Haris Medunjanin

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

harishp
Kontakt:

Re: Haris Medunjanin

Post Postao/la harishp » 14 sep 2009, 18:36

tuborg je napisao/la:ja sam mogu reći da medunjanin meni i mnogim ljudima uvijek biti draži nego srbi i hrvati kojima je bih druga opcija, nemij te misliti da sam nacionalista barbarez je hrvat, al svoj je patriotizam pokazao hiljadu puta i za mene će uvijek biti ako ne najbolji naš igrač, onda sigurno najdraži, najpošteniji i najbolji čovjek koji je ikad igrao za bih, iako je hrvati naravno iza njega je spahić
Barbarez nije ni H od hrvata ;) Otac mu je pola Jevrej pola pravoslavac.A mama Zlata muslimanka 8-)
Nije lose malo edukacije.Manje vise Barba je Bosanac i Hercegovac i to bi bilo to da ne spamamo ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

gringo1
Kontakt:

Post Postao/la gringo1 » 14 sep 2009, 18:51

harishp je napisao/la: Barbarez nije ni H od hrvata ;) Otac mu je pola Jevrej pola pravoslavac.A mama Zlata muslimanka 8-)
Nije lose malo edukacije.Manje vise Barba je Bosanac i Hercegovac i to bi bilo to da ne spamamo ;)

Stvarno neznam zasto se pojedinci toliko protive tom Medunjaninu...
Pa zaista mi nece nikad biti jasno da pljujete po igracu koji moze narednih 10 godina vrhunski odgovoriti svim zahtjevima reprezentacije...
Visi te ovdje na forumu kao i mi svi zato sto volimo BIH vise od samog sebe, a protivite se napredku repke...

NIJE Mi JASNO???
Zadnja izmjena: gringo1, dana/u 14 sep 2009, 20:26, ukupno mijenjano 1 put.
Zivi svaki dan kao da je posljednji a jedan ce i biti!!!

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 14 sep 2009, 18:59

gringo1 je napisao/la:
harishp je napisao/la: Barbarez nije ni H od hrvata ;) Otac mu je pola Jevrej pola pravoslavac.A mama Zlata muslimanka 8-)

Pa zaista mi nece nikad biti jasno da pljujete po igracu koji moze narednih 10 godina vrhunski odgovoriti svim zahtjevima reprezentacije...
Visi te ovdje na forumu kao i mi svi zato sto volimo BIH vise od samog sebe, a protivite se napredku repke...

NIJE MO JASNO???
Haris treba repki,puno bi bolje igrali i vise imali loptu na sredini terena,Muratovic jeste borben i sve ,al sto se tice pokrezljivosti i tehnike,slabo

emchoz
Kontakt:

Post Postao/la emchoz » 14 sep 2009, 19:07

fabio je napisao/la:
gringo1 je napisao/la:

NIJE MO JASNO???
Haris treba repki,puno bi bolje igrali i vise imali loptu na sredini terena,Muratovic jeste borben i sve ,al sto se tice pokrezljivosti i tehnike,slabo
Ma nije upitan Muratovićev učinak sada ali iza ovog ciklusa njega više nema!

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 14 sep 2009, 19:09

Treba Hare repki to je ocigledno!!!!!!!

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 14 sep 2009, 19:11

Haris Medjunanin je igrac koji bi ,da ga pozove senilko,imao zabetonirano mjesto u prvih 11 nase reprezentacije..jer je jedno trilion puta bolji od rezervnog igraca Sturma.
Odlicno bi igrao u paru sa Rahimicem kao zadnji vezni,jos pri tome igra lijevom nogom,ima dobru dugu loptu.prva liga...mislim da ce se to oko njega rijesiti na nasu radost,i da cemo imati igraca iz Primere u reprezentaciji!

rajadojaja
Kontakt:

Post Postao/la rajadojaja » 14 sep 2009, 19:25

Koliko gluposti na jedno mjestu da nepovjerujes.Imamo rasadnik pa nam niko netreba i sto je najzalosnije jos uvijk se puca po nacijonalnosti.Dajte fakte koji se to igraci nisu zalagali na tekmama repke...Nekim smeta Brazzo,Haris Medunjanin i neznam ko sve..a sto ste vi to veci BOSANCI od njih...ZALOSNO...

