Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Dado
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Dado » 14 sep 2009, 19:46

tanzla je napisao/la:
Jack_Daniels je napisao/la:Nisam gledao sad ovu zadnju tekmu Wolfsburga..Kladio samo se da ce Dezko zabiti, no nista..Miske ga uvaljao..Je li istina da je Dzeko bio na klupi???

ops, malo sam se vratio unazad i vidim da je istina a sem toga sam i skontao odakle visak para na kladionici, znaci nisu obracunali opkladu, ja mislio fulana...

Znaci Dzeko klupa..Jbga, sasvim ocekivano....I ja da sam trener uradio bih isto...Ovoga sam se bojao....Unistit ce ga onaj (ne)prelaz u AC Milan..I ovaj Wlf, sta su ocekivali pa ga nisu pustili? Da ce odbraniti titulu? Uci u 1/16 lige prvaka?

Malo morgen...Niste vi taj kalibar braco....
Idemo zato fiksirati sada Wolfsburg - CSKA M tip: 2

Nema od Wolfsburga nista ove sezone....
Prije ce biti da ga je vrli strucnjak Veh odmarao za utakmicu protiv CSKA Moscow, no ipak ga je morao ubaciti u igru u 57. minuti, kad je vidio da bez njega bukvalno meda ne mogu.Njegovim ulaskom je Wolfsburg poceo igrati, zabio dva gola, na Dzeki napravljen penal. Ako nista, on kad igra ostali igraci imaju prostora, jer su dvojica na njemu konstantno.
Mozda sam subjektivan i ne vidim realno, ali cini mi se da je Wolfsburg taraba bez Edina Dzeke, bez obzira sto nije u golgeterskoj formi.
Mislim da ovo boldirano je kljuc svega. To sad sto Wolfsburg nije u stanju da realizuje otvoreni prostor koji se stvara cuvanjem Dzeke to je vise njima na dusu. Onaj Grafite od kako je pocela sezona nije imao poteza. Gubi loptu na prvi kontakt sa njom. S druge strane 80% kontakata Dzeke sa loptom se zavrsava u prekrsaju nad njim. Istina jeste da su i Dzeki nisanske sprave se malo poremetile ali vjerujem da konstantan pritisak na njega tokom cijele utakmice uzima na njegovoj koncentraciji.

Fudbal je timski sport i ako cjelina ne funcionise dzaba ti pojedini majstori. Cist primjer je Beckham u LA Galaxy-ji.

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 14 sep 2009, 19:48

LFCBiH je napisao/la:Ljudi jel zna neko sta se desava nesto sam nacuo o navodnoj Dzekinoj upetljanosti u kladionice...
Nadam se da to nije istina...:(
de ba
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 14 sep 2009, 19:52

LFCBiH je napisao/la:Ljudi jel zna neko sta se desava nesto sam nacuo o navodnoj Dzekinoj upetljanosti u kladionice...
Nadam se da to nije istina...:(
e sad ce se 5 stranica ispamovat sam et sto je neko cuo nesh tam od nekog... :roll: :roll:
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 sep 2009, 19:55

lejla je napisao/la: e sad ce se 5 stranica ispamovat sam et sto je neko cuo nesh tam od nekog... :roll: :roll:
Upravo zato sam odmah i reagovao. Ove teme polako ali sigurno gube smisao...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 sep 2009, 19:56

Kakva kladionica i kakvi bakraci. Suplje price, zanemarite to i okrenite se pametnim informacijama.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 sep 2009, 20:01

LFCBiH je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Ako nemas pristojan izvor informacije ne lupaj gluposti i ne siri dezinformacije, nadam se da si shvatio koliko je ozbiljno to o cemu pises.
Nemoj odmah napadati postavio sam pitanje a nisam tvrdio niti rekao da je to sta pametujes odmah ako neznas odgovor nemoj ni odgovarat....

Ja opert kazem nadam se da su to samo supljaci da to nije istina !
Ama u ovakvim ozbiljnim stvarima gdje se i robija moze zaraditi itekako moraju biti valjan izvor,,tvog ko biva nacuosi,, :roll:
I ja sam nacuo da ce te autobus sutra zgaziti pa bih volio da znam jel to istina :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Žil Kretenie
Kontakt:

Post Postao/la Žil Kretenie » 14 sep 2009, 20:04

Čuj Džeko upetljan u prljave rabote sa kladionicama. :lol: :lol: :lol: :lol:
Stvarno ovom napaćenom narodu treba dati posla, bez obzira na satnicu, mjesto, duzinu trajanja radnog vremena.
Mislim da bi poslije toga svako vodio racuna o sebi, a ne ispirao usta kafom i pricama sa nevjerovatnim epilozima i zapletima.
BH narode javno vas molim, prestanite gledati sapunice, prestanite spavati do podne, prestanite se grebati od roditelja,i knjigu/lopatu u ruke ka boljem sutra.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kahva, Kava, Kafa!

