Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Emir ZENICA je napisao/la:Koje se bolje ?
Emir ZENICA je napisao/la:Ja sam sebi nedavno uzeo S. Oliver bermude.Karirane su![]()
Samo je vise bijele,crne i sive..![]()
50 KM
ma ja ne znam kako ih iko može nositi :S iizgledaju k'o jeftine kineske gumene šuze stvorene za one seljake s bjelašnice da se mogu pokazat' na teferiču kad odu da bare trebe na onim ringišpilima od zahrđalog željeza :SIlPrincipe je napisao/la:Kad vidim kakav sav seljakluk nosa maksice tek sad ih ne bi obuko.
Nisu više Maxice, sad su LjakSice
imam ja ovakve jedne, samo crveno-bijele, etiketa na njima, nove novcate... ako netko hoće možemo se dogovoriti...ANTIFA ! je napisao/la:Emir ZENICA je napisao/la:Ja sam sebi nedavno uzeo S. Oliver bermude.Karirane su![]()
50 KM
Ljepota
Odijelo. Crno naravno, kravatica - crvena ili svijetlo plava uz bijelu košulju ispod. Moj prijedlogharebianconero je napisao/la:Šta je najbolje obući na maturu ?
Pa to je ta, velika.harebianconero je napisao/la:Ne volim odijela, radije neku košulju, iako ni njih ne volim.![]()
Mislim na srednjoškolsku.
Ovakve sam neki dan kupio u Springfildu preko puta hotela Evropa za 8 km.Bukvalno identicne.Ima jos par na ovaj fazon ovako jeftinih pa eto navaliteANTIFA ! je napisao/la:Emir ZENICA je napisao/la:Ja sam sebi nedavno uzeo S. Oliver bermude.Karirane su![]()
50 KM
Ljepota
Jok eto u dodji u trenerci.To je krkanluk jarane.L-Train je napisao/la:dajte ba ljudi sta vam je,da oblacim/o svecano odijelo sa 18 godina za srednjoskolsku maturu koja bude svecana prije samog ulaska tj nekih 10-ak minuta,a poslije krkanluk teski
Zna li ko gdje ima ovakve kupiti u Sarajevu?Emir ZENICA je napisao/la:Nove patike 43,5 broj.Cijena 100 KM ..Ko hoce nek se javi na pp