FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Bundesliga
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Bundesliga » 19 maj 2012, 23:50

@Geronimo

Zatvori temu Bayerna plz tesko je i gledati ime u ovom trenutku, razocarenje se ne moze opisati rijecima :cry:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 19 maj 2012, 23:51

Da nisam ateista to bi definitivno večeras postao.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

tuzlak2
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak2 » 19 maj 2012, 23:54

po meni je ovo katastrofa za fudbal,da ove kante osvoje ligu prvaka,a vama svaka cast,bili ste dobri i stvarali sanse,al jednostavno kad nece pa sta ces sad,,,al igrat protiv ovakvog tima koji uopste ne zeli da predje centar ipak je malo tesko,a osvajacima uopste ne zelim ni da cestitam,posto ono nije fudbal,ma ono je sramota

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 19 maj 2012, 23:55

Koliko su se naslađivali Ramosu kad je fulo penal. Realno očekivao sam da se odbije u vugla. :mrgreen:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 20 maj 2012, 00:06

tuzlak2 je napisao/la:po meni je ovo katastrofa za fudbal,da ove kante osvoje ligu prvaka,a vama svaka cast,bili ste dobri i stvarali sanse,al jednostavno kad nece pa sta ces sad,,,al igrat protiv ovakvog tima koji uopste ne zeli da predje centar ipak je malo tesko,a osvajacima uopste ne zelim ni da cestitam,posto ono nije fudbal,ma ono je sramota
Tuzlak, naklon do poda.

Svaka rijec je suvisna. Onaj ko te pokusa argumentovano pobiti neka se meni javi!
Vom Jäger zum Gejagten

beki
Kontakt:

Post Postao/la beki » 20 maj 2012, 00:07

Cestitam i vama, bili ste bolji, ali sreca je bila na njihovoj strani.
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 20 maj 2012, 00:09

beki je napisao/la:Cestitam i vama, bili ste bolji, ali sreca je bila na njihovoj strani.
KAkva sreća.Bog je bio na njihovoj strani i tu se nije moglo nista.NIje bilo suđeno.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 20 maj 2012, 00:10

geronimo je napisao/la:
tuzlak2 je napisao/la:po meni je ovo katastrofa za fudbal,da ove kante osvoje ligu prvaka,a vama svaka cast,bili ste dobri i stvarali sanse,al jednostavno kad nece pa sta ces sad,,,al igrat protiv ovakvog tima koji uopste ne zeli da predje centar ipak je malo tesko,a osvajacima uopste ne zelim ni da cestitam,posto ono nije fudbal,ma ono je sramota
Tuzlak, naklon do poda.

Svaka rijec je suvisna. Onaj ko te pokusa argumentovano pobiti neka se meni javi!
Od moderatora se očekuje malo više,ko je kriv Bayernu što ne znaju,ljudi su izveli 1 korner i dali gol da su izveli 10 po logici tuzlaka pobijedili bi 10:1,i da jeste fudbal mani te šuplje @tuzlak2
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 20 maj 2012, 00:10

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Vise srece sljedece godine :D
Zadnja izmjena: <3 LiMes <3, dana/u 20 maj 2012, 00:11, ukupno mijenjano 1 put.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 20 maj 2012, 00:11

Onaj koji je ikada navijao za Bajern i ne zna sta je nogomet.Drago mi je samo zato sto su svi otpisivali Čelzi koji je jos jednom pokazao ,iako destkovan da je Engleski nogomet najbolji na svijetu i da im ne moze niko nista.Englezi imaju ono nesto sto svabe nikada nece imati u glavama i zato su superiorni u ovoj igri.Zato Englesku ligu citav svijet gleda, a Bundes liga nije ni peta trenutno po prenosima u svijetu.Jer imaju srce.Neka su opalili prepotentne kretene ....volim nego 3 plate da mi das... :lol: :lol: :lol:
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

kolonija
Kontakt:

Post Postao/la kolonija » 20 maj 2012, 00:11

po meni bayern se pod hitno treba rijesiti robena

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 20 maj 2012, 00:12

Šta je su trebali pustiti Bayernove igrace da daju gol, kad ovi nisu bili sposobni da iskoriste 20 kornera, 70% posjeda, penal, domaci teren?

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 20 maj 2012, 00:13

Da se gleda stanje na terenu, onda ovaj Chelsea ne bi ni bio u večerašnjem finalu, jer su i u polufinalnom dvoboju bili nadigrani. No, to se ne gleda, tako da se te priče o antifudbalu ne bi ni trebale pisati.