KODRO
Kontakt:

Post Postao/la KODRO » 14 sep 2009, 20:42

Žil Kretenie je napisao/la:Čuj Džeko upetljan u prljave rabote sa kladionicama. :lol: :lol: :lol: :lol:
Stvarno ovom napaćenom narodu treba dati posla, bez obzira na satnicu, mjesto, duzinu trajanja radnog vremena.
Mislim da bi poslije toga svako vodio racuna o sebi, a ne ispirao usta kafom i pricama sa nevjerovatnim epilozima i zapletima.
BH narode javno vas molim, prestanite gledati sapunice, prestanite spavati do podne, prestanite se grebati od roditelja,i knjigu/lopatu u ruke ka boljem sutra.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

aferim baš tako :shock:

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 15 sep 2009, 12:16

džeko i kladionica :roll: ko nebo i zemlja....nije istina
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 15 sep 2009, 13:54

"Edin Džeko is a player who could play from the beginning in every match, but I have a lot of other good players so it could be that he sits on the bench." Armin Veh

Lik ili je bas lud, ili mu se Dzeko zamjerio opasno. Neka,neka jos malo ce on da leti.

http://www.uefa.com/competitions/ucl/fi ... rt=pr.html
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 15 sep 2009, 14:00

ljudi dzeko ako ne proradi u ligi sampiona nepise mu se dobro nigdje ga nece bit jer je stvarno zatajio a sad ce mu i ovaj kreten od trenera sve manje davat sansu da igra

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 15 sep 2009, 18:45

mrzim_ulizice je napisao/la:ljudi dzeko ako ne proradi u ligi sampiona nepise mu se dobro nigdje ga nece bit jer je stvarno zatajio a sad ce mu i ovaj kreten od trenera sve manje davat sansu da igra
ma vidjeli smo sta wolsburg moze bez dzeke...i nemojte pisati gluposti...dzeko je najbolji igrac wolsburga..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 15 sep 2009, 18:58

ima interesantan clanak u sanu spominje se i dzeko...ipak me necudi sto nece pocet tekmu
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 15 sep 2009, 19:30

nick je napisao/la:ima interesantan clanak u sanu spominje se i dzeko...ipak me necudi sto nece pocet tekmu
pa nije valjda da nece pocet ????

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 15 sep 2009, 19:49

ahmic je napisao/la:
nick je napisao/la:ima interesantan clanak u sanu spominje se i dzeko...ipak me necudi sto nece pocet tekmu
ma ko nece pocet tekmu..hallo ljudi moji,,..sta je s vama....ako dzeko veceras nebude bio u rvih 11..onda onaj veh je definitivno kreten..

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 15 sep 2009, 19:50

ahmic je napisao/la:
Evo zasto nece biti
Edin Džeko is a player who could play from the beginning in every match, but I have a lot of other good players so it could be that he sits on the bench. It is important is that my players do not play in the Champions League to swap jerseys with the other team, but because they want to win.

Papcina Veh se sveti Dzeki sto je trazio da ode u Milan. Nisu ga smjeli staviti na klupu dok je davao golove a sad ce ga pokusati ukopati gdje god stignu.

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 15 sep 2009, 19:52

Dado je napisao/la:
ahmic je napisao/la:
Evo zasto nece biti
Edin Džeko is a player who could play from the beginning in every match, but I have a lot of other good players so it could be that he sits on the bench. It is important is that my players do not play in the Champions League to swap jerseys with the other team, but because they want to win.

Papcina Veh se sveti Dzeki sto je trazio da ode u Milan. Nisu ga smjeli staviti na klupu dok je davao golove a sad ce ga pokusati ukopati gdje god stignu.
bola sta vam je igra edin od prve minute, to veh govori za proslu tekmu

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 15 sep 2009, 19:53

Dado je napisao/la:
ahmic je napisao/la:
Evo zasto nece biti

jao.jao,pogrijesili ste..Veh je za te dresove rekao da ce kazniti onoga ko promjeni dres sa protivnickim igracem ako izgube

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 15 sep 2009, 20:20

evo dzeko u prvih 11.
http://www.****/

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 15 sep 2009, 20:22

Ima li prenosa na sopcast-u?

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: General505, Google Adsense [Bot], Napapijri i 29 gostiju.