Zatvori temu Bayerna plz tesko je i gledati ime u ovom trenutku, razocarenje se ne moze opisati rijecima

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Tuzlak, naklon do poda.tuzlak2 je napisao/la:po meni je ovo katastrofa za fudbal,da ove kante osvoje ligu prvaka,a vama svaka cast,bili ste dobri i stvarali sanse,al jednostavno kad nece pa sta ces sad,,,al igrat protiv ovakvog tima koji uopste ne zeli da predje centar ipak je malo tesko,a osvajacima uopste ne zelim ni da cestitam,posto ono nije fudbal,ma ono je sramota
KAkva sreća.Bog je bio na njihovoj strani i tu se nije moglo nista.NIje bilo suđeno.beki je napisao/la:Cestitam i vama, bili ste bolji, ali sreca je bila na njihovoj strani.
Od moderatora se očekuje malo više,ko je kriv Bayernu što ne znaju,ljudi su izveli 1 korner i dali gol da su izveli 10 po logici tuzlaka pobijedili bi 10:1,i da jeste fudbal mani te šuplje @tuzlak2geronimo je napisao/la:Tuzlak, naklon do poda.tuzlak2 je napisao/la:po meni je ovo katastrofa za fudbal,da ove kante osvoje ligu prvaka,a vama svaka cast,bili ste dobri i stvarali sanse,al jednostavno kad nece pa sta ces sad,,,al igrat protiv ovakvog tima koji uopste ne zeli da predje centar ipak je malo tesko,a osvajacima uopste ne zelim ni da cestitam,posto ono nije fudbal,ma ono je sramota
Svaka rijec je suvisna. Onaj ko te pokusa argumentovano pobiti neka se meni javi!
Šta je su trebali pustiti Bayernove igrace da daju gol, kad ovi nisu bili sposobni da iskoriste 20 kornera, 70% posjeda, penal, domaci teren?tuzlak2 je napisao/la:po meni je ovo katastrofa za fudbal,da ove kante osvoje ligu prvaka,a vama svaka cast,bili ste dobri i stvarali sanse,al jednostavno kad nece pa sta ces sad,,,al igrat protiv ovakvog tima koji uopste ne zeli da predje centar ipak je malo tesko,a osvajacima uopste ne zelim ni da cestitam,posto ono nije fudbal,ma ono je sramota
vidovitadjemila je napisao/la:Onaj koji je ikada navijao za Bajern i ne zna sta je nogomet.Drago mi je samo zato sto su svi otpisivali Čelzi koji je jos jednom pokazao ,iako destkovan da je Engleski nogomet najbolji na svijetu i da im ne moze niko nista.Englezi imaju ono nesto sto svabe nikada nece imati u glavama i zato su superiorni u ovoj igri.Zato Englesku ligu citav svijet gleda, a Bundes liga nije ni peta trenutno po prenosima u svijetu.Jer imaju srce.Neka su opalili prepotentne kretene ....volim nego 3 plate da mi das...![]()
![]()
Sinko tebe treba Hodži vodit'vidovitadjemila je napisao/la:Onaj koji je ikada navijao za Bajern i ne zna sta je nogomet.Drago mi je samo zato sto su svi otpisivali Čelzi koji je jos jednom pokazao ,iako destkovan da je Engleski nogomet najbolji na svijetu i da im ne moze niko nista.Englezi imaju ono nesto sto svabe nikada nece imati u glavama i zato su superiorni u ovoj igri.Zato Englesku ligu citav svijet gleda, a Bundes liga nije ni peta trenutno po prenosima u svijetu.Jer imaju srce.Neka su opalili prepotentne kretene ....volim nego 3 plate da mi das...![]()
![]()
Nemas ti pojma dijete, ako je ovo sto je Chelsea veceras i tokom citavog natjecanja u Ligi Prvaka pokazao najbolje onda nema vise fudbala, a ti bi trebao da prestanes pratiti fudbal jer ocigledno o istom nemas pojma. Drzi se ti Pirotevidovitadjemila je napisao/la:Onaj koji je ikada navijao za Bajern i ne zna sta je nogomet.Drago mi je samo zato sto su svi otpisivali Čelzi koji je jos jednom pokazao ,iako destkovan da je Engleski nogomet najbolji na svijetu i da im ne moze niko nista.Englezi imaju ono nesto sto svabe nikada nece imati u glavama i zato su superiorni u ovoj igri.Zato Englesku ligu citav svijet gleda, a Bundes liga nije ni peta trenutno po prenosima u svijetu.Jer imaju srce.Neka su opalili prepotentne kretene ....volim nego 3 plate da mi das...![]()
![]()
To sam ja davno napisao ali me napadose ljudi kao da sam rekao da se rijese Neuera ili Riberia..kolonija je napisao/la:po meni bayern se pod hitno treba rijesiti robena
kakva je ekipa kad u finalu nepredzu centar kako treba ovo je postalo vise smijesnoZOI84 je napisao/la:Šta je su trebali pustiti Bayernove igrace da daju gol, kad ovi nisu bili sposobni da iskoriste 20 kornera, 70% posjeda, penal, domaci teren?tuzlak2 je napisao/la:po meni je ovo katastrofa za fudbal,da ove kante osvoje ligu prvaka,a vama svaka cast,bili ste dobri i stvarali sanse,al jednostavno kad nece pa sta ces sad,,,al igrat protiv ovakvog tima koji uopste ne zeli da predje centar ipak je malo tesko,a osvajacima uopste ne zelim ni da cestitam,posto ono nije fudbal,ma ono je sramota
O Bože, ovo je nešto najjadnije što sam ikad pročitao, Njemci koji su toliko superiorniji nad Englezima kad su u pitanju velika natjecanja (Euro i Svjetsko) i dođe lik i rekne da švabe nemaju u glavama šta trebavidovitadjemila je napisao/la:Onaj koji je ikada navijao za Bajern i ne zna sta je nogomet.Drago mi je samo zato sto su svi otpisivali Čelzi koji je jos jednom pokazao ,iako destkovan da je Engleski nogomet najbolji na svijetu i da im ne moze niko nista.Englezi imaju ono nesto sto svabe nikada nece imati u glavama i zato su superiorni u ovoj igri.Zato Englesku ligu citav svijet gleda, a Bundes liga nije ni peta trenutno po prenosima u svijetu.Jer imaju srce.Neka su opalili prepotentne kretene ....volim nego 3 plate da mi das...![]()
![]()
Cuj ti bradati kaubojumadridist je napisao/la: Od moderatora se očekuje malo više,ko je kriv Bayernu što ne znaju,ljudi su izveli 1 korner i dali gol da su izveli 10 po logici tuzlaka pobijedili bi 10:1,i da jeste fudbal mani te šuplje @tuzlak2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.