Šokiranje bh javnosti!
[youtube][/youtube]
nije nemoguce, svasta se moze desit, ipak ljudima gori pod nogama, bit ce nervozni do bola a u tim situacijama je lako podlec atmosferi! a nasi opusteni igraju samo da se zabavljaju i radi casti! bandovic i kajtaz out danas radi kartona, moglo bi danas prosjecno godiste prve postave veleza bit negdje oko 21-22 godine!tepsija je napisao/la:A luda osjećaja...što se bliži utakmica,imam neki osjećaj da će Velež ovo dobiti.
Šokiranje bh javnosti!
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Iskreno vise bih volio da sloboda ostane u ligi nego gosk,VolimTz je napisao/la:Za sve navijače Veleža. Momci nema potrebe da raspravljate da li treba dati bodove Slobodi ili ne. Prvo mi nikoga ne molimo za bodove, a ako je to neko i rekao to je bila zajebancija. Niko nije tražio od Zeničana bodove, ali ljudi su dokazali prijateljstvo dva grada i pustili tekmu, što nikada neće biti zaboravljeno.
Sutra ha pobijedili ha izgubili, nema veze. Samo nek je pošteno, Sloboda ako ne bude mogla sutra ništa neka ispadne. Sloboda nije šupački klub kako je zadnjih par dana pokušavaju prikazati.
Moj respect i simpatije premna Veležu su postojale i prije a postojaće i nakon sutrašnje tekme bez obzira šta se desi.
Za neupućene idiote koji zalutaju na ovaj dio forumabekicamir je napisao/la:Gabela je puno veca od Vrapcica !Borg je napisao/la:Iskreno vise bih volio da sloboda ostane u ligi nego gosk,VolimTz je napisao/la:Za sve navijače Veleža. Momci nema potrebe da raspravljate da li treba dati bodove Slobodi ili ne. Prvo mi nikoga ne molimo za bodove, a ako je to neko i rekao to je bila zajebancija. Niko nije tražio od Zeničana bodove, ali ljudi su dokazali prijateljstvo dva grada i pustili tekmu, što nikada neće biti zaboravljeno.
Sutra ha pobijedili ha izgubili, nema veze. Samo nek je pošteno, Sloboda ako ne bude mogla sutra ništa neka ispadne. Sloboda nije šupački klub kako je zadnjih par dana pokušavaju prikazati.
Moj respect i simpatije premna Veležu su postojale i prije a postojaće i nakon sutrašnje tekme bez obzira šta se desi.
Ako nista radi mog mentalnog zdravlja....
Nemogu podnijeti da svako selo premierligasa ima..
Ali bas nemogu...
A i radi prosperiteta fudbala u bh.
slijdeća sezona VELEŽA će biti u znaku Stadiona i Autobusa.......NeToBoLa je napisao/la:Bola, ignorišite njega i slične mazle. Životni san mu biti manga na forumu.
Što se tiče ove sezone, ma ne ponovila se. Bilo je i gorih ali ni ova se ne ponovila. Sa Varešanovićem je sve ono bilo zamazivanje očiju, nikakvog napretka s njim iako se činilo da smo bolji u gostima. Bilo je nekih ''trouglova'', slučajno ili ne ali ružno za vidjeti. Ne ponovilo se ni to. Džafa došao, unio pozitivu u ekipu kojoj je prijetio krah i svaka mu čast. Sačuvao premijerligaški status koji vrlo lako mogao biti ugrožen. Pojavilo se nekoliko mladih igrača na koje se i dalje možemo osloniti i uz par pojačanja možemo imati finu ekipu za sljedeću sezonu. Bilo je i nekih dešavanja na ulici ali ništa posebno. Nije vrijedno pominjanja, nije nas poremetilo. Sad će nekada i bus biti, olakšanje klubu i mislim da teško možemo nazadovati, vidim samo napredak ubuduće.
Zabranjeni klubbekicamir je napisao/la:Gore se reosnovao ,a osnovao se u Mostaru davne 1905!VELEZDOGROBA je napisao/la:svi iz mostara idu gore...
valjda ce i zrinski brzo otic tamo gdje se osnovao
Sevko OkicSaltBoY je napisao/la:Danas ste solidno odigrali imali ste jednu 100% sansu i jos par kontri .... Kako se zove igrac sa brojem 17 ( lik ubi po krilu ) ?
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.