RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
danas ako nas iznenadite nikad vise gost necu biti na crvenoj noci koju organizuju ovdje u Chicagu
..a postoji mogucnost onda da im je i pokvarim
... sala na stranu nama danas bodovi neophodni ovo moramo dobit, a vi Goska uzmite i svako rahat na odmor i cekat narednu sezonu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
brato brato
- Kontakt:
koliko ja znam gosk hoce da napusti ligu , zato sto ...
nemaju dovoljno , - kadeta i juniora a znate kako to ide ako npr gosk igra protiv sarajeva omladinci moraju putovat u sarajevo na kosevo .. a gosk nema omladice.
nemaju dovoljno , - kadeta i juniora a znate kako to ide ako npr gosk igra protiv sarajeva omladinci moraju putovat u sarajevo na kosevo .. a gosk nema omladice.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa zamisli onda Sloboda ispadne i onda omladinci Slobode koji su visestruki prvaci drzave i osvajaci kupa moraju u nizi rang
..ma nije da Gosk zeli ispasti oni svakako da zele ostati nebi ni dovodili neka pojacanja trenera i td..bice ovo neizvjesno do kraja, ali mislim da ce Gosk ispasti i da ce Zeljo izvuci Leotar
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Iskreno rečeno i ja bih bolio da Gošk ispadne. Sloboda je Sloboda. hahhaha neizvjesno do kraja. 
Volio bih da odigrate muski i posteno, vise od svega bih volio da Sloboda ostane u ligi ali neka to bude zasluzeno ko bude bolji neka pobjedi . ..Ja Velez gotivim kao i Mostar i sto se mene tice nista se nece promjeniti kakav god rezultat bude.
Bit će nereda ako Sloboda ne pobjedi
.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
pa pobjedio je Zeljo, Sarajevo, Borac pa nije bilo nereda, ako danas velez posteno pobjedi ili uzme bod(ne daj Boze) siguran sam da nece biti nikakvih problema.Grdan je napisao/la:Bit će nereda ako Sloboda ne pobjedi.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Ko će danas kući poderanih gaća???
Sjetite se rođeni moji,sjetite se jeseni na Tušnju,sjetite se tuče na Tušnju,sjetite se Mešanovića!!!
Ma,zajebajem se
Sjetite se rođeni moji,sjetite se jeseni na Tušnju,sjetite se tuče na Tušnju,sjetite se Mešanovića!!!
Ma,zajebajem se
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
samo su danas malo drugacije okolnosti, nalozili se ljudi, pun stadion a u slucaju poraza od veleza nemate popravnog, to je to na domacem terenu za ovu sezonu! doduse ceka slavija u zadnjem kolu u lukavici i mogli bi i sa porazom danas imat sve u svojim rukama da dobijete slaviju u gostima jer ce oni najvjerovatnije, da nekazem 100% bit porazeni danas od borca kojem trebaju bodovi da ih olimpic nebi stigao i maznuo mjesto u evropi! kakav god rezultat bude danas ja mislim da sloboda ostaje i da se kandidat za nizi rang treba trazit izmedju goska,slavije i leotara! leotar do kraja ima olimpic u gostima i zelju kuci(nece im ni zeljo pustit)! slavija borac i slobodu! sloboda velez i slaviju! gosk celik i velez! ja mislim da bi najpostenije od nas sto se borbe za opstanak tice bilo da uzmemo i slobodu i gosk i onda nikom nista, sve se odlucuje u zednjem kolu direktnom duelu slavija-sloboda!slana_krv je napisao/la:pa pobjedio je Zeljo, Sarajevo, Borac pa nije bilo nereda, ako danas velez posteno pobjedi ili uzme bod(ne daj Boze) siguran sam da nece biti nikakvih problema.Grdan je napisao/la:Bit će nereda ako Sloboda ne pobjedi.