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 14 sep 2009, 19:53

Haris Medunjanin ce zaigrat za BIH to mi mozete povjerovat odma,ista stvar sa Begovicem govore da nema sanse da zaigra kad upss Asmir obukao dres BIH,isto tako ce i Haris,i ko je rekao da nemam skauting gle na forumu pola skautera nadju igrace jave novinarima oni savezu i tako biznis. :mrgreen:
A sad za ove pametnjakovice tvz. "patriote" :lol: nama je ama bas svaki igrac bitan i koji je kvalitetan za ovu repku je svaki igrac koji igra standardno u ligi 5 bitan i takvi igraci cine okosnicu ove repke,a sad kako je dosao do repke je najmanje bitno,ako zelite citavu pricu oko Harisa evo:
-Priblizavali su se reprezentativne pauze i Holandija U21 je pravila spisak za svjetsko prvenstvo u kojem je pisalo ime spomenutog igraca i dosao je na pripreme i kad je dosao Baka je iznio svoj spisak i na njemu je bio Haris Medunjanin i jel on sad trebao sa priprema Holandske repke reci hej necu ja da igram za vas evo moji su me zvali odo za njih igrat ko vas hebe? Normalno da nije tako rekao,mozda po vama je trebao tako reci i napraviti seljaka od sebe jer ste i vi seljaci koji mislite tako pa vam je to normalno.

ps. ovaj harisp nije ovo mjesto za tebe,tvoj interes prema ovoj repki je 0,000001 %,mi ovdje pokusavamo da vratimo neke mladice pod nasu zastavu a za svakog si imao nesto protiv i govorio si da su rupe od igraca,i to nije sve pricas i o nasim trenutnim reprezentativcima kako su klocevi stari krkani sjede na klupi,zato furaj sa ovom foruma,nemoj svatit ovo kao nesto zlobno neg ovo je savjet.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

emchoz
Kontakt:

Post Postao/la emchoz » 14 sep 2009, 19:59

Najbolje igrače imamo u napadu a svi smo vidjeli koliko su van forme bili u zadnje dvije utakmice. E sad razmislite kolka nam je tek dubina potrebna u vezi!

ZEno.T.
Kontakt:

Post Postao/la ZEno.T. » 14 sep 2009, 20:02

Svasta je igralo za repku,pa tako bi mogao bar da se proba jedan talentovani Medunjanin !
12.9.2009.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 sep 2009, 20:08

BIHfan je napisao/la:Haris Medunjanin ce zaigrat za BIH to mi mozete povjerovat odma,ista stvar sa Begovicem govore da nema sanse da zaigra kad upss Asmir obukao dres BIH,isto tako ce i Haris,i ko je rekao da nemam skauting gle na forumu pola skautera nadju igrace jave novinarima oni savezu i tako biznis. :mrgreen:
A sad za ove pametnjakovice tvz. "patriote" :lol: nama je ama bas svaki igrac bitan i koji je kvalitetan za ovu repku je svaki igrac koji igra standardno u ligi 5 bitan i takvi igraci cine okosnicu ove repke,a sad kako je dosao do repke je najmanje bitno,ako zelite citavu pricu oko Harisa evo:
-Priblizavali su se reprezentativne pauze i Holandija U21 je pravila spisak za svjetsko prvenstvo u kojem je pisalo ime spomenutog igraca i dosao je na pripreme i kad je dosao Baka je iznio svoj spisak i na njemu je bio Haris Medunjanin i jel on sad trebao sa priprema Holandske repke reci hej necu ja da igram za vas evo moji su me zvali odo za njih igrat ko vas hebe? Normalno da nije tako rekao,mozda po vama je trebao tako reci i napraviti seljaka od sebe jer ste i vi seljaci koji mislite tako pa vam je to normalno.

ps. ovaj harisp nije ovo mjesto za tebe,tvoj interes prema ovoj repki je 0,000001 %,mi ovdje pokusavamo da vratimo neke mladice pod nasu zastavu a za svakog si imao nesto protiv i govorio si da su rupe od igraca,i to nije sve pricas i o nasim trenutnim reprezentativcima kako su klocevi stari krkani sjede na klupi,zato furaj sa ovom foruma,nemoj svatit ovo kao nesto zlobno neg ovo je savjet.
O ti si se nasao da prozivas. :roll:
Jel si ti onaj isti sto si rekao da jedva cekas da Supic se naprima golova i da BIH izgubi sve sanse da bi se zadovoljila tvoja sujeta.
Rekao si sto imas.Prema tome kako ti rekoh zaobidzi me u sirokom luku.I ni slucajno ne spominji.
Jer nebi bilo bas fino da ti se natakarim na grbacu ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 14 sep 2009, 20:12

harishp je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Haris Medunjanin ce zaigrat za BIH to mi mozete povjerovat odma,ista stvar sa Begovicem govore da nema sanse da zaigra kad upss Asmir obukao dres BIH,isto tako ce i Haris,i ko je rekao da nemam skauting gle na forumu pola skautera nadju igrace jave novinarima oni savezu i tako biznis. :mrgreen:

O ti si se nasao da prozivas. :roll:
Jel si ti onaj isti sto si rekao da jedva cekas da Supic se naprima golova i da BIH izgubi sve sanse da bi se zadovoljila tvoja sujeta.
Rekao si sto imas.Prema tome kako ti rekoh zaobidzi me u sirokom luku.I ni slucajno ne spominji.
Jer nebi bilo bas fino da ti se natakarim na grbacu ;)
A de mi reci sta imas protiv Begovica i Medunjanina,ja vjerujem da jos kad smo ovdje na forumu pricali za Pjanica kad je trebao zaigrat za BIH da si tad bio na forumu mislim da bi i tad govorio da je Miralem taraba od igraca i da je iz diaspore i ta sranja.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 sep 2009, 20:22

