odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
Joj ovog @Devila, koliko frajer kupuje, stalno nešto novo. Sad bih ga opisao na onoj temi kako ne zna šta će obući ispred ormara, al' nemam slike. Samo znaj da te tako zamišljam sad 

Čelik Zenica 1945
Hajd pogledat cu..Heller je napisao/la:One patike imate u Astri
Henry je napisao/la:
Imam ovakve zelene

Jbg brate ja kupujem i za sebe i za brata,istih smo "dimenzija" skoro,ja veci 2 cm od njega i tezi oko 1 kg,a isti da kazem stil furamo,tako da sta ja sebi kupim to on nosi i obrnuto,a u poslednje vreme on kada mu nesta treba da meni kes i ja kupujem jer imam vise slobodnog vremena za "soping".Nimla_RZ je napisao/la:Joj ovog @Devila, koliko frajer kupuje, stalno nešto novo. Sad bih ga opisao na onoj temi kako ne zna šta će obući ispred ormara, al' nemam slike. Samo znaj da te tako zamišljam sad

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Lahko je tebi kad vam se otvorio onaj Outlet u Indjiji
Thomas Müller - Fußballgott
Nisam ja jos licno bio,ali mi je keva bila nekidan i kaze da je mnogo vise ocekivala od samog outleta.Prvo 95% tih prodavnica imas u samom Beogradu.Drugo cene su iste kao u Beogradu a u nekim prodavnicama cak i vece nego u samom Beogradu.Ima najava da ce cene ici dole,ali realno samo zbog toga ici iz Beograda do Indjije nije isplativo,pogotovo sto imaju i losu ponudu hrane i pica.don_burza je napisao/la:Lahko je tebi kad vam se otvorio onaj Outlet u Indjiji

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ljudi odlucio sam da kupujem starke sve u svemu zakon tike... samo da pitam ima u sport lifeu ona ponuda da se uz kupljene tike dobije duksa i kako to ide???
I otprilike okvirnu cijenu strakica plitkih
- Amoxicillin
- Kontakt:
do neki dan si furo fred perrynime_tm87 je napisao/la:Ljudi odlucio sam da kupujem starke sve u svemu zakon tike... samo da pitam ima u sport lifeu ona ponuda da se uz kupljene tike dobije duksa i kako to ide???

al ako ovi fegeti sa strane krenu prelazit' na starke svi smo najebali
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Trazio sam danas u astri one tene,ali ima nesto kao slicno,ali nema onakvih..
Pih,nigdje da ih nadjem..
Pih,nigdje da ih nadjem..
zna li iko gdje se mogu kupiti ovakve tene u Sarajevu ?

DRUG NEBI TI PUNCA
- harebianconero
- Kontakt:
Šta mislite koji oblik patika bi najbolje išao uz košulju i farmerke ?
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jarane i ja nesto tako zamisljam.Valjda ce neko baciti kakvih slika.Volio bi sebi u glavi stvorit tu "dobitnu" kombinaciju i jednostavno samo otici kupit, da ne moram cijeli dan provest u shopinguharebianconero je napisao/la:Šta mislite koji oblik patika bi najbolje išao uz košulju i farmerke ?

Sretno zmajevi!!
harebianconero je napisao/la:Šta mislite koji oblik patika bi najbolje išao uz košulju i farmerke ?

Ja bi nešto u ovom stilu obukao uz farmerke i košulju.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Eh nekad su starke bile old school nosale se po utakmicama i dan danas se nosaju, naravno manje...,ali me opasno pocelo da odvlaci od starki zato sto ih nosaju oni rokeri pankeri i to,a ja uopste ne bih volio da me ljudi gledaju kao takvog pa sam pomalo skeptican... ova omladina presla na fred perry i adidas i to sad svako ziv nosa... naravno ne osporavam cak sta vise gotivim obje marke i nosamAmoxicillin je napisao/la:do neki dan si furo fred perrynime_tm87 je napisao/la:Ljudi odlucio sam da kupujem starke sve u svemu zakon tike... samo da pitam ima u sport lifeu ona ponuda da se uz kupljene tike dobije duksa i kako to ide???
I otprilike okvirnu cijenu strakica plitkihccc al hajd ti si mi drag pa neka
uzmi šta valja
Mozda ipak ne uzmem starkice, mozda uzmem one Adidas Neo sa prosle strane mislim uglavnom vidjecu da jos malo prosetam pa bacim sliku kad uzmem
Trenutno nosam svoje Adidaske ne znam kako cu da se odvojim od njih majke mi, nosam ih vec godinu dana kao nove su jos uvijek...
ne znam kako bi te nazv´o al starke su rokeri i punkeri nosali i prije navijača i prije furačanime_tm87 je napisao/la:Eh nekad su starke bile old school nosale se po utakmicama i dan danas se nosaju, naravno manje...,ali me opasno pocelo da odvlaci od starki zato sto ih nosaju oni rokeri pankeri i to,a ja uopste ne bih volio da me ljudi gledaju kao takvog pa sam pomalo skeptican... ova omladina presla na fred perry i adidas i to sad svako ziv nosa... naravno ne osporavam cak sta vise gotivim obje marke i nosamAmoxicillin je napisao/la:do neki dan si furo fred perrynime_tm87 je napisao/la:Ljudi odlucio sam da kupujem starke sve u svemu zakon tike... samo da pitam ima u sport lifeu ona ponuda da se uz kupljene tike dobije duksa i kako to ide???
I otprilike okvirnu cijenu strakica plitkihccc al hajd ti si mi drag pa neka
uzmi šta valja
Mozda ipak ne uzmem starkice, mozda uzmem one Adidas Neo sa prosle strane mislim uglavnom vidjecu da jos malo prosetam pa bacim sliku kad uzmem
Trenutno nosam svoje Adidaske ne znam kako cu da se odvojim od njih majke mi, nosam ih vec godinu dana kao nove su jos uvijek...

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Amoxicillin
- Kontakt:
šta fali rokerimaHeller je napisao/la:
ne znam kako bi te nazv´o al starke su rokeri i punkeri nosali i prije navijača i prije furača

Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Zar navijaci nosaju starke,ja dosad nijednog nisam vidio.
Al gotivim rokere jer vise slusam tu muziku.

Al gotivim rokere jer vise slusam tu muziku.

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Cuj starke. Prva stvar koja ti pada na pamet kada se navijaci spomenu su maxerice 

Don't hate what you don't understand.
- justFlowFKZ
- Kontakt:
Prva stvar koja ti padne na pamet nisu maxserice (mogu samo biti maxsice)...su Adidas patike...neke Old School...
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 4 gosta.