Najpostenije bi bilo da pobjedi bolji..bez namjestajki bez pustanja itd..mikki21 je napisao/la:samo su danas malo drugacije okolnosti, nalozili se ljudi, pun stadion a u slucaju poraza od veleza nemate popravnog, to je to na domacem terenu za ovu sezonu! doduse ceka slavija u zadnjem kolu u lukavici i mogli bi i sa porazom danas imat sve u svojim rukama da dobijete slaviju u gostima jer ce oni najvjerovatnije, da nekazem 100% bit porazeni danas od borca kojem trebaju bodovi da ih olimpic nebi stigao i maznuo mjesto u evropi! kakav god rezultat bude danas ja mislim da sloboda ostaje i da se kandidat za nizi rang treba trazit izmedju goska,slavije i leotara! leotar do kraja ima olimpic u gostima i zelju kuci(nece im ni zeljo pustit)! slavija borac i slobodu! sloboda velez i slaviju! gosk celik i velez! ja mislim da bi najpostenije od nas sto se borbe za opstanak tice bilo da uzmemo i slobodu i gosk i onda nikom nista, sve se odlucuje u zednjem kolu direktnom duelu slavija-sloboda!slana_krv je napisao/la:pa pobjedio je Zeljo, Sarajevo, Borac pa nije bilo nereda, ako danas velez posteno pobjedi ili uzme bod(ne daj Boze) siguran sam da nece biti nikakvih problema.Grdan je napisao/la:Bit će nereda ako Sloboda ne pobjedi.
- tepsija
- Kontakt:
A luda osjećaja...što se bliži utakmica,imam neki osjećaj da će Velež ovo dobiti.
Šokiranje bh javnosti!
[youtube][/youtube]
Šokiranje bh javnosti!
[youtube][/youtube]
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
nije nemoguce, svasta se moze desit, ipak ljudima gori pod nogama, bit ce nervozni do bola a u tim situacijama je lako podlec atmosferi! a nasi opusteni igraju samo da se zabavljaju i radi casti! bandovic i kajtaz out danas radi kartona, moglo bi danas prosjecno godiste prve postave veleza bit negdje oko 21-22 godine!tepsija je napisao/la:A luda osjećaja...što se bliži utakmica,imam neki osjećaj da će Velež ovo dobiti.
Šokiranje bh javnosti!
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Samo posteno odigrati. Ubaciti ove sto su manje igrali oni sigurno hoce da se dokazu.
Iskreno vise bih volio da sloboda ostane u ligi nego gosk,VolimTz je napisao/la:Za sve navijače Veleža. Momci nema potrebe da raspravljate da li treba dati bodove Slobodi ili ne. Prvo mi nikoga ne molimo za bodove, a ako je to neko i rekao to je bila zajebancija. Niko nije tražio od Zeničana bodove, ali ljudi su dokazali prijateljstvo dva grada i pustili tekmu, što nikada neće biti zaboravljeno.
Sutra ha pobijedili ha izgubili, nema veze. Samo nek je pošteno, Sloboda ako ne bude mogla sutra ništa neka ispadne. Sloboda nije šupački klub kako je zadnjih par dana pokušavaju prikazati.
Moj respect i simpatije premna Veležu su postojale i prije a postojaće i nakon sutrašnje tekme bez obzira šta se desi.
Ako nista radi mog mentalnog zdravlja....
Nemogu podnijeti da svako selo premierligasa ima..
Ali bas nemogu...
A i radi prosperiteta fudbala u bh.
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.
Kompleks...
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
vrapcici imaju vise stanovnika od medjugorja 
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
svi iz mostara idu gore...
valjda ce i zrinski brzo otic tamo gdje se osnovao
valjda ce i zrinski brzo otic tamo gdje se osnovao
- tepsija
- Kontakt:
bekicamir,sad bi ti rekao ono što je popularno...da ideš na svoju temu...ali ne mogu...simpatičan si 
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Strasan kompleks...
Za neupućene idiote koji zalutaju na ovaj dio forumabekicamir je napisao/la:Gabela je puno veca od Vrapcica !Borg je napisao/la:Iskreno vise bih volio da sloboda ostane u ligi nego gosk,VolimTz je napisao/la:Za sve navijače Veleža. Momci nema potrebe da raspravljate da li treba dati bodove Slobodi ili ne. Prvo mi nikoga ne molimo za bodove, a ako je to neko i rekao to je bila zajebancija. Niko nije tražio od Zeničana bodove, ali ljudi su dokazali prijateljstvo dva grada i pustili tekmu, što nikada neće biti zaboravljeno.
Sutra ha pobijedili ha izgubili, nema veze. Samo nek je pošteno, Sloboda ako ne bude mogla sutra ništa neka ispadne. Sloboda nije šupački klub kako je zadnjih par dana pokušavaju prikazati.
Moj respect i simpatije premna Veležu su postojale i prije a postojaće i nakon sutrašnje tekme bez obzira šta se desi.
Ako nista radi mog mentalnog zdravlja....
Nemogu podnijeti da svako selo premierligasa ima..
Ali bas nemogu...
A i radi prosperiteta fudbala u bh.
pa gluposti blebleću
http://en.wikipedia.org/wiki/Velez_Mostar
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.