće, koja je 2. na tabeli.. disciplinovano,odgovorno, odmah presing na igrače Šriokog čim prime loptu na našoj polovici (malo puta su je i primili)... Kerla odličan,prejaku konstituciju ima , još i brz i volio bih da ostane jer nam fakat treba.. Bogičević me je iznenadio onom lošom intervencijom tj. greškom,ostatak utakmice odličan.. Benjo i Kvesa super odigrali,bez većih grešaka,mirno,iskusno mogu reći iako su mladi

Zolotić strašan , ali baš strašan u ovoj utakmici, čovjek je stigao sve napade presjeći,nije pravio faulove gdje ne treba, odlična utakmica za njega, možda i najbolji večeras.. Zeba i Bekrić su odigrali solidno,mada sam stekao dojam da su mogli malo bolje neke stvari odraditi u završnici napada... Selimović odigrao korektnu utakmicu,borio se,nije imao nekih situacija gdje je mogao više napraviti... Adilović možda i najlošiji večeras i po meni je dosta opao u formi prije svega, a i primanje lopte i predaja se mora poboljšati za evropskih utakmica..Svraka je večeras imao više defanzivan zadatak nego inače,sasvim razumljivo i za njega dobra utamica,zatvorio je sa Zolom taj prostor na sredini gdje Široki nije nijednom prošao...Gušo, šta reći za tog čovjeka više

mislim da je protivničke igrače više strah ošutati kad vide njega na golu,paniak ih uFati,kao i Vareu večeras

Njihove "pjesme" i ponašanje je suvišno komentarisati,nema fajde više, znamo na čemu smo i na čemu ćemo biti jer ta bolest ne išezava već stoljećima tako da...
HVALA TI ŽELJO ŠTO SI UČINIO DA OVU GODINU PAMTIM I ŠTO ĆU JE PAMTITI JOŠ DUGO !