Nisi jedini. Ja cak imam gadan osjecaj da ni iz grupe nece izaci.geronimo je napisao/la:Navijam za njih, ali me ne bi iznenadilo ako ne uspiju doci do medalje.
PS: Amer nam se opasno lozi na zene fudbalera.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Nisi jedini. Ja cak imam gadan osjecaj da ni iz grupe nece izaci.geronimo je napisao/la:Navijam za njih, ali me ne bi iznenadilo ako ne uspiju doci do medalje.
http://www.imdb.com/title/tt0302103/" onclick="window.open(this.href);return false;amerosm je napisao/la:@ Hare
ne znam na koju seriju mislis.
gruezi je napisao/la:Cura mu je gadna do bola mislim sto se izgleda tice ... Mrsava skroz bjaazi ba...
amerosm je napisao/la: Inace citam danas u BILD-u ima Joakim neke zamisli da pokusa sa Reusom na poziciji napadaca.![]()
Mislim da bi ta opcija bila ravna samoubistvu, jer Reus to ne zna igrati i samo bi smetao Özilu.
Nije igrao kao prvi napadac, nego kao lazna devetka, a najistureniji je bio Hanke. Toga kod Joakima u sistemu 4-2-3-1 nema. Tu imas playmakera u vidu Özila, i klasicnog napadaca koji otvara prostor veznim igracima.Pale_Companion je napisao/la:amerosm je napisao/la: Inace citam danas u BILD-u ima Joakim neke zamisli da pokusa sa Reusom na poziciji napadaca.![]()
Mislim da bi ta opcija bila ravna samoubistvu, jer Reus to ne zna igrati i samo bi smetao Özilu.
moram priznati da si me iznenadio sa ovim komentarom jer Reus skoro čitavu sezonu igra u špicu (u Borussiji) i odigrao je to maestralno
Jbg. ja se slažem s @amerosm. On ne zna igrat' klasičnog napadača i vjerovatno bi samo smetao Ozilu....Pale_Companion je napisao/la:moram priznati da si me iznenadio sa ovim komentarom jer Reus skoro čitavu sezonu igra u špicu (u Borussiji) i odigrao je to maestralnoamerosm je napisao/la: Inace citam danas u BILD-u ima Joakim neke zamisli da pokusa sa Reusom na poziciji napadaca.![]()
amerosm je napisao/la:Nije igrao kao prvi napadac, nego kao lazna devetka, a najistureniji je bio Hanke. Toga kod Joakima u sistemu 4-2-3-1 nema. Tu imas playmakera u vidu Özila, i klasicnog napadaca koji otvara prostor veznim igracima.Pale_Companion je napisao/la:amerosm je napisao/la: Inace citam danas u BILD-u ima Joakim neke zamisli da pokusa sa Reusom na poziciji napadaca.![]()
moram priznati da si me iznenadio sa ovim komentarom jer Reus skoro čitavu sezonu igra u špicu (u Borussiji) i odigrao je to maestralno
Zato sam napisao da bi jedan drugome smetali, jer Özilu treba sloboda u igri da bi dosao do izrazaja.
Nadam se da ce to samo ostati tvoja pusta zelja.geronimo je napisao/la:Cemu diskusija kada Gomez starta kao devetka.
I Schweinesteiger.Ostali su nebitnispielführer_21 je napisao/la:Ne mogu o utakmici, još ne kontam šta se desilo, pa ću ovdje napisati jednu opasku:
Ako su igrači Bayerna upola syebani kao ja nakon finala (a još nisamnavijač tog tima), Joakimu je bolje da igra sa što manje Bavaraca u ekipi. Jedino bih ostavio one bez kojih se baš ne može: Lahm i Neuer, te možda Muller (veliko možda).
S druge strane, ako psiholozi Elfa uspiju ovo razočarenje kod Bavaraca pretvoriti u dodatni motiv na Euru, onda već imamo novog prvaka Europe ( ne mislim na Chelsea).
Ne brinem se ja toliko kada je Elf u pitanju, jer Nijemci imaju vrhunske psihologe. Uostalom i Leverkusen je prije tacno 10 godina bio u istoj situaciji kao Bayern danas, pa su Ramelow, Schneider, Neuville i Ballack odigrali vazne uloge na SP-u koje su nazalost u finalu izgubili protiv Brazila - bez Ballacka koji je dobio drugi zuti u polufinalu.spielführer_21 je napisao/la:Ne mogu o utakmici, još ne kontam šta se desilo, pa ću ovdje napisati jednu opasku:
Ako su igrači Bayerna upola syebani kao ja nakon finala (a još nisamnavijač tog tima), Joakimu je bolje da igra sa što manje Bavaraca u ekipi. Jedino bih ostavio one bez kojih se baš ne može: Lahm i Neuer, te možda Muller (veliko možda).
S druge strane, ako psiholozi Elfa uspiju ovo razočarenje kod Bavaraca pretvoriti u dodatni motiv na Euru, onda već imamo novog prvaka Europe ( ne mislim na Chelsea).

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.