Mislim da ovo boldirano je kljuc svega. To sad sto Wolfsburg nije u stanju da realizuje otvoreni prostor koji se stvara cuvanjem Dzeke to je vise njima na dusu. Onaj Grafite od kako je pocela sezona nije imao poteza. Gubi loptu na prvi kontakt sa njom. S druge strane 80% kontakata Dzeke sa loptom se zavrsava u prekrsaju nad njim. Istina jeste da su i Dzeki nisanske sprave se malo poremetile ali vjerujem da konstantan pritisak na njega tokom cijele utakmice uzima na njegovoj koncentraciji.tanzla je napisao/la:Prije ce biti da ga je vrli strucnjak Veh odmarao za utakmicu protiv CSKA Moscow, no ipak ga je morao ubaciti u igru u 57. minuti, kad je vidio da bez njega bukvalno meda ne mogu.Njegovim ulaskom je Wolfsburg poceo igrati, zabio dva gola, na Dzeki napravljen penal. Ako nista, on kad igra ostali igraci imaju prostora, jer su dvojica na njemu konstantno.Jack_Daniels je napisao/la:Nisam gledao sad ovu zadnju tekmu Wolfsburga..Kladio samo se da ce Dezko zabiti, no nista..Miske ga uvaljao..Je li istina da je Dzeko bio na klupi???
ops, malo sam se vratio unazad i vidim da je istina a sem toga sam i skontao odakle visak para na kladionici, znaci nisu obracunali opkladu, ja mislio fulana...
Znaci Dzeko klupa..Jbga, sasvim ocekivano....I ja da sam trener uradio bih isto...Ovoga sam se bojao....Unistit ce ga onaj (ne)prelaz u AC Milan..I ovaj Wlf, sta su ocekivali pa ga nisu pustili? Da ce odbraniti titulu? Uci u 1/16 lige prvaka?
Malo morgen...Niste vi taj kalibar braco....
Idemo zato fiksirati sada Wolfsburg - CSKA M tip: 2
Nema od Wolfsburga nista ove sezone....
Mozda sam subjektivan i ne vidim realno, ali cini mi se da je Wolfsburg taraba bez Edina Dzeke, bez obzira sto nije u golgeterskoj formi.
Fudbal je timski sport i ako cjelina ne funcionise dzaba ti pojedini majstori. Cist primjer je Beckham u LA Galaxy-ji.