Ništa sad se okrenuti prijelaznom roku i dovesti igrače koji zaslužuju da nose dres Juventusa. Krivo mi je jer su zbog Del Piera trebali večeras ovo pobijediti, ali bolje da ne pišem ...
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Znam o čemu pričaš i ja bi također volio da smo osvojili, ali me nervira pojedinci radi ovog poraza opet počinju da govore loše o klubu, maloprije jedan spomenuo da nam je onakav Pirlo najbolji igrač (u lošem smislu govori) .. jednostavno pojedinci su odjednom zaboravili šta smo sve učinili ove sezone i koliko smo rekorda oborili.Oxygen je napisao/la:@hare
Ma ne kuka niko, već se poklopilo dosta stvari i zbog kojih smo i ovo trebali uzeti, meni bi mnogo lakše bilo da smo u najjačem sastavu izgubili, a ne ovako sa najlošijom predstavom, vidi slučaja, u finalu, kao i uvijek.
Baš prokletstvo.
A drugo je što ne pamtim ovaj trofej, kao i 99% Juventina ovdje.
Ja sam samo ljut na Contea večeras, sutra sam već dobar jer kad stavim sve na vagu, nema dileme da je ovo odlična godina bila.
ARMINX je napisao/la:Mene cudi kako niko ne spominje penal za Juventus u prvom poluvremenu, da je to sudija svirao utakmica bi otisla drugim smjerom...ne kazem da nije bio penal za Napoli, ali bio je i za Juventus,i iako je sastav bio saren,Napoli ne bi mogao dati gol...sve u svemu,Napoli vise treba zahvaliti sudiji za pobjedu, nego Konteu.
Slažem se da je bio loš pristup.mdss je napisao/la:@hare
Ja sam vec napisao da sam kup halalio al sam ljut zbog pristupa i naravno zbog oprostaja ALEXA sa porazom ali naravno da je sezona uspijesna jer titula je nesto drugo cup je smijesan a slijedece sezone ce nam biti nebitan tako da idemo dalje
Ma joj, kad vidim Bonuccija da pobjesni na protivničke igrače il sudije, meni odma srce ko kuća.Viking je napisao/la:FORZA JUVE !![]()
smiri se @hare, Bonucci je bio opet najbolje
Igra malo zbog trakavica sa ugovorom.NObonus je napisao/la:Ljudi sto se Pogbe tice,prenapuhan talent i nista vise...A neam pojma cemu onoliko spekulacija o tom igracu,a kod nas sastavio svega 2-3 utakmice,i to sa klupe![]()
Lik po fizickoj snazi odskace mozda od svojih vrsnjaka,ali dosta talenata se lomilo i boljih od njega...Ali vidit cemo,mozda vam bude koristan... 8-)A sto se trakavica tice,realno kod nas ove sezone nije mogo u prvi tim,treba on jos dosta toga da savlada...Oxygen je napisao/la:Ono što sam ja vidio je drugo, potencijalno najbolji veznjak svijeta po meni, ali potencijalno.NObonus je napisao/la:Ljudi sto se Pogbe tice,prenapuhan talent i nista vise...A neam pojma cemu onoliko spekulacija o tom igracu,a kod nas sastavio svega 2-3 utakmice,i to sa klupe![]()
Ovo je zbog cega ja najvise zalim veceras...Oxygen je napisao/la:Ne mogu reći adio, teško je to.
ARRIVEDERCI ikono.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.