Ti definitivno nemas veze sta pises :roll:
Hem navodis neke stvari koja nema pojma.Vrlo je lako provjeriti sta se pisalo.
Da si slusao intervju Begovica a vidim da nisi koji je nablebetao sto nebi pas sa maslom progutao.
I na kraju rekao pa nisam mislio da ce i nas narod da slusa ovu izjavu.Drugacije bi kontao o svom pulenu.
Drugo Holandija nije Rusija pogotovo Alkmar gdje je Medzumudanjin igrao je relativno malo mjesto.A puno naseg svjeta.
Nemoguce da nijedan covjek koji ga je licno poznavao da bas nijedan nije rekao da je ovaj pozive BIH repke smatrao u pozitivnom smislu.Nego tipa nisam lud da upropastim karijeru igrajuci za repku koja se nigdje nece plasirati. :roll:
a za Pjanica si ne smjesan,nego presmjesan :lol:
Ovo je zadnji dijalog izmedzu tebe i mene.Ides jarane u gnjavator listu.Pa pisi do mile volje :!:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 14 sep 2009, 20:25

harishp je napisao/la:Ti definitivno nemas veze sta pises :roll:
Hem navodis neke stvari koja nema pojma.Vrlo je lako provjeriti sta se pisalo.
Da si slusao intervju Begovica a vidim da nisi koji je nablebetao sto nebi pas sa maslom progutao.
I na kraju rekao pa nisam mislio da ce i nas narod da slusa ovu izjavu.Drugacije bi kontao o svom pulenu.
Drugo Holandija nije Rusija pogotovo Alkmar gdje je Medzumudanjin igrao je relativno malo mjesto.A puno naseg svjeta.
Nemoguce da nijedan covjek koji ga je licno poznavao da bas nijedan nije rekao da je ovaj pozive BIH repke smatrao u pozitivnom smislu.Nego tipa nisam lud da upropastim karijeru igrajuci za repku koja se nigdje nece plasirati. :roll:
a za Pjanica si ne smjesan,nego presmjesan :lol:
Ovo je zadnji dijalog izmedzu tebe i mene.Ides jarane u gnjavator listu.Pa pisi do mile volje :!:
Ma bravo evo potpis... :lol: :lol: :lol: :lol:
FK DELFIN NEUM

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 14 sep 2009, 20:27

Haris treba ovoj REPKI

tuborg
Kontakt:

Post Postao/la tuborg » 14 sep 2009, 20:35

harishp definitivno bolestan čovjek, đaba se ti jarane protiviš zaigraće medunjanin kao i begović, pjanić, a ti ga glabaj, takve gluposti pišeš da ne mogu da vjerujem, tri hiljade puta sam te pitao za misimovića i na sve isi odgovarao osim na to

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 14 sep 2009, 20:39

Ja mislim da je budala koji cita,i citira postove ovog harisa...lik je stvarno smijesan..vjerovatno se radi o nekom djetetu!Nemoj se ljutiti druze,ali stvarno je tako!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 14 sep 2009, 20:42

velez_mostar je napisao/la:Ja mislim da je budala koji cita,i citira postove ovog harisa...lik je stvarno smijesan..vjerovatno se radi o nekom djetetu!Nemoj se ljutiti druze,ali stvarno je tako!
znaci ja budala sto hocu da izlijecim budalastog covjeka? :mrgreen:
nejavljate mu se zivi bili vidis da sam sebe ignorira.
FK DELFIN NEUM

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 sep 2009, 20:45

velez_mostar je napisao/la:Ja mislim da je budala koji cita,i citira postove ovog harisa...lik je stvarno smijesan..vjerovatno se radi o nekom djetetu!Nemoj se ljutiti druze,ali stvarno je tako!
Pa naravno,vecinom iste face se javljaju sa nekim argumentima.
A ti koji si providan kao najlon i udaras postove od tri stranice :lol: a u stvari ne napises nista mora makar kao onaj izhandzani horoz da se javi iako ga koke ne bendaju ni jedan posto :mrgreen:
P.S Inace hvala ti na komplimentu,bas mi je drago kad me neko 20 godina podmladi :lol: A tebi i da 50 imas isti klinac.
A BIH fen na struju-strucnjak. :lol: Taman mozete pod ruku,nasli se :lol:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 14 sep 2009, 20:47, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 14 sep 2009, 20:46

jedno logično pitanje ,ako je taj medunjanin tako jak i tako dobar kao što ga vi "stručnjaci" predstavljate na osnovu utakmice gledane na tv-u i na osnovu priča rekla -kazala kako to da ga selektor holandije ne pozove u repku????????

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, EdinjoBos i 9 gostiju.