Haris Medunjanin ce zaigrat za BIH to mi mozete povjerovat odma,ista stvar sa Begovicem govore da nema sanse da zaigra kad upss Asmir obukao dres BIH,isto tako ce i Haris,i ko je rekao da nemam skauting gle na forumu pola skautera nadju igrace jave novinarima oni savezu i tako biznis.
A sad za ove pametnjakovice tvz. "patriote"

nama je ama bas svaki igrac bitan i koji je kvalitetan za ovu repku je svaki igrac koji igra standardno u ligi 5 bitan i takvi igraci cine okosnicu ove repke,a sad kako je dosao do repke je najmanje bitno,ako zelite citavu pricu oko Harisa evo:
-Priblizavali su se reprezentativne pauze i Holandija U21 je pravila spisak za svjetsko prvenstvo u kojem je pisalo ime spomenutog igraca i dosao je na pripreme i kad je dosao Baka je iznio svoj spisak i na njemu je bio Haris Medunjanin i jel on sad trebao sa priprema Holandske repke reci hej necu ja da igram za vas evo moji su me zvali odo za njih igrat ko vas hebe? Normalno da nije tako rekao,mozda po vama je trebao tako reci i napraviti seljaka od sebe jer ste i vi seljaci koji mislite tako pa vam je to normalno.
ps. ovaj harisp nije ovo mjesto za tebe,tvoj interes prema ovoj repki je 0,000001 %,mi ovdje pokusavamo da vratimo neke mladice pod nasu zastavu a za svakog si imao nesto protiv i govorio si da su rupe od igraca,i to nije sve pricas i o nasim trenutnim reprezentativcima kako su klocevi stari krkani sjede na klupi,zato furaj sa ovom foruma,nemoj svatit ovo kao nesto zlobno neg ovo je savjet.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM