Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Padovan
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Padovan » 20 maj 2012, 23:23

Napoli je zasluženo ovo uzeo, koje nama kriv što smo igrali kukavički, ipak smo mi imali ulogu favorita u ovoj utakmici, jeste i slavlje je ostavilo traga, pored toga i teren je bio težak za igru koju igramo, a kad dodamo na to da je Conte imao nekoliko grešaka u postavljanju sastava to je bilo previše (Borrielllo :roll: , hajde otkupi ga Conte da ga gledamo malo i u LP :evil: ).

Ništa sad se okrenuti prijelaznom roku i dovesti igrače koji zaslužuju da nose dres Juventusa. Krivo mi je jer su zbog Del Piera trebali večeras ovo pobijediti, ali bolje da ne pišem ...
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 20 maj 2012, 23:26

@hare
Ja sam vec napisao da sam kup halalio al sam ljut zbog pristupa i naravno zbog oprostaja ALEXA sa porazom ali naravno da je sezona uspijesna jer titula je nesto drugo cup je smijesan a slijedece sezone ce nam biti nebitan tako da idemo dalje
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 20 maj 2012, 23:28

Oxygen je napisao/la:@hare
Ma ne kuka niko, već se poklopilo dosta stvari i zbog kojih smo i ovo trebali uzeti, meni bi mnogo lakše bilo da smo u najjačem sastavu izgubili, a ne ovako sa najlošijom predstavom, vidi slučaja, u finalu, kao i uvijek.
Baš prokletstvo.
A drugo je što ne pamtim ovaj trofej, kao i 99% Juventina ovdje.

Ja sam samo ljut na Contea večeras, sutra sam već dobar jer kad stavim sve na vagu, nema dileme da je ovo odlična godina bila.

ARMINX je napisao/la:Mene cudi kako niko ne spominje penal za Juventus u prvom poluvremenu, da je to sudija svirao utakmica bi otisla drugim smjerom...ne kazem da nije bio penal za Napoli, ali bio je i za Juventus,i iako je sastav bio saren,Napoli ne bi mogao dati gol...sve u svemu,Napoli vise treba zahvaliti sudiji za pobjedu, nego Konteu.
Znam o čemu pričaš i ja bi također volio da smo osvojili, ali me nervira pojedinci radi ovog poraza opet počinju da govore loše o klubu, maloprije jedan spomenuo da nam je onakav Pirlo najbolji igrač (u lošem smislu govori) .. jednostavno pojedinci su odjednom zaboravili šta smo sve učinili ove sezone i koliko smo rekorda oborili.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

Viking
Kontakt:

Post Postao/la Viking » 20 maj 2012, 23:32

FORZA JUVE ! :D
slika

smiri se @hare :), Bonucci je bio opet najbolje :D
The Old Lady is back on TOP...

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 20 maj 2012, 23:32

Ne mogu reći adio, teško je to.
ARRIVEDERCI ikono.

slika
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 20 maj 2012, 23:33

mdss je napisao/la:@hare
Ja sam vec napisao da sam kup halalio al sam ljut zbog pristupa i naravno zbog oprostaja ALEXA sa porazom ali naravno da je sezona uspijesna jer titula je nesto drugo cup je smijesan a slijedece sezone ce nam biti nebitan tako da idemo dalje
Slažem se da je bio loš pristup.
Viking je napisao/la:FORZA JUVE ! :D
slika

smiri se @hare :), Bonucci je bio opet najbolje :D
Ma joj, kad vidim Bonuccija da pobjesni na protivničke igrače il sudije, meni odma srce ko kuća. :lol: :mrgreen:
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

Viking
Kontakt:

Post Postao/la Viking » 20 maj 2012, 23:36

Samo da vas podsjetim: CAMPIONE D'ITALIA SIAMO NOI :D
slika

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 20 maj 2012, 23:37

@hare

Druze nije niko lose mislio jer kad dugo nisi osvojio neki trofej onda kad dodes u priliku da osvojis trofej pa bio to i nebitni cup tesko pada al daleko od toga da neko sad umanjuje znacaj fenomenalne sezone al moras malo razumjeti ove mlade sto nisu vidjeli kako je JUVE prije osvajao trofeje pa im sad to tesko pada i cup idemo dalje u nove pobjede prvo mercato pa sve ostalo

FORZA JUVEEEEEEEEEEEEEEEEE :D

Viking
Kontakt:

Post Postao/la Viking » 20 maj 2012, 23:39

i jos nesto: Daboga svake godine bilo ovako, ne bih se nikada ljutio :D . Scudetto u Torino a Kup negdje drugdje ;)

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 20 maj 2012, 23:39

Alessandro Del Piero je osvojio više trofeja u svojoj karijeri nego SSC Napoli u cijeloj svojoj historji...
:lol: :lol: :lol:
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

aless
Kontakt:

Post Postao/la aless » 20 maj 2012, 23:45

Ništa kad je ovako ispalo, treba obnoviti Alexu ugovor još godinu, pa da se iduće sezone oprosti sa duplom krunom, mislim da bi tako bilo najbolje :D

p.s. stvarno šteta što izmače kup ali eto
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 21 maj 2012, 00:09

Verratti, niente Juve: 'Resto a Pescara'
Vidjet ćemo, kako god, najbitnije mi je da Pogbu dovedu, Marrone da ostane, te Asamoah.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

NObonus
Kontakt:

Post Postao/la NObonus » 21 maj 2012, 00:14

Ljudi sto se Pogbe tice,prenapuhan talent i nista vise...A neam pojma cemu onoliko spekulacija o tom igracu,a kod nas sastavio svega 2-3 utakmice,i to sa klupe :D 8-)
The work of a team should always embrace a great player but the great player must always work.