Bayern je imao meč loptu u prvom produžetku i još uvijek mi nije jasno što je Robben pucao. A, pokazao se kolika mu*a im Schweini koji nije ni gledao izvođenje tog penala. Jbt, pa 2 trofeja su se zijanila zbog Robbena. Dva.

Eh, pitanje je kad će Bayern imati (barem na papiru) lakšeg protivnika u finalu Lige Prvaka. Dobro, pitanje je i da li ćemo Bayern gledati u toj fazi takmičenja, tako da se stvarno može reći kako je ovo jedan veoma loš dan za sve koji imaju veze sa Munchenom. Ja nemam. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 20 maj 2012, 00:13

vidovitadjemila je napisao/la:Onaj koji je ikada navijao za Bajern i ne zna sta je nogomet.Drago mi je samo zato sto su svi otpisivali Čelzi koji je jos jednom pokazao ,iako destkovan da je Engleski nogomet najbolji na svijetu i da im ne moze niko nista.Englezi imaju ono nesto sto svabe nikada nece imati u glavama i zato su superiorni u ovoj igri.Zato Englesku ligu citav svijet gleda, a Bundes liga nije ni peta trenutno po prenosima u svijetu.Jer imaju srce.Neka su opalili prepotentne kretene ....volim nego 3 plate da mi das... :lol: :lol: :lol:
:lol:
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 20 maj 2012, 00:14

vidovitadjemila je napisao/la:Onaj koji je ikada navijao za Bajern i ne zna sta je nogomet.Drago mi je samo zato sto su svi otpisivali Čelzi koji je jos jednom pokazao ,iako destkovan da je Engleski nogomet najbolji na svijetu i da im ne moze niko nista.Englezi imaju ono nesto sto svabe nikada nece imati u glavama i zato su superiorni u ovoj igri.Zato Englesku ligu citav svijet gleda, a Bundes liga nije ni peta trenutno po prenosima u svijetu.Jer imaju srce.Neka su opalili prepotentne kretene ....volim nego 3 plate da mi das... :lol: :lol: :lol:
Sinko tebe treba Hodži vodit' :?
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 20 maj 2012, 00:15

Nemas ti pojma dijete, ako je ovo sto je Chelsea veceras i tokom citavog natjecanja u Ligi Prvaka pokazao najbolje onda nema vise fudbala, a ti bi trebao da prestanes pratiti fudbal jer ocigledno o istom nemas pojma. Drzi se ti Pirote :lol:
Zadnja izmjena: Bundesliga, dana/u 20 maj 2012, 00:16, ukupno mijenjano 1 put.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Buducnost
Kontakt:

Post Postao/la Buducnost » 20 maj 2012, 00:15

kolonija je napisao/la:po meni bayern se pod hitno treba rijesiti robena
To sam ja davno napisao ali me napadose ljudi kao da sam rekao da se rijese Neuera ili Riberia..

Robena prodati zaraditi koju kintu dovesti Dzeku, Gomez klupa posto Olic ode i Sakirija umjesto Robena.

To je moja zelja..

kolonija
Kontakt:

Post Postao/la kolonija » 20 maj 2012, 00:16

ZOI84 je napisao/la:
Šta je su trebali pustiti Bayernove igrace da daju gol, kad ovi nisu bili sposobni da iskoriste 20 kornera, 70% posjeda, penal, domaci teren?
kakva je ekipa kad u finalu nepredzu centar kako treba ovo je postalo vise smijesno

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 20 maj 2012, 00:16

O Bože, ovo je nešto najjadnije što sam ikad pročitao, Njemci koji su toliko superiorniji nad Englezima kad su u pitanju velika natjecanja (Euro i Svjetsko) i dođe lik i rekne da švabe nemaju u glavama šta treba :lol:
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 20 maj 2012, 00:17

madridist je napisao/la: Od moderatora se očekuje malo više,ko je kriv Bayernu što ne znaju,ljudi su izveli 1 korner i dali gol da su izveli 10 po logici tuzlaka pobijedili bi 10:1,i da jeste fudbal mani te šuplje @tuzlak2
Cuj ti bradati kauboju :lol: ako mislis da sam ja na kraju snage i da me na ovaj nacin pokusavas uhvatiti u makazice, nece ti uspjeti.
Trenutno zaboravi moderatora, jer i ja mogu pustiti emocije. Pomenuti postovi nemaju veze sa moderacijom i njih kao takve ostavi po strani.
Ono sto je kolega @tuzlak rekao, ja potpisujem, a ti ako imas nesto protiv toga slobodno napisi.
Sta je pogresno u svemu tome?
Vom Jäger zum Gejagten

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.