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 21 maj 2012, 00:15

NObonus je napisao/la:Ljudi sto se Pogbe tice,prenapuhan talent i nista vise...A neam pojma cemu onoliko spekulacija o tom igracu,a kod nas sastavio svega 2-3 utakmice,i to sa klupe :D 8-)
Igra malo zbog trakavica sa ugovorom.
Ono što sam ja vidio je drugo, potencijalno najbolji veznjak svijeta po meni, ali potencijalno.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

NObonus
Kontakt:

Post Postao/la NObonus » 21 maj 2012, 00:17

Oxygen je napisao/la:
NObonus je napisao/la:Ljudi sto se Pogbe tice,prenapuhan talent i nista vise...A neam pojma cemu onoliko spekulacija o tom igracu,a kod nas sastavio svega 2-3 utakmice,i to sa klupe :D 8-)
Ono što sam ja vidio je drugo, potencijalno najbolji veznjak svijeta po meni, ali potencijalno.
Lik po fizickoj snazi odskace mozda od svojih vrsnjaka,ali dosta talenata se lomilo i boljih od njega...Ali vidit cemo,mozda vam bude koristan... 8-)A sto se trakavica tice,realno kod nas ove sezone nije mogo u prvi tim,treba on jos dosta toga da savlada...
The work of a team should always embrace a great player but the great player must always work.

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 21 maj 2012, 01:04

Oxygen je napisao/la:Ne mogu reći adio, teško je to.
ARRIVEDERCI ikono.

slika
Ovo je zbog cega ja najvise zalim veceras... :cry:

btw ja sam poprilicno siguran da cemo Borriella gledati i naredne sezone jer sumnjam da bi ovoliko igrao da Conte ne racuna na njega usotalom tu su vam Krasic i Elija koji ne igraju otkako ih je Conte otpisao tj od pocetka sezone.
Alessandro Del Piero !

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 21 maj 2012, 01:10

To sam i ja napisao, sigurno ostaje :twisted: , sa druge strane, Matri će izgleda po toj logici pakovati kofere. :(

Conte kaže da su neki igrači bili nespremni (Vidal, Licht), pa što su igrali Antonio?
Generalno, šteta je što su neki igrači koji nisu igrali nikako ili malo, večeras igrali u nekakvom pokušaju da spase svoju sezonu.
Da još jednom napomenem, Verrati kaže da želi da ostane još u Pescari jer im duguje dosta, vidjet ćemo uostalom.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

Viking
Kontakt:

Post Postao/la Viking » 21 maj 2012, 01:18

Bilo bi previse da je osvojena dupla kruna, sjetimo se proslogodisnji sezona. Ovaj ne uspijeh mi nista ne znaci, ostvaren je primarni cilj za kojim su svi toliko tezili. Juventusova sezona je kao san kojeg ne moze prekinuti kiks u takmicenju koje nikada nije imalo velikog znacaja za ozbiljne klubove. Splet okolnosti je doveo Juventus u finale kupa jer se niko nije nadao osvajanju titule prvaka italije, pa sam siguran da u buducnosti finale kupa nece biti prioriter , nego prilika za sve one koji nisu bili u prvom planu trenera. Iako smo malo tuzni jer je prekinut nevjerovatan niz, moramo biti ponosni na sve radosti i zadovoljstva koja su nam pruzili tigrovi pod palicom mister Contea.

Jedna od najludjih sezona u istoriji calcia okrunjena je pomalo izneadjujucim scudettom Juventusa, ali istovremeno jedna od najtuzniji sezona u kojoj smo se oprostili od ponajboljeg i najodanijeg igraca juvea. Sigurno da nove pobjede i porazi nece biti isti bez Alex-a, ali zivot ide dalje i mi moramo uzivati u svim uspjesima koje donosi buducnost.Tuga i radost, usponi i padovi, sreca i nesreca, odlasci i dolasci su sastavni dio svakog sporta, ali jedina stvar koja je na kraju bitna je voljeni klub koji ostaje i za kojeg se zivi bez obzira na sve...

Sezona je zavrsena, nove radne pobjede su pred upravom, merkato ce biti prilika koje se mora iskoristiti na najbolji nacin. Iskreno, ocekujem odlicnu kupovina na pozicijama koje nisu adekvatne za ovaj Juventus. Razmotriti sve opcije na trzistu,izabrati kvalitet koji nedostaje i nadati se jos jacem i boljem Juventusu. Vjerujem upravi i znam da Juve ide ka samom vrhu Eurposkog fudbala...

Forza Juve!

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 21 maj 2012, 01:23

Mah ima svojih odluka Conte ali moramo i mi biti strpljivi nema on staz kao jedan Ferguson vidi se da treba jos trenerskog iskustva. A sto se Verrattija tice bilo bi idealno da mi kupimo njega ali da ostane jos jednu sezonu u Pescari i okusa se u Seriji A, tamo bi bio standardan. Pogba je i meni igrac kojeg dugo prizeljkujem, i to govori svega 2-3 tekme da nije dobio dovoljno sansi da pokaze sav raskos svog talenta :mrgreen:
Alessandro Del Piero !

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 21 maj 2012, 01:27

Nepobjedivosti Juventusa mora doći kraj i to se baš desilo u zadnjoj utakmicu sezone, Napoli zasluženo uzeo trofej mada je penal bio dosta sumnjiv ali da se ne završi sve na penalu pobrinuo se Hamsik.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.